Bachelor Biomedicina

Általános információk

Program leírás

Combat láthatatlan ellenség ügynökei betegségek, lesz a napi munkát. Az orvosbiológiai kutatások okozó mikroorganizmusok betegségek, azokat a gyógyszereket, a harcot velük.

Való részvétel kiterjesztése tudás terület orvosbiológiai tudományos élet a régió kutatási és bővítést érintő tevékenységek a SUS és a saját társadalmi igény indokolja kialakulását Biomedical szakemberek Pernambuco állam.

munkaerőpiac

A munkaerő-piac nagy és folyamatosan növekszik. Az orvosbiológiai működhet a kórházakban, az állami és magán laboratóriumok, kutatóintézetek, felsőoktatási intézmények. A legkeresettebb területeken biomedicína a klinikai vizsgálatok, citológia, molekuláris biológia és a képalkotó vizsgálatok (Nuclear Medicine és mágneses rezonancia képalkotás).

Ez a szakmai végezhet a kutatási tevékenység, a fejlődő biotechnológiai eljárások és új termékek kifejlesztése a legújabb funkciók és technikák géntechnológia és molekuláris iologia. Azt is működik a biológiai hulladékkezelést industrais az automatizálási és ellenőrzési bioprocesses.

Is lehet gyakorolni az élelmiszerek minőségellenőrzése, az állatok és a transzgenikus mikroorganizmusok az élelmiszer- és italgyártás, különösen akkor, ha a termékeket az erjesztéssel nyert. Akkor is jár a növelésére és javítására növénytermesztés és az állattenyésztés, a szennyvízelvezetés és zoonózisok elleni védekezésre használja ügynökségek enyhítése szerek és a szennyező anyagok, lebonyolítása műszaki és környezetvédelmi jelentést és környezetvédelmi projektek és tanácsadás.

mező

A Biomedical működhet szakmailag klinikai laboratóriumokban, klinikai emberi szaporodás, a nukleáris medicina klinikák, a vér bankok, egyetemek, kutatóközpontok, a környezeti elemzés, élelmiszer elemzés és kriminalisztika területén.

GÓL

általános:

Forma orvosbiológiai polgárok tudományos és technikai szakértelem, politikai, szociális, oktatási, közigazgatási, vizsgálati és etikai szakmai gyakorlat az orvostudomány keretében nyújtott egészségügyi szolgáltatást, biztosítva átfogó ellátást valamint a minőség és humanizálása segítséget nyújtsanak a lakosságnak .

specifikus:

• Adja meg a lényeges elemeket a tananyag révén elméleti tevékenységek, gyakorlatok, kiegészítő, befejezése természetesen a munka előkészítése és felügyelt gyakorlat, integrált és kreatív módon, figyelembe véve a társadalmi valóságot, kulturális, egészségügyi és a nemzeti járványügyi, az állami és város; • Fejleszteni általános és speciális képességek és készségek szükségesek a szakmai gyakorlat csuklós a társadalmi-politikai és kulturális kontextusok nemzeti, állami és önkormányzati, • Fejleszteni kívüli tevékenységek a törekvés az interdiszciplinaritás, a bázis építése a kívánt profilt az integrációs oktatás, a tudományos kutatás és kiterjesztése; • Gyakorlat a tudományos kutatás alapvető tevékenysége az egész egészségügyi ellátás; • integrációjának előmozdítása tanárok és diákok egészségügyi intézkedések által támogatott állami és a helyi egészségügyi rendszerek • ösztönözze a vállalkozói készségek és a megértés a technológiai folyamat, annak okait és hatásait; • Ösztönözni kell a termelés és a tudományos és technológiai innováció, és alkalmazásuk a munkahelyen; • Az integrált megértése és értékelése a társadalmi, gazdasági és környezeti hatásait a termelési, gazdálkodási és beépítése az új technológiák; • Elő kell segíteni képes tartani a tanulás és nyomon követni a változásokat a munkafeltételek, valamint a további vizsgálatot a posztgraduális képzés.

Utoljára frissítve nov. 2016

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Kevesebb