Bachelor ápolási

Általános információk

Program leírás

A gondozás a tudomány, amely kifejezetten a gondozó az ember, egyén, a család és a közösség átfogó és holisztikus módon, a fejlődő promóciós tevékenységek, védelmi, megelőzési, a rehabilitációs és egészségügyi hasznosításra. Knowledge of Nursing áll filozófiai megközelítés, hogy az emberi lény egzisztenciális összefüggésben, a technológia és a tudomány célja a formális logika felelős korrekciós szabályok és etikai egyik alapelve, hogy irányítsák a tetteikért.

A kórház pólus a város Recife a második legnagyobb az országban áll 417 kórházak és klinikák, és érdemes emeljék a növekvő rendelkezésre álló egészségügyi szolgáltatások. Annak érdekében, hogy megfeleljen a piaci kereslet, szükség van a képzés új ápolók.

munkaerőpiac

A munkaerő-piaci ápolók széles és változatos. Ápolók profik voltak másodperc követelte a munkaerőpiac az elmúlt három évben Brazíliában.

Van egy nagyon nagy területen, és helyeket, ahol lehet gyakorolni a szakmát, például: • Általános Nursing • Időskori ápolás • Orvosi sebészeti ápolási • szülészeti ápolási • Pediatric Nursing • Pszichiátriai ápolási • mentés Nursing • Foglalkozás-egészségügyi ápolás • ápolás közegészségügy

mező

A nővér, nélkülözhetetlen szakmai előmozdításában az egyén egészségét, működhet a kórházakban, minden ágazatban, honnan ICU pszichiátriára fizikai vizsgálatok és interjúk, és teszi az ápolási diagnózist megállapítani a követendő eljárásokat. Dolgoznak több profi csapat (orvosok, táplálkozási, pszichológusok és mások), aki felelős, mivel a higiéniai és élelmiszer a gyógyszerek adása és felírása kötszerek.

Nursing nem korlátozódik a munka kórházakban és klinikákon. Ez egy fontos terület, hogy a közegészség, amelyben a szakmai munkák az egészségfejlesztés és a betegségmegelőzés végző oktatási munkát a közösségben.

Ezen túlmenően, a munka teljesítmény, mint vállalkozó, a fejlődő menedzsment tevékenységek és tanácsadás a különböző vállalatok, az egészséggel kapcsolatos, az oktatás és a környezet, például: műszaki igazgató az egészségügyi szolgáltatások Hulladékgazdálkodási Terv és Infection Control, valamint a létrehozása Nursing irodák.

GÓL

általános

Vonat ápolók polgárok tudományos és technikai szakértelem, politikai, szociális, oktatási, közigazgatási, vizsgálati és etikai szakmai gyakorlat ápolási keretében az egységes egészségügyi rendszer, amely biztosítja az átfogó ellátás és a minőség és humanizálása szakápolás nyújtott lakosság számára.

különleges

• Adja meg a lényeges elemeket a tananyag révén elméleti tevékenységek, gyakorlatok, kiegészítő, befejezése természetesen a munka előkészítése és felügyelt gyakorlat, integrált és kreatív módon, figyelembe véve a társadalmi valóságot, kulturális, egészségügyi és a nemzeti járványügyi, az állami és város; • Fejleszteni általános és speciális képességek és készségek szükségesek a szakmai gyakorlat az ápolók csuklós a társadalmi-politikai és kulturális kontextusok nemzeti, állami és önkormányzati, • Fejleszteni kívüli tevékenységek a törekvés az interdiszciplinaritás, a bázis építése a kívánt profilt az integrációs oktatás, a tudományos kutatás és kiterjesztése; • gyakorlása rendszerezése szakápolás, esettanulmányokon keresztül, ideértve, megelőzés, a hasznosítás és a rehabilitáció, az ügyfél, a család és a közösség, amely a referencia pont ezt az utat; • Gyakorlat a tudományos kutatás az ápolási és egészségügyi oktatás kulcsfontosságú tevékenységek egész ápolási; • integrációjának előmozdítása tanárok és diákok egészségügyi intézkedések által támogatott egészségügyi rendszer a város Recife. Ezek a célkitűzések az ápolási persze megerősítik intézményi elkötelezettség a minőségi oktatás, a kutatás, a kiterjesztés és menedzsment, valamint a végzős profilt.

Utoljára frissítve nov. 2016

Az iskoláról

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Kevesebb