BSc orvosbiológiai mérnöki

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A fő Biomedical Engineering az egyik két nagy kiadó által kínált Tanszék Biomedical Engineering belül TU / e Bachelor College.

Technológia az emberi szervezet számára

Ahogy orvosbiológiai mérnök, azt szeretnénk, hogy az egészségügyi ellátás javítására. Annak érdekében, hogy ezt, akkor optimalizálja a rendelkezésre álló információk, eljárások és módszerek, és lefordítani ezeket a megoldásokat az orvos használhatja. Technikákkal, például, hogy javítsa a diagnózisok a beteg, hogy gyorsítsák fel a kezelési folyamat, vagy még jobb, egy olyan beteg kezelésére, mielőtt a tünetek észrevehető.

Alapképzésben

A fő Biomedical Engineering formálisan a főiskolai oktatási program Biomedical Engineering. Az egyetem elvégzése után ez a nagy kap egy oklevelet a alapképzésben Biomedical Engineering.

A Bachelor oktatási program Biomedical Engineering jogilag elismert és akkreditált az Akkreditációs Szervezet Hollandia és Flandria (NVAO).

Utoljára frissítve aug. 2016

Az iskoláról

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute ... Tovább

Eindhoven University of Technology (TU/e) is a worldwide top 100 research university specializing in engineering science & technology. Our education, research and knowledge valorization contribute to science for society: solving the major societal issues and boosting prosperity and welfare by focusing on the Strategic Areas of Energy, Health and Smart Mobility... Kevesebb