Bastyr Egyetem növényi tudományok fokozatot befejezését program vonatok szakemberek, akik meg tudnak felelni a növekvő kereslet a gyógynövény szakértők. Tanulmányozásával mester gyógynövény, a hallgatók vállalják alapos és tudományosan megalapozott oktatásban. Diplomások teljes program két év, és készek arra, hogy adja meg a növényi termékek területén közvetlenül, megkezdik a botanikai gyógyszerszakértők vagy folytassa az oktatás a kapcsolódó területeken.

Mi több, mint egy "növényi iskola", és ez több, mint egy "gyógynövény program." Ezt a diplomát az első a maga nemében kínált egy akkreditált egyetem az Egyesült Államokban. A program felvértezi a hallgatók mind a tudományos ismeretek és a sokoldalú, személyes megértése növények, hogy lehetővé tegye számukra, hogy áthidalja a szakadékot hagyományos gyógynövénytanban és a modern tudomány.

Tanulmány Herbs egy akadémiai környezetben

A program tananyag, előmozdította a School of Medicine természetgyógyászati ​​Tanszék és Botanikus Medicine, magában foglalja az ilyen vizsgálat a következő területeken:

 • Botanikus azonosító gyógynövények
 • Betegségek megelőzése és az egészségügyi karbantartás segítségével gyógynövények
 • A tanulás művelni gyógynövények
 • Kulturális, történelmi, társadalmi-politikai és gazdasági perspektívák botanikai gyógyszer
 • Gyógynövény gyártási és minőségbiztosítási

A múltban, gyógynövény voltak akár autodidakta vagy képzett, amely a tanúsítvány programok vagy szakmai gyakorlatot is. Ez a program, melyre igen nagy szükség tanulmányi adatait a területen is kínálunk a hagyományos, holisztikus tanulmány a gyógynövények. A tanterv biztosít a hallgatók egy mély alapot a jelenlegi kutatási módszerek, felkészítve őket a közvetlen foglalkoztatás mint gyógynövény a növényi termékek területén.

Herbal Program jellemzői

 • Bastyr egyetem 51 hektáros campus - mellett helyezkedik el 316 hektáros Saint Edward Nemzeti Park - a tökéletes külső osztályban tanul növények az egész szezonban. A parkban mérföldre a fás túrázás, futás, kerékpározás nyomvonalak és számos lehetőséget kínál a természet tanulmány.
 • Szakértői kar párosul egy erős tudományos tanácsadás programot.
 • Hands-on tanterv felvértezi a hallgatók valós képességek értékelésére és fenntartása minőségellenőrzése gyógynövények, így készítve diplomások közvetlen foglalkoztatás a növényi termékek területén.
 • A 44 órás Gyakorlat segít a diákoknak átmenet magabiztosan a munkaerő, amely értékes felületet növényi gyártók, termelők, wildcrafting szakértők, gyakorlati szakemberek és a kutatók.
 • Bastyr gyógynövény Garden több mint 350 faj a nyugati és a kínai gyógynövények. A kert lehetővé teszi a diákok megtanulják, hogy gyógynövények termesztése egész évben, a betakarítás gyógynövények tantermi tanulmányi vagy készítésére növényi termékek, és teljesítik a vonatkozó munka-órában.
 • Egy on-campus gyógynövény labor lehetővé teszi a diákok, hogy élesíteni tudásukat gyógynövény készítés.
 • Innovatív osztályok, mint a Northwest Gyógynövények és fűszernövények és Élelmiszer.
 • Nyári szabadtéri választható és külföldön tanulni lehetőségek a következők: Cascade Herb Experience, sziget Herb Experience, kéthetes gyógynövény Olaszországban merülő élmény, és egy gyógynövény, utazás egész Oregon, többek között.
Program oktatási nyelve:
 • Angol

7 további kurzus Bastyr University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
26,523 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

szept. 2019