BSc növényi tudományok

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Bastyr Egyetem növényi tudományok fokozatot befejezését program vonatok szakemberek, akik meg tudnak felelni a növekvő kereslet a gyógynövény szakértők. Tanulmányozásával mester gyógynövény, a hallgatók vállalják alapos és tudományosan megalapozott oktatásban. Diplomások teljes program két év, és készek arra, hogy adja meg a növényi termékek területén közvetlenül, megkezdik a botanikai gyógyszerszakértők vagy folytassa az oktatás a kapcsolódó területeken.

Mi több, mint egy "növényi iskola", és ez több, mint egy "gyógynövény program." Ezt a diplomát az első a maga nemében kínált egy akkreditált egyetem az Egyesült Államokban. A program felvértezi a hallgatók mind a tudományos ismeretek és a sokoldalú, személyes megértése növények, hogy lehetővé tegye számukra, hogy áthidalja a szakadékot hagyományos gyógynövénytanban és a modern tudomány.

Tanulmány Herbs egy akadémiai környezetben

A program tananyag, előmozdította a School of Medicine természetgyógyászati ​​Tanszék és Botanikus Medicine, magában foglalja az ilyen vizsgálat a következő területeken:

 • Botanikus azonosító gyógynövények
 • Betegségek megelőzése és az egészségügyi karbantartás segítségével gyógynövények
 • A tanulás művelni gyógynövények
 • Kulturális, történelmi, társadalmi-politikai és gazdasági perspektívák botanikai gyógyszer
 • Gyógynövény gyártási és minőségbiztosítási

A múltban, gyógynövény voltak akár autodidakta vagy képzett, amely a tanúsítvány programok vagy szakmai gyakorlatot is. Ez a program, melyre igen nagy szükség tanulmányi adatait a területen is kínálunk a hagyományos, holisztikus tanulmány a gyógynövények. A tanterv biztosít a hallgatók egy mély alapot a jelenlegi kutatási módszerek, felkészítve őket a közvetlen foglalkoztatás mint gyógynövény a növényi termékek területén.

Herbal Program jellemzői

 • Bastyr egyetem 51 hektáros campus - mellett helyezkedik el 316 hektáros Saint Edward Nemzeti Park - a tökéletes külső osztályban tanul növények az egész szezonban. A parkban mérföldre a fás túrázás, futás, kerékpározás nyomvonalak és számos lehetőséget kínál a természet tanulmány.
 • Szakértői kar párosul egy erős tudományos tanácsadás programot.
 • Hands-on tanterv felvértezi a hallgatók valós képességek értékelésére és fenntartása minőségellenőrzése gyógynövények, így készítve diplomások közvetlen foglalkoztatás a növényi termékek területén.
 • A 44 órás Gyakorlat segít a diákoknak átmenet magabiztosan a munkaerő, amely értékes felületet növényi gyártók, termelők, wildcrafting szakértők, gyakorlati szakemberek és a kutatók.
 • Bastyr gyógynövény Garden több mint 350 faj a nyugati és a kínai gyógynövények. A kert lehetővé teszi a diákok megtanulják, hogy gyógynövények termesztése egész évben, a betakarítás gyógynövények tantermi tanulmányi vagy készítésére növényi termékek, és teljesítik a vonatkozó munka-órában.
 • Egy on-campus gyógynövény labor lehetővé teszi a diákok, hogy élesíteni tudásukat gyógynövény készítés.
 • Innovatív osztályok, mint a Northwest Gyógynövények és fűszernövények és Élelmiszer.
 • Nyári szabadtéri választható és külföldön tanulni lehetőségek a következők: Cascade Herb Experience, sziget Herb Experience, kéthetes gyógynövény Olaszországban merülő élmény, és egy gyógynövény, utazás egész Oregon, többek között.
Utoljára frissítve ápr. 2016

Az iskoláról

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along wit ... Tovább

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along with Sheila Quinn, named the school after their beloved teacher and noted Seattle naturopathic physician Dr. John Bastyr. Kevesebb