BSc Nursing

Általános információk

Program leírás

BSc Nursing

bscnursing

A Bachelor of Science in Nursing (BSN) program felkészíti magánszemélyek szerepe a szakmai nővér. Diákok végzős a szükséges ismeretek és készségek, hogy törődnek az egyének, családok és közösségek összetett egészségügyi környezetben. A MSOE School of Nursing (FIA) kétféle tananyag pályák keresni a BSN: a hagyományos, teljes munkaidős pálya és gyorsított másodfokú pályán.

BS Nursing hagyományos pályán (BSN)

A hagyományos, teljes munkaidős tananyag pálya kifejezetten a diákok, akik elérték az első főiskolai végzettség. Általában ezek a diákok, akik érettségizett, és kezdik a főiskolai oktatás vagy a diákok, akik szerzett főiskolai kredit egy másik egyetemen, és átszáll azokat hitelek MSOE. A diákok elfogadták közvetlenül az ápolási nagyobb. Progression keresztül sorozata klinikai kurzusok garantáltan minden diák, aki fenntartja a teljes idejű állapot és továbbra is megfelel a tudományos progresszió kritériumoknak.

Diákok belépő hagyományos pályán a középiskolát is részt vehet a programban kezdő elsőéves, és garantált, hogy diplomás négy év ha elkezdenek és marad a pályán. Diákok, akik át a programot adja meg a megfelelő helyre a tanterv követő szekvencia teljes átviteli értékelést. SON kari tanácsadók fog működni a részmunkaidős diákok, hogy dolgozzon ki sorozata tanfolyamok vezető diplomát befejezését.

BS Nursing Gyorsított másodfokú pálya (BSN-ASD)

Ez a szám, amit kifejezetten a felnőtt dolgozó szakember, aki már szerzett főiskolai vagy Bachelor of Arts diplomát egy másik fegyelem és szeretnének változtatni karrier. A BSN-ASD egy tömörített, egész évben tananyag célja, hogy a diákok, hogy belépjen a munkaerő, mint a szakmai ápolók mintegy 18 hónapos, feltételezve, hogy a hallgató eleget tett az előfeltételek.

Az eredmények

Az elhelyezés aránya MSOE ápolási diplomások 100% volt 2014-15, és a diplomások élvezte az átlagos kezdő fizetése $ 51,884. MSOE ápolási diplomások készek kezelésére néhány a legnagyobb kihívást, de kifizetődő pozíciókat odakinn vészhelyzetet, gyermekgyógyászat és végi élet.

Területén

Regisztrált ápolók (RNS) biztosítja és összehangolja a betegellátás, a betegek felvilágosítására és a nyilvánosság a különböző egészségügyi feltételek, és tanácsot és érzelmi támogatást, hogy a betegek és a családtagok. Munkájukat a különböző beállításokat, beleértve a kórházak, orvosi rendelőkben, otthoni egészségügyi ellátás és a hadsereg.

Annak érdekében, hogy az engedélyeztetést, mint a bejegyzett nővér, az Egyesült Államokban, meg kell, hogy adja át a Nemzeti Tanács engedélyeztetést Vizsgálat a regisztrált ápolók (NCLEX-RN). A legtöbb diplomás ápolók veszi ezt a vizsgát néhány hónapon belül képesítések megszerzése után. A MSOE-SON arra törekszik, hogy biztosítsa a diákok képesek arra, hogy biztonságos és hatékony ápolás és gondozás, és a siker eléréséhez a NCLEX engedélyeztetést vizsga.

Lehet, hogy érdemes NU ha ...

 • Élvezze segít másoknak, és szeretné javítani az emberek életét
 • Képesek jól működik a csapat környezetben
 • Rendelkeznek erős írásbeli és szóbeli kommunikációs készség
 • Képesek kiemelni és teljes több, időben korlátozott követelményeket hatékonyan

Student Program eredményei

A sikeres befejezése a program, a diplomás várhatóan:

 • Biztonságos, hatékony együttérző betegápolás alapuló klinikai előírásokra, amelyek figyelembe a felelősségre holisztikus az ügyfél igényeit, miközben felé haladva önálló praxist.
 • Felhasználás független döntéshozatali kommunikálni a kritikus gondolkodás és reflektív gyakorlatban alkalmazása során az ápolási folyamat, hogy személyre ellátást az ügyfél komplex igényeit.
 • Magában foglalja a hatékony kommunikáció és az egészségnevelés képességek az ügyfelekkel és más tagjai az egészségügyi csoport, hogy javítsa az egészségügyi koordináció és a kockázat minimalizálása hiba.
 • Fenntartja a szakmai szerep; elismeri az ügyfél a teljes partner szolgáltatása során együttérző gondoskodást; folytat az élethosszig tartó tanulás és kezdeményezi változtatni reagálnak a társadalom igényeihez.
 • Felhasználás egészségügyi információs technológia figyelemmel kíséri és elemzi az eredményeket alkalmaz, kiválasztja és értékeli orvosbiológiai technológiák biztosítják a minőségi és biztonsági ápolási felé halad önálló praxist.
 • Rendelkezik a vezetés, amely értékeli az ötleteket és járulékok mások koordinálásakor ellátás és együttműködik tagjai egészségügyi csapat az egészségügyi ellátás javítására eredmények.
 • Bizonyítja elkötelezettségét, hogy javítsa gyakorlatban lehívásával és szintetizáló bizonyítékok különböző forrásokból származó szakirodalom, amelyek támogatják a döntéseket, hogy a minőség és a biztonság ápolási

Klinikai Felvételi követelmények

Felvételi a School of Nursing klinikai tanfolyamok garantáltan olyan kérelmező, aki már bebocsátást MSOE, továbbra is megfeleljen a School of Nursing progresszió kritériumok és elvégezte az alábbi kritériumoknak:

 1. Basic Life Support (BLS): Minden diák kell mutatnia bizonyíték BLS által kiadott igazolás az American Heart Association alapvető élet támogatása egészségügyi szolgáltatók számára.
 2. Büntető átvilágítás: A diákok kötelesek a teljes átvilágítás, köztük Wisconsin Gondozó Disclosure, Wisconsin Igazságügyi Minisztérium, valamint Szövetségi Hivatal főfelügyelő (OIG) és a General Service Administration (GSA) regiszterek. Lehetnek további iroda követelményeinek. A diákok nem ítélték el semmilyen bűncselekményt, amely jelentősen kapcsolódnak a gyakorlat betegápolás. Minden pozitív háttér ellenőrzések és a háttér közzétételi formák közös klinikai intézetek. Minden klinikai iroda fenntartja magának a jogot annak meghatározására, hogy a diák letartóztatások vagy ítéletek lényegében gyakorlatával kapcsolatos ápolási.
 3. Egészségbiztosítási: A diákok kötelesek fenntartani az egészségügyi biztosítás, míg beiratkozott szoptatása klinikai tanfolyamok.
 4. Egészségügyi követelmények: Felvett hallgatók a ápolási programot kell nyújtania a kitöltött egészségügyi vizsgálatra, attól az elsődleges ellátást nyújtó, bizonyíték szükséges védőoltásokat, éves TB bőrpróba, és az éves influenza elleni oltóanyagokat.
 5. Vizelet drog: MSOE tanulót, hogy vegyenek részt a kábítószer-szűrés feltételeként továbbra progresszió, és ahhoz, hogy a klinikai iroda követelményeinek. A pozitív kábítószer képernyőn fog eredményezni egyetemi elbocsátás az ápolási programot
 6. A School of Nursing fenntartja magának a jogot arra, hogy a tanuló felvételét a klinikai állapot, vagy korlátozni vagy megszüntetni az ő részvétele a klinikai állapot, ha a hallgató egészségi állapotának jelentős kockázatot jelent az emberek egészségére vagy biztonságára betegeknél.

Kapcsolat Kayla Maule meg maule@msoe.edu vagy Whatsapp a +1 414 573 9883 További információkért.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Milwaukee School of Engineering is a private, non-profit university offering bachelor’s and master’s degrees in engineering, business, mathematics and nursing and an intensive English for Academic Pur ... Tovább

Milwaukee School of Engineering is a private, non-profit university offering bachelor’s and master’s degrees in engineering, business, mathematics and nursing and an intensive English for Academic Purposes program for those looking to improve their English proficiency. At MSOE, you will find a caring community of students and faculty. Together, we are committed to fostering a higher standard of academic programming and research, and personalized service, instruction and guidance. Kevesebb