BSc gyógytornász

Általános információk

Program leírás

BScPhys

A Fizioterápiás program a diákok egy széles körű megértése a fizikai, szerkezeti és élettani szempontból az emberi forma és mozgás. Alapján a jelenlegi oktatási irányelvek a World Confederation of Physical Therapy (WCPT), a program emellett biztosítja az összes szükséges ismeretek és készségek szükségesek, hogy ösztönözzék az motor fejlesztése és koordinálása, a fizikai módszerek a fájdalom, végrehajtását a terápiás gyakorlat károsodott izom rendszer segíti a fizikai kezelése a kardio-respiratorikus rendszer, vagy javítja az egyensúly és neuromotor vezérlő a jobb teljesítmény és funkció.

Beiratkozás a ciprusi gyógytornászok és Fizioterápiás Létesítmények Regisztráció Tanács

Pályakezdő a European University Cyprus Fizioterápiás Program regisztrálhatnak a gyógytornászok és Fizioterápiás létesítmények Regisztráció Tanács.

Célok és eredmények

általános célkitűzések

 • Fejleszteni a diákok azon képességét, hogy úgy gondolja, írni és beszélni hatékonyan és kreatívan;
 • Hogy dolgozzon ki elismerését és tiszteletben tartását a társadalmi, erkölcsi és etikai értékek, mint az alapítvány egyik kapcsolata másokkal, és az ember felelősségét, hogy a közösség;
 • Fejleszteni a tanulók elemző, döntéshozó és kommunikációs kompetenciák, valamint azok a tulajdonságok az öngondoskodás, a felelősségvállalás, az integritás és az önismeret, amely elősegíti a személyes teljesítmény és hozzájárulás a szervezetek
 • Ahhoz, hogy épít lehelete perspektíva révén az általános oktatási követelmények és elegendő specializáció, hogy megfeleljen az alapvető szakmai és karrier követelményeknek;
 • Annak érdekében, hogy a hallgató a szükséges követelményeknek a tudományos és / vagy karrier fejlesztések

Konkrét célok

A cél cél a Fizioterápiás program az elméleti, klinikai és gyakorlati oktatás és képzés a hallgatók, hogy azok képesek legyenek kezelni az esetekben, amikor a betegek alacsony működési képességét, amelynek célja, hogy bemutassuk a társadalomba a lehető leghamarabb. Sőt, diplomások a program szakértő, a Fizioterápiás Tudomány és képesek előmozdítása és védelme az egyén egészségét, hogy megakadályozza, javítása és helyreállítása patológiai esetek, hogy ezek benne rejlő vagy megszerzett, valamint baleseti sérülések okozó betegségek a különböző rendszerek a szervezet, mint például a csont- és izomrendszer, idegrendszeri, légzőszervi és szív-érrendszeri.

A termesztés elemző és kritikai gondolkodás, valamint a hallgatói támogatás iránti aktív részvételét a tanulási folyamat a fő célja a program. A tanulási folyamat folytonos életen át tartó folyamat, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy dolgozni, mint önálló szakemberek, illetve tagjaként egészségügyi csapat, és hogy képes legyen teljes mértékben megfeleljen az igényeinek a Fizioterápiás rehabilitációja a beteg.

A végzettek a Fizioterápiás program szerezzenek átfogó ismereteket szempontjából a tudományos és gyakorlati háttérrel. Képesek felmérni, válasszon, megszervezni és lebonyolítani biztonságosan minden Fizioterápiás gyakorlatokat, hiszen a tanulmányi program lehet tekinteni, dinamikus és teljesen modern, köszönhetően a tudomány fejlődését az egészségügy területén.

A tanulmányi program tükrözi az új tényeket területén Fizioterápiás, amelyek közül egy új, dinamikus tudomány állandóan növekvő kutatások azt értékeli, rendszerezi vonatkozik, elősegíti és reexamines megállapításait, amely megállapította, hogy a gyakorlatban.

Az oktatási környezet és a Professzorok alapos akadémiai képzés, biztosítja a magas szintű tudást és készségeket, amelyek szükségesek annak gyakorolja a Fizioterápiás tudomány. A módszertan és megközelítés a tanítás erősíti az aktív részvételt a diákok Fizioterápiás a tanulási folyamatban. A végzős Scientist - Gyógytornász használja természetes eszközökkel és módszerekkel, amelyek célja, hogy rehabilitálják, fenntartása és erősítése a fizikai és lelki állapota az egyén, valamint a társadalmi lét, amelyben a kár, sérülés vagy betegség megváltoztatta a napi tevékenységet.

Graduate Gyúrók is képesnek kell lennie:

 • Hez minőségi Fizioterápiás a betegek kórházba állami vagy magán kórházak vagy intézmények Cipruson és külföldön, és kínálják szolgáltatásaikat a család vagy a közösség ellátott beteg vagy fogyatékos személy.
 • Elfoglalni jelentős szerepet játszhat, és kezeli a közegészségügyi és népjóléti keresztül oktatási és tanácsadási szolgáltatások, valamint a nevelő személyek a megfelelő helyzetben és mozgás közben a napi tevékenységet.
 • Annak érdekében, hogy az egyének öngondoskodás és önkiszolgáló, azáltal, hogy nem csak ők, hanem az egészségügyi tisztek és más támogató szolgáltatások tanácsadás és oktatás, amelynek célja, hogy elérjék az egyének jóléte és függetlensége a legnagyobb.

Ma a Gyógytornász:

 • Képzett és ő tiszteletben tartja a beteg, aki dolgozik teljes diszkréció, azt ellenőrzi, hogy a betegek megfelelő tájékoztatást kapjanak a probléma, hogy így adják hozzájárulásukat a javasolt rehabilitációs program.
 • Fejleszti analitikus és kreatív gondolkodás kritikai vizsgálatát és újrafelosztása a napi gyakorlatban, hogy elérjék a fejlődése folytonosságot.
 • Szakértő a kutatási folyamatot, és ő fejleszti a kutatási tevékenység a tudomány Fizioterápiás fejlesztési célokra.

Végül a tanulmány program követi a tudomány fejlődése és úgy van kialakítva, hogy az alkalmi körülmények, amelynek célja, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a betegnek.

Tanulási eredmények

A sikeres befejezése a program, a diákok:

 • Hogy értékelje a páciens problémáját (SOAP), és egyértelmű dokumentációt a szubjektív (S) és a cél (O) megállapítások, hogy értékelje az (A) az összes tényező, amely hozzájárul a problémát, és a Plan (P) a rehabilitáció.
 • Kiválasztani a jelzett tényeken alapuló Fizikoterápia, amelynek célja a funkcionális képesség a betegek a biztonságosabb és minél hamarabb lehetséges.
 • Hez a legjobb szolgáltatást az állami vagy magán kórházak, rehabilitációs központok, fizikoterápia központok stb Cipruson és külföldön, hogy megbízható és nagyban felelős.
 • Hogy hozzájáruljon a Közegészségügyi és gyógykezelés előmozdítása az egész képzési és tanácsadási szolgáltatások.
 • Hez ergonómiai képzés az egészségügyi tisztek, hanem a nyilvánosság számára, csökkentve ezáltal a folyamatos szakmai fáradtság és bármilyen következménye érinthetik.
 • Tiszteletben tartani és alkalmazni a magatartási szabályok, dolgozni belátása szerint függetlenségének tiszteletben tartása és jogait minden egyén számára.
 • Annak érdekében, hogy a betegek megfelelő tájékoztatást arról, hogy a probléma, hogy az utóbbi részt aktívan és egyetértését a javasolt rehabilitációs program.
 • Kell állítania a fizioterápiás szerint a megrendelések a Medicine és Fizikoterápiás Science dinamikus fejlődését.
 • Ahhoz, hogy up-to-date a kutatási folyamat, hogy válasszon, és alkalmazza a megrendelések a modern tudomány. Végül, hogy dolgozzon ki egy kutatási tevékenység érdekében, hogy hozzájáruljon a Physical Therapy Tudomány haladás.

Foglalkoztatási lehetőségek

Private Practice, nyilvános és privát kórházak, klinikák, idősek otthona, Sportegyesületek, sportközpontok, közép- és felsőoktatási, kutatási központok.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study.

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study. Kevesebb