HEALTHCARESTUDIES

Részidős Természettudományi Alapképzések az Amerikai Egyesült Cedar Rapids és Amerikai Egyesült Államok 2020

A Bachelor of Science olyan mértékű, hogy úgy nagyjából négy év keresni, amennyiben a diákok iskolába járni teljes munkaidőben. Diákok, akik szerezni BSc minősíthető nagyobb felelősség és a lehetséges akciók keretében a karrierjét.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Cedar Rapids, Iowa híres művészeti és kulturális neves színházak, múzeumok és könyvtárak. Ez egy nagyszerű lehetőség a diákok, akik szeretnék, hogy jelentős a művészetek.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel az Részidős Egészségügyi Természettudományi Alapképzések az Amerikai Egyesült Cedar Rapids az Amerikai Egyesült Államokban 2020

Találat Filter

Online Bachelor of Science: Egészségügyi adminisztráció

Mount Mercy University Online
BSc
<
Nappali
<
Részidős
Angol
On-line

A Mount Mercy Egyetemen a vezető vezetői elveket ötvözik a bevált üzleti tantervvel, amely az Egészségügyi Igazgatás hallgatók számára vezetői készségeket nyújt a különböző sz ...

Tovább