Bachelor Care Management

A Bachelor diploma Nursing Administration (BA) a távoktatási IUBH készíti fel egy ideális keveréke az üzleti tanulmányok és szakértői tudás az ápolási tökéletesen vezetői feladatokat az ápolási szolgáltatások.

Különös hangsúlyt helyezünk a maximális rugalmasság, kiváló minőségű, erős gyakorlati orientáció és számos szolgáltatást és újítások, amelyek neked a részmunkaidős tanul könnyebb. A tutorok is ki bármikor a kapcsolattartó személy, így a tanulmányi minden simán.

Minden diák, aki beiratkozik, akkor is kap egy iPad Mini Retina *. Így van a script, oktató videók és podcastok mindig. * Action függ az időszak, lásd www.iubh-fernstudium.de/iPad

Tények a távoktatási Bachelor (BA) Nursing Management

 • Végzettség: Bachelor of Arts (BA)
 • Vizsgálat időtartama: vagy 6, 8 vagy 12 félév
 • Nyelv: német
 • Közreműködők: 180 ECTS
 • VIZSGÁLATOK: 4-6 vizsgák szemeszterenként, bolt 36 tanulmányi központok Németországban, Ausztriában és Svájcban vagy világszerte 130 Goethe Intézetek. Még tisztán internetes alapú lehetséges!
 • MINTA PROGRAM: ingyenes 4 hetes vizsgálatban
 • Kiterjesztés: ingyenes
 • Belépési követelmények: (speciális) Abitur vagy befejezett szakképzés, vagy legalább 2 éves képzési program 3 éves szakmai tapasztalat.
 • Akkreditáció: FIBAA, Zfu
 • Vizsgálat kezdetén: bármikor

Jövőbeli kilátások a feltörekvő ápoló vezetők

Az ápolási piac demográfiai szempontból okozta gazdasági növekedés fontos. Ugyanakkor ellátás vezetők működnek nagyon igényes szabályozási környezet, a magas követelményeket támaszt a szakértelem területén a műszaki és iparág-specifikus ellátás makro- és üzleti készségek, valamint az etikai és pszichoszociális készségek foglalkozó különböző embercsoportok is. A nagy kereslet a képzett szakemberek és vezetők egy üzleti háttérrel, ami a demográfiai probléma, mi az a mértéke Bachelor Nursing Administration (BA) a távoktatási IUBH kiváló kilátások izgalmas környezetben.

Követelmények a tanulmány

A távoktatási Bachelor (BA) Care kezelése alapvetően nem szükséges regisztráció. Ön oldalán csak egy egyetemi felvételi tehát szükség beiratkozás.

Tanulás a (szak) Abitur

Mint egy kérelmező egy érettségi (Abitur) vagy főiskolai (műszaki középiskolában) megadhatja azonnal vizsgálat nélkül a Bachelor tanulmányok a IUBH.

Tanulás nélkül Abitur

Nélkül is (technikai) középiskolás egy belépő lehetséges, ha hozza a következő tapasztalat:

 • Egy legalább két éves szakképzés és
 • legalább három éves szakmai tapasztalat.

Szintén egy oklevelet vagy a karrier haladás (z. B. mivel IHK Fachwirt / in) feljogosítanak az a vizsgálat megkezdése.

tárgyalás pálya

A mintaprogram (amely nem tévesztendő össze a szabad négy hetes vizsgálatban tanulmány minden hallgató számára) szükséges! Tudod középiskolás nincs (szakmai) és az oktatás / foglalkozása nincs üzleti háttér, illetve a hangsúly a képzési / szakmai tevékenység nem kifejezetten vonatkoznak az egyik egyetemi programok. Ez lenne a helyzet, ha tanult, mint egy szakács, szerelő vagy pedagógusok. Ha ezt a képzést kell lennie legalább két évig, és akkor ráadásul verfügst alatt szerzett három év, egy bejegyzést a minta tanulmány az alapképzési szak a választás lehetséges.

Ez magában foglalja az első három félév tanulmányi és automatikusan leáll, ha ez idő kétharmada tervezett kurzusok vagy A modulok sikeresen befejeződött. Ön tanulmányozza majd folytatja rendszeresen.

Részletek engedélyezéséről szóló Nyugodtan olvassa el a tanulmány vizsgálati előírásoknak. Vagy ami még jobb, beállítja magát a tanulmány tanácsadás összefüggésben, hasonló leírt Ön lehetőségeinek tanulmányozása nélkül iskolába.

By the way: Kérjen ingyenes Info Most anyagot, és kap egy meglepetés!

Program oktatási nyelve:
 • Német

2 további kurzus IUBH Fernstudium »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
6 - 12 félév
Részidős oktatás
Nappali
Price
- Az árak függenek az időben modell.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció