Bachelor ápolási menedzsment (BA)

Általános információk

Program leírás

Jó ellátás igényel magasan képzett ápolási igazgató. Ebben a helyzetben van, hogy nem csak a gazdaságilag megalapozott döntések, hanem a minőségi gondozás és vissza. Azt is meg kell, hogy egy erős kommunikatív interfész funkció egy olyan környezetben, interdiszciplináris funkcionális folyamatok területén. A tanulmányi program Bachelor egészségügyi menedzsment (B. A.) minősíti, hogy ezeket a fontos vezetői és kulcspozíciót a különböző gondozási szakmák.

Amellett, hogy az ápolói ismeretek beszerzett mély betekintést az ápolási tudomány, hanem az egészség gazdasági ismeretekkel, valamint módszertani és szociális menedzsment szakértelem, hogy a vezető pozíciót. Szerelve ezek a készségek vezet, hogy a kereslet ellátás vezetője, aki az emberek illetékes, fenntartható koncepciók és lehet, hogy a szervezeti folyamatok hatékonyan.

Kulcsképesítések

Jelenleg ápolási osztályokon többnyire vezette ápolók, akik elérték ezt a pozíciót, mert a szakértelem. A komplex feladatok elvégzésére a későbbiekben megfelelően, de fel kell készségek túlmutatnak ezeknek a követelményeknek. Ez magában foglalja az egészségügyi gazdasági ismeretek a sikeres piaci pozicionálás, gondozás és tudományos ismeretek a magas színvonalú ellátás koncepciók és a szociális és módszertani ismeretek kezelésére vonatkozó alkalmazottak.

Tanulmányi tartalma

A Bachelor egészségügyi menedzsment (B. A.) Ez képezi a multidiszciplináris ellátást szakértők. Minden tudományág következetesen eddigi gyakorlata alapján a mindennapi gondozás - z. b. fokozott projektmunka és a nagy tapasztalattal rendelkező oktatók. A választani elősegítik specializáció a jövőbeni foglalkoztatási. Mindenekelőtt, akkor szerezhet cselekvési kompetenciák a mezőket, amelyek ellátás vezetők szembesülnek:

  • Nursing Tudomány és kutatás
  • gazdasági cselekvés
  • Menedzsment és a vezetés, mint. Mint társadalmi intézmény / a szociális szolgáltatás
  • Tanári képesítés (Nursing Education)
  • marketingtapasztalattal
  • Tanácsadás a megelőzés és az egészségfejlesztés
  • palliatív

Amellett, hogy a műszaki tartalom, Módszertani és személyiség kapcsolatos készségeket tanítják, hogy az egészségügyi menedzsment képességek - rendkívül fontos - mind a jogosult szervezeti egység, valamint a menedzsment szintjén.

felvételi követelményeket

A követelményeket a felvételi a alapképzésen szabályozza a felsőoktatási törvény Bremische (BremHG). Akkor tanulmány szerint bizonyos feltételek nélkül, magas iskolai végzettséggel.

alapvonal

bármikor

Fokozatokra osztás

Elsajátítják az nemzetközileg elismert Bachelor of Arts (B. A.). Ezzel mértékben van képzett kiváló középvezetői és vezető szerepet az egészségügyi ágazat.

Tanulmány időtartama

Kontroll vizsgálat 36 hónap vagy 48 hónap (180 kredit).

teszt tanulmány

A regisztrációval a APOLLON Hochschule lehet tesztelni 4 hétig tanul ingyen. Ebben az időszakban, akkor jelentkezzen be bármikor visszavonhatja. akkor nem merül fel költség az Ön számára.

akkreditáció

A Bachelor of Science Nursing Management (BA) által igazolt International Agency for minőségbiztosítási és akkreditációs a tanulmányi programok és intézmények (FIBAA).

szabad mellék

Akár 50% a választott tanulmány variáns (18 vagy 24 hónap).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Tovább

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Kevesebb