BSc táplálkozás

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Ban,-ben Bachelor of Science in Nutrition program, akkor kapnak egy átfogó oktatási, amely egyesíti a tudomány a táplálkozás egy átfogó képet a wellness, a közösség és a környezet. Bastyr tapasztalt oktatók végigvezeti az élettani, biokémiai, társadalmi-gazdasági, politikai és pszichológiai dimenzióit emberi táplálkozásban.

Az egyetem tanterv hangsúlyozza, hogy a helyes táplálkozás magában foglalja a megértés és amely megfelel a növekvő igényeit a bolygón. Ez magában foglalja az élelmiszer, mint a legolcsóbb gyógyszer és a tanulás, hogyan növekszik, és az élelmiszer-feldolgozásban hatással van a környezetre.

Program jellemzők

  • A szigorú tudomány-alapú tananyag készíti fel a többségi szakma a természetes egészség szempontjából.
  • Magasan képzett oktatók párosul kis létszámú osztályok és erős tanácsadás programot.
  • A modern és teljesen felszerelt egész táplálkozás konyha, ahol a hallgatók fejlesszék kulináris.
  • A rendelkezésre álló didaktikai program dietetika (DPD) és diétás Internship (DI) program lehetőségek.
  • Teljes élelmiszer étkezési Commons mely bio, helyi ételeket.
  • Táplálkozás diákok segítenek fenntartani az egyetem gyógynövény kert és 350 faj gyógynövények és a szezonális növények. A kert szolgál laboratóriumi szerves, fenntartható és megújuló mezőgazdaság.
  • Hozzáférés a választható órák más programokban, beleértve a gyógynövény tudományok, természetgyógyászati ​​orvosi és egészségügyi pszichológia.
Utoljára frissítve ápr. 2016

Az iskoláról

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along wit ... Tovább

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along with Sheila Quinn, named the school after their beloved teacher and noted Seattle naturopathic physician Dr. John Bastyr. Kevesebb