HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Részidős Fizioterápia Természettudományi Alapképzések 2019/2020

Bachelor of Science program ideális az egyének, akik keresik, hogy növeljék a tapasztalat és tudás egy adott területen. Úgy döntött, hogy keres egy BSc segíthet a diákok megtalálják beteljesítő és szakmai karrier Érettségi után.

A fizioterápia tanulmányozása olyan készségek széles skáláját foglalja magában, amelyek a baleset vagy sérülés után fizikai rehabilitációhoz szükséges betegek támogatásához szükségesek. A gyógytornászok gyakran kórházak, egészségügyi központok, sportcsapatok, iskolák és magánklinikák szakemberei.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel - Részidős Fizioterápia BSc-k 2019/2020

5 Találatok Fizioterápia Filter

Bachelor of Science in foglalkoztató terápia

SRH Hochschule für Gesundheit Gera
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 7 félévek Október 2019 Németország Gera Bonn Stuttgart Heidelberg Karlsruhe Düsseldorf + 6 további

Ebben Bachelorstudiengang foglalkozásterápia megtanulod, hogy támogassa minden korosztály, akik korlátozzák a mindennapi készségek vagy fenyegetett korlátozásokat.

BSc Sport Rehabilitációs

University of Cumbria
Campus Nappali Részidős oktatás 3 - 5 év Kérj Információt Egyesült Királyság City of Carlisle Whitehaven London Lancashire + 4 további

Szeretné, hogy egy kéz tartása sportolók tip top állapotban? A Sport Rehabilitációs mértékben összpontosít irányítja az embereket, hogy visszatérjen, vagy fenntartani a biztonságos részvételét a sport és a testmozgás.

Bachelor of Science in rehabilitációs studies- Online

Thomas University
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Thomasville

A Thomas Egyetem egyetemi Rehabilitációs Studies mértékű felkészíti a diákokat, hogy rehabilitációs szolgáltatásokat az állami és magánintézmények személyek számára különféle fogyatékkal élnek. Ez egyetemi diplomát Rehabilitációs Tanulmányok teljes mértékben online, és fogják készíteni a diákokat, hogy elérjék Advanced Állandó állapotát a TU Klinikai Rehabilitációs és Mentálhigiénés Tanácsadás Master program.

BSc a fizioterápiában

University of Nicosia
Campus Nappali Részidős oktatás 4 év Kérj Információt Ciprus Nicosia + 1 további

A program célja, hogy a hallgatók számára az alapvető tudományos és szakmai képességek annak érdekében, hogy sikeresen gyakorolja a igényes szakma fizioterápia számos klinikai környezetben.

BS kineziológia

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
On-line Nappali Részidős oktatás 5 - 8 hetek Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok River Forest + 1 további

Egy egyetemista kineziológiai fokozat biztosítja a hallgatók számára az egészségmegőrzés és a betegségmegelőzés alapvető hátterét.