Filter
BSc
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb 11 Regisztrált szakápolás BSc 2020

Megszerzése Bachelor of Science fokozatot tarthat egy és öt év alatt fejezik be. A diákok választhatnak, hogy át kredit egy másodlagos intézmény vagy középiskola utáni Community College, hogy felgyorsítsa a szükséges idő teljes mértékben. Online és részmunkaidős órák is rendelkezésre állnak a diákok más kötelezettségvállalások vagy a elfoglaltsága.

Mi a BSc Nursing az RN? Ez mértékben összpontosít a hallgatók számára biztosítják a megfelelő hitelesítési vált regisztrált nővér megtanítja őket az alapjait és hatékony egészségügyi ellátás. Regisztrált ápolók engedéllyel szakemberek, hogy elvégezte az előírásoknak, egy ország, állam vagy tartomány, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyakorolják az ápolási otthonokban, kórházakban és magánlakásokban. Hallgatók tanfolyamok a kémia, a biológia, a táplálkozás és az anatómia, hogy értsék az emberi test, valamint a tanfolyamok gyakorlati és elméleti fejleszteni a személyes és orvosi ismeretek szükségesek, hogy segítse a betegek.

Megszerzése RN ápolási engedély egyengeti az utat a sikeres egészségügyi tudomány karrierjét. Pályakezdő használják kiváló interperszonális és kommunikációs készségek, hogy segítsen a legkülönbözőbb emberek általában gyors tempójú környezetben, és a munka mellett az orvosok és más ápoló személyzet, hogy a rutinszerű és sürgősségi ellátás.

A költségek egy idősek mértékben függ az intézmény. Néhány kínálnak a hagyományos három éves program, míg mások a diákok keresni egy bizonyos fokú a mindössze egy év. Javasoljuk, hogy alaposan tanulmányozzák a program felkeltette érdeklődését, hogy megbizonyosodjon arról, hogy összehangolja a szakmai és pénzügyi célok.

Személyek, akik egy BSc Nursing tipikusan a magasabb fizetési lehetőségeket, mivel minél több tapasztalatot. Sok munkát találni egy kórházi osztályon vagy magánklinikán, ami rutinvizsgálatok segítő biztosítási papírokat és biztosítja fronton segítséget műtők.Mások dolgoznak magánlakását, segítve az idősek élnek az aktív és egészséges életmód.

Intézmények világszerte kínál programokat az ápolási. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

 

Tovább Kevesebb

11 Találatok Regisztrált szakápolás

American National University

Ön lesz kompetens vezetési és vezetési képességek, kutatás, informatika, egészségügyi politika, a közösség és a közegészségügy. Az érettségi előkészített regisztrált nővé ... [+]

Bachelor of Science in Nursing - RN - BSN befejezési program

Ön lesz kompetens vezetési és vezetési készségek, kutatás, informatika, egészségügyi politika, a közösség és a közegészségügy.

Az érettségi előkészített regisztrált nővér a gondozás, tervező / menedzser / gondozó koordinátora, valamint az ápolói szakma tagja. Ahhoz, hogy előkészítse a diplomát a pályafutásuk előrehaladására, a BSN program jól átgondolt oktatást biztosít, beleértve a szakmaközi csapatok fogalmát, a bizonyítékokon alapuló gyakorlatot, a minőségjavítást, a betegbiztonságot, az informatika, a klinikai érvelés / kritikai gondolkodás, a genetika és a genomika, a professzionalizmus és a gyakorlat egész életében egy dinamikus és összetett egészségügyi környezetben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Salem USA Online
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Trinity College of Nursing & Health Sciences

... [+]

Alkalmazás, jelentkezési díj, klinikai teljesítménymutatók és minden főiskolai és középiskolai átirata

Bizonyítania kell a szerves kémiai és statisztikai készségeket tesztelés és / vagy előzetes tanfolyamon keresztül Az RN-BSN Completion opcióban hivatalosan elfogadott, az ápolói végzettséggel rendelkező vagy diplomával rendelkező diákok 71 órás hitelnyújtást kapnak az alapvető RN programjukért.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Rock Island
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
15 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Eastern University Online

Célja a gyakorló ápolók. Tovább a karrierjét, és előkészíti vezetői vagy vezetői pozíciókat az egészségügyi ágazat. ... [+]

Célja a gyakorló ápolók. Tovább a karrierjét, és előkészíti vezetői vagy vezetői pozíciókat az egészségügyi ágazat.

A minőségi oktatás

Mint egy hagyományos non-profit intézmény, Kelet Egyetem élvezi a hosszú örökségét mely a diákok magas színvonalú oktatás 1925 óta.

100% -os online

Kényelmes és nem lakossági modell nem kívánt osztály vagy bejelentkezés alkalommal lehetővé teszi az egyénre szabott tervezés.

Kényelem

Teljes tanfolyam bárhol, bármikor, anélkül, hogy valaha jönni campus. Épít alapvető ápolási ismeretek mellett megszerezte a diplomát, hogy előre a karrierjét.

7 hetes tanfolyamok

Hat belépési pontok évente, a következő kezdő dátuma 2016/08/29.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Wayne
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
14 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Benedictine University Online

A Bencés Egyetem RN-jén keresztül a BSN-programhoz nem csak a növekvő egészségügyi ellátás igényeinek felel meg. Ön építeni fogja a jelenlegi ismereteit és tapasztalatait ... [+]

A Bencés Egyetem RN-jén keresztül a BSN-programhoz nem csak a növekvő egészségügyi ellátás igényeinek felel meg. Ön építeni fogja a jelenlegi ismereteit és tapasztalatait, valós élethelyzetek és bizonyítékokon alapuló gyakorlat alkalmazásával.

Függetlenül attól, hogy évekig nővérként dolgozik, vagy épp most lép be a mezőbe, programunk fokozza a gyakorló nővér személyes és szakmai fejlődését.

A Bizottság által a Collegiate Nursing Education-nál végzett akkreditáció megmutatja Önnek, munkáltatóinak, toborzóinak és más intézményeinek, hogy magas színvonalú oktatást kapott egy olyan egyetemi programon keresztül, amelyet szigorúan értékeltek a siker érdekében.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Lisle
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
12 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Saint Mary's University of Minnesota Online

Az on-line Bachelor of Nursing (RN-BSN) a Saint Mary's University of Minnesota tanítják a gyakorlati oktatók, akik felkészülnek a következő lépés a szakmai ápolási gy ... [+]

A mai gyorsan változó egészségügyi környezet izgalmas új karrierlehetőséget kínál az ápolók számára. Az online Bachelor's of Nursing (RN-BSN) a Saint Mary's University of Minnesota biztosítja a tudás, a készségek és a hitelesítő szerepet meghatározni szerepét a dinamikus jövőben az egészségügyi ellátás.

Ez a progresszív, felgyorsult program megnyitja az Önök ápolási karrierjének lehetőségeit. Szerezd meg az ápolási fokozatot az interneten, miközben körülveszi magát egy gyakorló kollégák közösségével és diákjaival, akik támogatják az ápolás vezető szerepét.

A Saint Mary's Minnesota Egyetem BSN Difference

Egy gyorsított egyéves programKépes árnyékolni egy gyakorló nővért az ellátás specialitás és a beállítás a választásProgresszív gondozási megközelítést biztosít, amely beavatkozási, nem tradicionális ápolási terápiákat tartalmazÚgy tervezték, hogy tanítsa a CCNE alapjai érettségi ápolási nevelésTartalmaz egy iPad 24/7-es hozzáférést a tanfolyamhoz és a támogatáshoz... [-]
Amerikai Egyesült Államok Winona
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
On-line
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Rugalmas program, amelynek célja az ápoló szakemberek számára, akik fejlett képesítést keresnek. ... [+]

A szakképzett ápolónők szakmai továbbképzési programja, akadémiai végzettségeik fokozatú vagy méltóságú végzettségre való felkészítése; vagy diplomás bizonyítványt szerezni. A többszörös szállítási módszerek és a modulok széles választéka rugalmasságot nyújt a hazai és nemzetközi piacok széles választékához. Az odaítélési útvonalak testre szabhatók az egyéni szakemberek személyes fejlesztési szükségleteinek kielégítésére, a szolgáltatásfejlesztés operatív igényeire és stratégiai igényeire.

Miért válassza ezt a programot?

Szakemberek vagyunk az ápolás mind a négy területén (felnőtt, gyermek, tanulói fogyatékosság és mentális egészség), valamint egészségügyi ellátást, szülészetet és közegészséget.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

A BSc (Hons) Felnőtt Nevelési fokozat a GCU-tól. Nagyon versenyképes és a diplomások megy végbe, hogy élvezze a karrier széles skáláját az NHS-ben. Ez a 4 éves fokozata l ... [+]

A felnőttoktatás dinamikus, kifizetődő és magasan képzett gondoskodó és együttérző karrier. Különféle készségeket fog kifejleszteni, amelyek az egészségügyi oktatást az egyénektől a különböző háttérektől fogva nyújtják, hogy több akut vagy hosszú távú állapotban lévő emberek komplex gondozását biztosítsák.

A program célja, hogy olyan ápolókat fejlesszen ki, akik képesek személyközpontú, biztonságos és hatékony gondozásra, más szakmákkal és ügynökségekkel együtt dolgozni egy folyamatosan változó és összetett egészségügyi környezetben.

Különböző klinikai elhelyezéseket fog tapasztalni, és sokféle technikával és megközelítéssel tanul. A kurzus 50% -át, a közösség- és kórházi elhelyezéseket, valamint független és önkéntes szektorbeli tapasztalatokat fogja vállalni.... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Northern Arizona University

Az ilyen mértékű célja az volt, hogy egy utat a regisztrált ápolók (RNS) keresni egy diplomát az ápolási. RNS, akik diplomát egy állami vagy nemzeti akkreditált társult f ... [+]

Az ilyen mértékű célja az volt, hogy egy utat a regisztrált ápolók (RNS) keresni egy diplomát az ápolási. RNS, akik diplomát egy állami vagy nemzeti akkreditált társult fokos vagy diploma- ápolási programot jogosultak és átadhatja egy blokk kreditek gyorsítására felzárkózása ekkora.

Ez a program által akkreditált Bizottság kollégiumi ápolási Oktatás (CCNE).

Mit tehetek egy Bachelor of Science in Nursing - opció regisztrált ápolók?

A high-tech világában egészségügyi mindig hajtja az emberi szív. Ha egy tehetséges nővér segített, te tudod, hogy egy személy valóban tud különbséget tenni. Amit nem lehet tudni, hogy az ápolók száma meghaladja az összes többi egészségügyi szakemberek. És a kereslet növekszik. Ez a program épít a megszerzett készségek a diploma vagy társult szak. Tanfolyamok online történik, és a klinikai befejezett projektek a közösség.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Zászlórúd
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Sacred Heart University Online

Fejlesztse a Sacred Heart RN-nek a gyógyító szellemét az ápolói tudományok Bachelor-fokozatába. ... [+]

Ez az alapképzési program biztosítja Önnek a szükséges ismereteket a mai ápolói szerepkörökben, valamint a személyes kapcsolatot a szívében a szakma. A Sacred Heart University által kínált online RN-BSN program célja, hogy segítse az RN-ek diplomát vagy az ADN-t, hogy fejlesszék szakmai felkészültségüket az egészségügyi értékelésben, az információtechnológiában, a bizonyított alapú gyakorlatban és így tovább. A tanterv olyan témákat is magában foglal, mint az egészségügyi ellátás és a wellness egész kultúrák fogalma, a klinikai vezetői fejlődés és az ellátás eredményeinek mérésére szolgáló módszerek.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Fairfield
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 36 hónap
On-line
Bővebben magyarul
Northern Illinois University Online

Gyorsítsa fel az ápolói pályafutását az online BS-ben az ápolásban, az ápolási gyakorlat doktora (DNP) programjába az Észak-Illinois Egyetemen. Szaktudást szerezhet a spe ... [+]

BS ápolási ápolói ápolási orvoshoz (DNP)

Időt és pénzt takaríthat meg azáltal, hogy búvárkodik a DNP-nél az Észak-Illinois Egyetemen. A gyakorlaton alapuló program segítségével megkaphatja a gyakorlati tapasztalatokat és szakértelmeket a speciális fejlett ápolási gyakorlat és kutatás területén. Tanulj meg a beteggondozási tervek megfogalmazásában és megvalósításában, hiteles kutatási eredmények alkalmazásával az innovációhoz és az ellátás fokozásához.

Gyors tényekSzükséges hitelek: 76 óra.Költség per hitelóra: 720 USD / óra.A befejezés ideje: A nappali tagozatos hallgatók négy év alatt tudják elvégezni a diplomát. A befejezés maximális ideje 10 év.Program modalitása: A tanfolyam online, és a program alkalmanként előzetesen meghatározott egyetemi találkozókat tart.Akkreditáció: a Collegiate Nursing Education (CCNE) szakbizottság.A program kiemeliGyakorlati tapasztalat: Azonnali ismereteit alkalmazza egy, a közelben lévő egészségügyi intézményben lévő személyi gyakorlatkal. Nehezen találsz egyet? Segíthetünk neked.Gyorsított karrierje: A mesterfokozat átugrása és a DNP megszerzése időt takaríthat meg és akár 9000 dollárt is kereshet évente, mint a mesterképzéshez hasonló pozíciókban. 1Karrier... [-]
Amerikai Egyesült Államok DeKalb
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
4 - 10 év
On-line
Bővebben magyarul
Northern Illinois University Online

Biztonságos felgyorsult karriernövekedés a Bölcsészettudományi Bölcsészettel. 2017-ben a munkáltatók 86 százaléka jelezte, hogy a főiskolai végzettséggel rendelkező nővér ... [+]

RN a BS-hez az ápolásban

Biztonságos, gyorsított karriernövekedés a Bölcsészettudományi Bölcsészettel 2017-ben a munkáltatók 86 százaléka állította, hogy a főiskolai diplomát részesíti előnyben, és közel 50 százaléka azt igényelte.1 Készüljön fel e lehetőségek kihasználására.

Mindössze 11 kurzusunkon keresztül az RN-et a BS-hez az ápolásban fejlett betegellátással és kritikus gondolkodási képességekkel látjuk el, hogy fokozzuk karrierjét.

Gyors tényekSzükséges hitelek: 28 óra.Költség per hitelóra: 348 USD / óra.A befejezés ideje: A nappali tagozatos hallgatók 12 hónap alatt teljesíthetik diplomájukat. A teljesítés legfeljebb öt év.Programmódosítás: Minden kurzust 100% -ban online tanítanak.Akkreditáció: a Collegiate Nursing Education (CCNE) szakbizottság.Gyakorlati követelmény: A gyakorlatok vezetői vagy népességorientáltak, és bizonyos csoportok tapasztalatait nyújtják, hogy javítsák az előző RN munkatapasztalatát. A gyakorlati tapasztalat a helyi településen is elvégezhető. Segítünk Önnek a gyakorlati elhelyezésekben is.A program kiemeliCCNE-akkreditált program: Teljes bizalmat adva arra, hogy a tanultak megfelelnek a legmagasabb színvonalnak a fejlett ápolási oktatásban.Gyakorlati tapasztalat: Azonnali ismereteit a közelben lévő egészségügyi intézet gyakorlati alkalmazásával alkalmazza.Practicum elhelyezés: Segítséget nyújtunk a közösség gyakorlati elhelyezéséhez, így gondoskodhat az adott populációról, amely javítja a korábbi RN munkatapasztalatát.Tapasztalt, befektetett kar: Kiemelkedő karunk az iparági szakértelem és a személyes figyelem és a közösségi kapcsolatok évek közötti összeegyeztetését biztosítja, hogy biztosítsa a tudományos célok elérését.Zökkenőmentes matricázás: Az ápolási nevelést még tovább folytassa. Az elfogadás után zökkenőmentesen átállhat a végzős ápolási programjainkba.Karrier... [-]
Amerikai Egyesült Államok DeKalb
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 5 év
On-line
Bővebben magyarul