Filter
BSc
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb 2 Élelmiszermérnök BSc 2019/2020

A BSc, vagy Bachelor of Science, egy bizonyos fokú kínálják az egyetemi szintű tudományos intézményekben világszerte. A program általában egy alapja a tudomány vagy a technológia, és szükség lesz körülbelül négy év sikeres befejezése.

Mi a BSc Food Science? Jellemzően, az ilyen mértékű felkészíti a diákokat az első általános tudományos vizsgálatok, mint a biológia és a kémia, majd lépni a sajátosságait a mértékben, mint a mikrobiológia és a kémia, amennyiben azok az élelmiszer. Az élelmiszer-, a fejlődés termékek, és a menedzsment tanulmányokat is érintette. A diákok gyakran változatossá a későbbi években a tanulmány inkább a tudomány végére, vagy inkább a menedzsment.

Elérése egy egyetemi diplomát egy olyan területen, mint például az élelmiszer-tudomány tudja nyitni több lehetőséget az élelmiszer-előállító és szolgáltató ipar, mint lehetséges lenne másképp. A vezetői készségek tanult alkalmazni lehet más iparágakban is.És a tudás, az élelmiszerek és a táplálkozás egyaránt használható személyesen, valamint egy sikeres karrier.

Költségek elérésére BSc nagyban változhat, és függ az adott felsőoktatási intézmény úgy dönt, és hogy hol található. Tartsuk szem előtt, hogy az online programok lehet egy nagyszerű módja annak, segít tartani a költségeket.

Élelmiszertermelés egyre kifinomultabb az évek során, hogy az emberek a BSc fokozatot találják magukat nagyobb az igény, amikor a kutatás, termékfejlesztés és a gyártás. Vannak olyanok is, akik ágaznak inkább a többek között a biztonság, menedzsment, vagy a marketing az élelmiszeripari termékek és a termelés. Az advent az új kulináris technikák foglalkoztató a tudás a kémia, ínyenc étterem is lehet a potenciális munkaadók. Ezen kívül, diplomások törhet ki a saját a táplálkozási tanácsadás.

Az a személy, aki élvezi a tudomány és a képzelet használni az új és kreatív módon, az ilyen mértékű segíthet elindítani egy jövedelmező karrier. Ha többet szeretne megtudni, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb

2 Találatok Élelmiszermérnök

Carson-Newman University

A misszió Foods and Nutrition fő vagy anélkül Dietetika hangsúlyt (Oktatási Program Táplálkozás és Dietetika) az, hogy a hallgatók magas színvonalú tudományos előkészítés ... [+]

Bachelor of Science in Foods and Nutrition Studies

A misszió Foods and Nutrition fő vagy anélkül Dietetikai hangsúlyt (Oktatási Program Táplálkozás és Dietetika) az, hogy a hallgatók magas színvonalú tudományos előkészítés élelmiszerek és a táplálkozás, amely lehetővé teszi a diplomások, hogy sikeresen beszerezni a különböző kapcsolódó munkalehetőségek és egyidejűleg szolgáltatást nyújt tanfolyamok és szakértelemmel más területein az egyetem, miközben keresi a tudományos kiválóság és Christian integritását.

Lehetséges Karrier Foods, a táplálkozás és dietetika

Szakemberek dietetika elveket, az élelmiszerek és a táplálkozás az egészség megőrzéséhez, javítja, illetve krónikus betegség, javítja a sportteljesítményt, és segítse az embereket, hogy egészséges élelmiszerek megválasztására. Ez a mező egy növekvő szakma kínál számos izgalmas és jövedelmező karrier utak. Dietetikusok dolgozni a különböző beállításokat, és lehet szakosodott a területen.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Jefferson City USA Online
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Pécs

Az elhízott embereknek több betegséggel kell küzdeniük, amelyek súlyukkal összefüggésben vannak (szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, rák). Ha megvan az a képe ... [+]

A program leírása

Az elhízott embereknek több betegséggel kell küzdeniük, amelyek súlyukkal összefüggésben vannak (szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, rák). Ha megvan az a képesség, hogy segítsen nekik, a dietetika biztosítja a szükséges ismereteket. Az egészséges táplálkozás - és így a dietetikus ismerete - elengedhetetlen számos betegség megelőzéséhez és sikeres kezeléséhez, mivel a gyógyszerek vagy a műtét ritkán nyújt teljes megoldást. A betegeket gyakran arra kényszerítik, hogy hagyják abba a kedvenc kezüket, és a dietetikus nagyban hozzájárulhat a betegek kezeléséhez, az egyensúlyhoz és a jóléthez azáltal, hogy kellemes, de egészséges táplálkozási lehetőségeket kínál.... [-]

Magyarország Pécs
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul