BSc (Hons) a biomedikai tudományban

Általános információk

Program leírás

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.


A hároméves IMU Biomedical Science program hangsúlyozza a klinikai laboratóriumi képességeket és az emberi szervrendszert; izgalmas és dinamikus terület, amely rendkívül fontos az emberi betegségek megértéséhez és kezeléséhez. A hallgatóknak lehetőségük van a teljes hároméves program teljesítésére az IMU-ban vagy a program egy részét az IMU-ban tanulmányozni, és az egyetem egyik partnere Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Királyságban átutalni. Minden évben 2 bevétel érhető el - július és szeptember.


Az orvostudományi tudósok minden egészségügyi személyzet értékes tagjai. A munka jellege magában foglalja a vér és egyéb testfolyadékok kémiai analízisének elvégzését a betegségek felderítése, a betegségek diagnosztizálása és a kezelések hatékonyságának értékelése céljából.


Az IMU Biomedical Science programot a rangos Biomedical Science Intézet (IBMS) akkreditálta. Az IBMS-akkreditált biomedicinális diploma megszerzése az IMU-tól minden szükséges tudományos ismeretet, készséget és képzést biztosít az orvosbiológiai tudományok karrierjének megkezdéséhez, és jogosult az Egyesült Királyság Egészségügyi és Ápolási Tanácsának (HCPC) nyilvántartásba vételére.


megkezdése

Július és szeptember


Tandíj

RM 117 300 (kb. 31 000 USD)

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The Univers ... Tovább

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The University is the first university in Malaysia that offers conventional and complementary medicine, all under one roof. Established in 1992, the University enjoys an international reputation, and provides a high standard of education at undergraduate, postgraduate and continuing professional development level. IMU’s curriculum for its undergraduate programmes has been benchmarked to international standards and is accepted by international partner universities for credit transfer into relevant programmes. Kevesebb
Kuala Lumpur , Seremban , Batu Pahat , Kluang + 3 Több Kevesebb