402 BSc Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024

BSc Programok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024Filter
    • Pensacola, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    24 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Azok a hallgatók, akik áttérnek az orvosi laboratóriumi szakemberekről az orvosi laboratóriumi tudósokra, megtehetik ezt az online MLT-ről az MLS-programra a West Floridai Egyetemen. A Klinikai Laboratóriumi Tudományos Országos Akkreditációs Ügynökség által akkreditált tanterv felkészíti a hallgatókat arra, hogy üljenek az Amerikai Klinikai Patológia Társaság nemzeti testületének vizsgájára.

    • Marshall, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    Távoktatás

    Angol

    Nyissa meg az ajtót az új ápolási lehetőségek előtt a Southwest Minnesota State University online Bachelor of Science in Nursing diplomájával. A fejlett készségeket kereső RN-k számára készült program szakértelmet biztosít a menedzsment, a vidéki ápolás, az egészségügyi rendszerek, a közegészségügy és egyebek terén. Tanuljon sokrétű ápolói tapasztalattal rendelkező oktatóktól, és szerezze meg diplomáját legfeljebb két év alatt SMSU online tantermében.

    • Fairfield, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    18 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    Fejlesztse a Sacred Heart RN-nek a gyógyító szellemét az ápolói tudományok Bachelor-fokozatába.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Az ACEN által akkreditált BS in Nursing — RN to BSN a Riviertől dolgozó ápolónők számára készült. Ebben az online programban komplex ápolói és vezetői készségeket tanulhat, és akkor szerezheti meg ezt az értékes bizonyítványt, ahol és amikor a legjobb az Ön számára. A tanultakat azonnal alkalmazza jelenlegi pozíciójában, és tűnjön ki vezetőként.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Tanulja meg, hogyan működik a test, és hogyan befolyásolja mozgása az egyének általános egészségi állapotát, ha ebben az átfogó tananyagban tanul. Az East Central University online Bachelor of Science in Kineziológiai képzése 2-4 éven belül segíthet abban, hogy belépjen a következő szerepébe, mint wellness igazgató vagy fizikai edző.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    A King University online Bachelor of Science in Nursing (RN-től BSN-ig) átfogó ápolói képzést nyújt, amely ideális az ápolói vezetéshez és adminisztrációhoz. A CCNE által akkreditált tantervünk az integritás, az elkötelezettség, a szolgálat, az elszámoltathatóság, az udvariasság és az együttérzés professzionális ápolási pilléreit csepegteti. A program egy év alatt teljesíthető.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    11 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Carlowi Egyetem online RN-BSN programja a Mercy elveire és az etikára összpontosít. Kényelmes és rugalmas programunk lehetővé teszi az ápolók számára, hogy fejleszthessék egészségügyi karrierjüket, miközben bővítik azokat az értékeket, amelyek az ápolói pályára való belépéshez vezették őket. A CCNE által akkreditált RN-BSN diploma Carlow-ban segíti az RN-eket, hogy vezetőkké váljanak a választott szakterületükön. Érzékeny oktatóink mélyen törődnek a hallgatókkal, és keményen dolgoznak azon, hogy programunk segítse őket céljaik elérésében. Mindössze 11 hónap alatt szerezzen diplomát.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    A Methodist University online BS in Advanced Paramedicine szaka azt a rugalmasságot kínálja, amelyre szüksége van ahhoz, hogy az ütemterv szerint tanulhasson anélkül, hogy munka- vagy életfeladatokat felfüggesztene. Ez a szigorú program felkészíti a diplomásokat, hogy bizonyítsák haladó jártasságukat, és befogadó betegvédőkké váljanak a paramedicina területén.

    • Lisle, Amerikai Egyesült Államok

    Részidő

    12 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    A Bencés Egyetem RN-jén keresztül a BSN-programhoz nem csak a növekvő egészségügyi ellátás igényeinek felel meg. Ön építeni fogja a jelenlegi ismereteit és tapasztalatait, valós élethelyzetek és bizonyítékokon alapuló gyakorlat alkalmazásával.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    9 félévben

    Távoktatás

    Angol

    Az Ohio Egyetem Bachelor of Science in Nursing to Doctor of Nursing Practice (BSN-DNP) programja az Önhöz hasonló érettségire felkészült ápolók számára készült, hogy olyan diplomát szerezzenek, amely felkészíti Önt egy sikeres, hosszú távú karrierre ezen a területen. Ez a rugalmas, online (korlátozott egyetemi intenzív) 70 kreditből álló program segít a vezetői és a haladó gyakorlati készségek kialakításában, így készen áll a gyakorlói, vezetői és oktatási szerepek betöltésére.

    • Longmeadow, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    42 hónapok

    Távoktatás

    Angol

    • Livingston, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    A University of West Alabama rugalmas és megfizethető online RN to BSN programot kínál, amelynek célja, hogy erősítse készségeit az ütemterv szerint. A változatos klinikai tapasztalattal rendelkező ápolóoktatók által tanított online RN to BSN biztosítja azt a szakértői tudást és gyakorlati készségeket, amelyekre szükséged van az ápolói karrier következő lépéséhez. A program kurzusait kényelmesen online is elvégezheti az UWA digitális tantermében, így a teljes munkaidős időbeosztásával prioritást adhat oktatásának.

    • Online USA

    Teljes idő, Részidő

    2 évek

    Távoktatás

    Angol

    Az UC Online kábítószer-visszaélési tanácsadási alapképzése felkészíti a diplomásokat a kábítószer- és alkoholfüggőséggel küzdők kifizetődő karrierjére. Tegye munkába szenvedélyét mások segítése iránt, és tanulja meg, hogyan kell kezelni Amerika legkárosabb betegségeit. A rendelkezésre álló nyári, őszi és tavaszi kezdési dátumok miatt könnyen megkezdheti a diploma megszerzését.

    • San Bernardino, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    4 évek

    Összekevert, Az egyetemen

    Angol

    A Táplálkozástudomány és Dietetika Bachelor of Science egy átfogó alapképzési program, amely a táplálkozás, a dietetika és az élelmiszerek mögötti tudomány tanulmányozására összpontosít.

    • Boston, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    4 évek

    Az egyetemen

    Angol

    Ha érdekli, hogy az adattudomány és az egészségügy metszéspontjában dolgozzon, két gyorsan növekvő területen, akkor fontolja meg ezt a négyéves, teljes munkaidős programot a bostoni egyetemen. A szigorú tananyag kiterjed az olyan adattudományi alapokra is, mint a statisztikai modellezés, az elemzés, az adatkezelés és az adatmanipuláció, amellett, hogy bevezeti Önt az egészségügyi ágazat egyedi kihívásaiba és gyakorlataiba.