BSc egészségtudomány - kapcsolódó egészségügyi

Általános információk

Program leírás

A rugalmasság fémjelzi e foka, mely az online tanfolyam és elfogad egy jelentős tömb átadása hitel azok számára, akik kiegészítik vagy akik megfelelő közösségi főiskolai (vagy egyetemi) rokon egészségügyi programokat. Egy erős csoport egészségügyi tudományok tanfolyamok magában alapozó emberi betegségek, egészségügyi etika, és így tovább.

Mit tehetek egy Bachelor of Science in Health Sciences - Allied Health?

A szükséges szakmunkások egészségügyi területeken az egekbe szökik. A népesség elöregedése, az egészségtelen életmódra, és a környezeti feltételek hozzájárul ehhez a trendhez. Egészségügyi kiadások várhatóan megduplázódik a következő tíz évben. Ha azt szeretné, hogy adja meg a világ gyorsan növekvő egészségügyi, a legnagyobb kihívás lehet egyszerűen válogatás az opciók! A Health Sciences program Northern Arizona University lesz felkészülni a foglalkoztatás kórházak, kormányzati egészségügyi szervek, a magánvállalkozások és a civil szervezetek között. Látod magad, mint egy egészségügyi nevelő vagy logopédia asszisztens? Ön gyakorló szövetséges egészségügyi szakember, mint például a diagnosztikai képalkotó technikus vagy légúti ápolás asszisztens? A programok kapsz egy sugárút a sikerhez.

Megjegyzés: Ha azt szeretnénk, hogy nagy a bizonyos hangsúlyok az Egészségügyi Tudományos fokozatot, akkor kell alkalmazni, és elfogadta, hogy a Department of Health Sciences program amellett, hogy elismerte, hogy az egyetem.

Karrier lehetőségek, hogy lehet elérni:

  • A közösségi főiskolák
  • Megyei egészségügyi intézmények
  • kórházi adminisztráció
  • Indian Health Service

A továbbtanulási, az egyik ilyen utak lehetséges:

  • podiatrist
  • gyógyász
  • Orvos
  • PSZICHOLÓGUS
Utoljára frissítve jún. 2016

Az iskoláról

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experi ... Tovább

Northern Arizona University is a public university offering undergraduate, graduate, and professional degrees of high quality and societal value. As a student, you are at the center of the NAU experience, which is guided by a dedicated and distinguished faculty committed to teaching, individual engagement, and research excellence. Kevesebb