HEALTHCARESTUDIES

Részidős BSc-k az Amerikai Egyesült Derby a Egyesült Királyság 2020

A Bachelor of Science olyan mértékű, hogy gyakran szükséges bizonyos speciális karrier. Attól függően, hogy mennyi időt szánni a hallgatók az oktatás, akkor körülbelül 3-4 év keresni a BSc.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Derby, szülővárosa Florence Nightingale, is otthont ad egy egyetem és a campus másik. Vannak is számos kutatási központok és 15 közkönyvtárak (még ha azt nézzük, egyetemi könyvtárak).

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel a Részidős Egészségügyi Természettudományi Alapképzések az Amerikai Egyesült Derby az Egyesült Királyságban 2020

Találat Filter

BSc (Hons) a Biomedical Health-ban

University of Derby
BSc
szept. 2020
<
Nappali
<
Részidős
<
3&nbsp;-&nbsp;6 év
08 szept. 2020
Angol
Campus

Helyezze magát az orvosi kutatás előrehaladásának élvonalába. Az emberi betegségről, a diagnózisról és a kezelésről való ismeretei az NHS-ben, az egészségügyi jótékonysági sze ...

Tovább