BSc (Hons) a Biomedical Health-ban

Általános információk

Program leírás

Tanuljon egy progresszív, kihívást jelentő tanfolyamot, amely a betegségek megelőzésére és az élet meghosszabbítására irányuló orvosi kutatás legújabb fejleményeire összpontosít.

 • BSc (Hons) orvosbiológiai egészségügyi tanfolyamunk akkreditációt kap a Biológiai Királyi Társaságnál 2019. évi első kohorszának befejezésekor, bizonyítva a minőséget és a magas szakmai színvonalat.
 • Megismerheti az emberi test szabályozását, a betegség és a betegség biológiai szempontjait.
 • Szélesítse kilátásait annak feltárására, hogy az emberi egészséget hogyan befolyásolják a környezeti és társadalmi-gazdasági tényezők.
 • Fejlesztsen széles körű laboratóriumi ismereteket, amelyek felbecsülhetetlen értékűvé válnak az orvosi kutatás, az NHS, az egészségügyi jótékonysági szervezetek és az orvosbiológiai ipar számára.
 • Ösztönöznie kell egy olyan oktatócsapatot, amely széles körű kutatási tapasztalattal rendelkezik az emberi egészség és betegségek területén.
 • Végezzen el saját, biomedicinális egészséggel kapcsolatos kutatási projektet.
 • A választható modulok lenyűgöző választéka alapján testre szabhatja karrier-törekvéseit.

Ön is figyelembe veheti a négyéves integrált mesterfokozatot - az MSci Biomedical Health-ot.

Ellentétben a hagyományos orvosbiológiai tudományok fokozataival, BSc (Hons) Biomedical Health kurzusunk az emberi egészség összetett tárgyát holisztikus módon fedi le. Átfogó ismereteket szereznek az emberi test biomedicinális ellenőrzéséről, de bemutatják a közegészség alapvető koncepcióit is.

Alapos megértés

Szilárd alapot nyújtunk Önnek az emberi fiziológiában és az anatómia, a biokémia, a genetika, az orvosi mikrobiológia, az emberi betegségek és a globális egészség szempontjából. Ez lehetővé teszi, hogy megértse az emberi betegség, a diagnózis és a kezelés alapját.

Ezzel egyidejűleg meg fogja vizsgálni, hogy az emberi test biomedicinális szabályozása milyen hatással lehet az ember fizikai jólétére, életmódválasztásaira, környezetére és a fertőző betegségekre, amelyekre ki lehet téve.

Szintén elmélyítjük a globális közegészségügyet átalakító társadalmi, gazdasági és kormányzati erők és politikák tudatosságát.

Erős kutatási fókusz

Ahogy a BSc (Hons) Biomedical Health kurzus előrehalad, nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tudásunkat a tudományos kutatáshoz kössük. A laboratóriumi kutatások első kézből szerzett tapasztalatait a kurzus későbbi szakaszaiban szerezzük, a csoporton belüli és egyénileg folytatott jelentős tudományos vizsgálatok lefolytatását és jelentését. Ön egy független kutatási tanulmányt is készít az Ön által választott témáról.

Lehetőség van arra, hogy - alapul véve - alkalmazzuk az emberi egészség csapatunk által végzett tudományos kutatásban való részvételt. Ez egy ideális felkészülés a jövőbeli karrierjére.

A kutatási gyakorlaton keresztül négy jelenlegi diákunk dolgozott együtt a személyzetgel, hogy vizsgálja meg a humán papilloma vírus (HPV) szerepét az orális-garat carcinomák (fej- és nyaki rák) kialakulásában. Együttműködve a fecskékkel, a fej- és nyakrákos támogató csoporttal, létrehoztak egy oktatási filmet, „Mi van velem?” Címmel. a vírus tudatosságának növelése és az emberek megvilágítása a fiúk HPV elleni vakcinázásának következményeiről.

Korszerű laboratóriumok

Az újonnan korszerűsített tanulási lehetőségeinkben praktikus know-how-ját tudod megjavítani. Ezek közé tartoznak a korszerű műszerekkel és a baktériumok és vírusok növekedésének és manipulálásának, valamint a DNS szekvenálásának és jellemzésének magas színvonalú laboratóriumai.

Megnyitottunk egy diákkutató laboratóriumot is, amely önálló tanulmányi teret ad önnek a tanulmányi időszak végén.

Ismerje meg a vezető szakértőket

Biomedicinális egészségügyi oktatói csapatunk aktív emberi egészségkutatók és tapasztalt tanárok, így tanulmányait a legújabb fejlesztések és az innovatív gondolkodás fogja tájékoztatni.

A folyamatban lévő kutatási projektek sokfélesége kiterjedt - olyan kérdésekre, mint például a petefészekrák esetleges új kezelése; a humán papilloma vírus szerepe a fej- és nyaki rák kialakulásában; és antibiotikum-rezisztens baktériumok egészséges egyénekben.

Bővítse karrierlehetőségeit

Elkötelezettek vagyunk a szakmai és karrierfejlesztés iránt, szoros kapcsolatainkkal a munkáltatókkal, köztük a kórházakba, a kutatóintézetekhez és az orvosbiológiai vállalatokhoz. Tanulmányait gazdagítja a különböző egészségügyi ellátási lehetőségek meglátogatásának lehetőségei. A második évben a Royal Derby Kórházban lehetőség nyílik a post mortem vizsgálatra.

A kurzus magában foglalja az orvosi szakemberek és az orvosbiológiai tudományok és a közegészségügy szakosodott kutatói által tartott üléseket. Ezek nem csak frissítik Önt a szakma legújabb fejleményeivel, hanem segítenek eldönteni a jövőbeli pályafutás irányát.

Mit fog tanulni?

Tanulmányozni fogja a következő modulokat:

Az első szakasz

 • Indukciós modul - Hogyan lehet gyorsan orientálni magát az egyetemi életbe, és navigálni a programhoz kapcsolódó online funkciókban.
 • Anatómia és élettan - Meg fogja vizsgálni az emberi test szerkezetének és működésének kapcsolatát.
 • Az élet kémiája - megismerkednek a kémia alapfogalmaival és a biokémia alapvető folyamataival.
 • Genetika - széles körű bevezetést és alapvető ismereteket szerezhet a klasszikus és a molekuláris genetika kulcsfogalmairól.
 • Bevezetés a biológiai és fejlődési pszichológiába - Tanulja meg, hogyan működik az agy, és fedezze fel a gyermek fejlődésének tanulmányozása szempontjából releváns fogalmakat.
 • Gyakorlati módszerek az orvosi biológiai tudományban - Bevezetés az orvosi kutatási módszertanba, beleértve a sejtkórt, a klinikai mikrobiológiát és a klinikai biokémiát.
 • Az egészség és a jólét fogalma - Tanuljon meg gyakorlati készségeket az egészségi állapot diagnosztizálásában és a közegészségügy alapjait.

A második szakasz

 • Orvosbiológiai szakmai gyakorlat - Az NHS diagnosztikai tudósai által használt készségek fejlesztése, ideértve a virológiát, mikrobiológiát, genetikai tesztelést, hisztopatológiát, klinikai biokémiát és hematológiát.
 • Független kutatás és szakmai fejlesztés - megtanulja a kutatás kezdeményezését és lefolytatását, valamint az egyetemi élet utáni életkarrier-tervezését.

Opcionális modulok:

 • Emberi élettan és betegség - Az emberi betegségek széles körű megértését fogja fejleszteni a normál élettani mechanizmusok összefüggésében.
 • A sejt - Fejleszteni fogja az eukarióta sejtek szerkezetének és működésének megértését, és megismerheti az olyan témák jelenlegi előrelépéseit, mint az őssejtek és a rák.
 • Molekuláris biológia - kifejleszti az alapvető biológiai folyamatok, például az átírás és a transzláció molekuláris alapjának megértését.
 • Emberi szaporodás - Az emberi szaporodás területén számos témát fog lefedni, ideértve a fejlődési genetikát, a terméketlenséget, a terhességet és a szülést.
 • Mikrobiológia - megismerheti a mikrobiális szerkezetet és működést, valamint azt, hogyan kapcsolódik ez a mikrobák káros és jótékony hatásaihoz.
 • A globális népesség egészsége - meg fogja fejleszteni az egészség tágabb meghatározó tényezőinek megértését és azoknak az emberi populációkra gyakorolt hatását.
 • Táplálkozás a közegészségügyre - Ennek a modulnak az a célja, hogy leírja és kiértékelje a táplálékfelvétel, a táplálkozási politika, valamint az egyének és a lakosság egész élettartama közötti kapcsolatát.

Ipari elhelyezési év (opcionális)

 • Ez a kurzus egy „Ipari elhelyezési évet” kínál, amely lehetőséget ad a gyakorlati készségek fejlesztésére az elmélet gyakorlati megvalósításában, az iparág hálózatában és a posztgraduális munkaerőpiacon. Az elhelyezési év a harmadik évben kerül megrendezésre, miután elkészült, vissza fog térni az egyetemre, hogy befejezze az utolsó tanulmányi évét.
 • Alkalmazott szakmai gyakorlat.
 • A szakmai gyakorlat kortárs kérdései.

3. szakasz

 • Független tanulmányok a biológiai tudományban - Ön elvégzi a választott független munkát (jóváhagyás mellett).

Opcionális modulok:

 • Az emberi genom - Fejleszted a DNS-szekvenciák, a bioinformatika és a genomika molekuláris fejlődésének megértését.
 • Onkológia és immunológia - Fedezze fel a rák okait, kezelésének módját, és milyen irányokat vezet jelenleg a rákkutató tudósok. Fejleszteni kell az orvosi immunológia, ideértve az autoimmun betegséget is.
 • Sejtjelzés az egészségben és a betegségben - Ez a modul a különféle külső jelekre adott sejtes válasz mögött álló szabályozási mechanizmusokra összpontosít.
 • Szakmai modul - A hallgató szabadon választhatja meg a megfelelő fogadó szervezetet, hogy egy társaságon, önkéntes testületen vagy állami intézményen belül gyakoroljon.
 • Tudományos kommunikáció - A modern társadalom tudományos információszolgáltatási módszereinek feltárása, ideértve az újságokat, a múzeumokat, a TV-t és az internetet.
 • Társadalom és emberi egészség - Ehhez a modulhoz a hallgatóknak meg kell vizsgálniuk az emberi egészséggel kapcsolatos legfontosabb kérdéseket, amelyek jelenleg kihívást jelentenek az egészségügyi rendszer számára.
 • Alkalmazott biológiai tudományok - A modulnak számos altémája lesz, amelyből a hallgatók kiválasztanak egy számot, amely részletesebben tanulmányozni fogják, azaz molekuláris technikák, genetika, klinikai immunológia, minőségbiztosítás és adatkezelés.
 • Nemzetközi közegészségügyi táplálkozás - Ennek a modulnak az a célja, hogy megvizsgálja, hogy az étrend, mint módosítható kockázati tényező hogyan befolyásolhatja a krónikus betegségek kockázatát, és hogyan befolyásolja ez a kapcsolat a népegészségügyi politikát különböző népességcsoportok között globális szinten.

Hogyan fog tanulni?

Tanítás és tanulás

Az előadások, oktatóanyagok és laboratóriumi gyakorlati tapasztalatok keveréke révén tanítják. Mind a szakmai továbbképzési készségek, mind a karrierfejlesztési készségek beágyazódnak a szakirányba, és lehetősége nyílik különböző egészségügyi környezet meglátogatására. A vendégelőadók számos egészségügyi szakmából vannak meghívva, hogy eldönthessék, hogy az emberi egészség mely területe lesz az érettségi után. A második évben lehetősége lesz arra, hogy a Royal Derby Kórházban megfigyelje a post mortem vizsgálatot.

Értékelés

Számos írásbeli feladatot, köztük portfóliókat, gyakorlati jelentéseket és adatelemzést, valamint számítógépes felméréseket, poszter-előadásokat és szeminárium-előadásokat használnak.

Belépési követelmények

2020. szeptember tipikus belépési követelmények

UCAS pontok 120 (legfeljebb 16 AS-szintektől)
Különleges követelmények A-szinten

Legalább C a biológia (és ha lehetséges, kémia) A-szinten (vagy azzal egyenértékű képesítéssel)

Különleges követelmények a GCSE-nál GCSE matematika és angol C / 4. vagy újabb fokozat vagy azzal egyenértékű képesítés
IELTS 6,0 (5,5-rel minden készségterületen)
Interjú / meghallgatás N / A
Portfolio N / A

Karrier

Mint BSc (Hons) Biomedical Health diplomás, akkor lesz felszerelve olyan készségek, amelyek az Ön számára az élen jár az orvosi egészségügyi fejlődés. Jól lesz felkészülve az orvosi kutatások, az egészségügyi jótékonysági szervezetek, az orvosi és biotechnológiai iparágak és az állami egészségügyi szektor karrierjére. Az ismereteink felbecsülhetetlenek lesznek olyan területeken is, mint az elemzési tanácsadás, a biológiai értékesítés és a tudományos írás.

Ezenkívül a teljes körű átruházható készségek - mint például a kritikus gondolkodás, az adatelemzés, a jelentéstétel és a kommunikáció - teljes körűek, amelyeket a Biomedical Health munkáltatói értékelnek, és minden szakmában jó helyen állnak.

Ez a kurzus kiváló alapot jelent, ha a posztgraduális fokozatot szeretné elérni olyan területeken, mint az orvostudomány és a fogászat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great star ... Tovább

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great start. We know how important it is to have the best teaching, and we’re proud to be rated Gold in the Teaching Excellence Framework; but we also offer so much more, with some of the best university facilities in the country, opportunities for industry experience and practical, hands-on learning to make your studies relevant to life after graduation. To help broaden your horizons, we offer a wide range of opportunities to study abroad, whatever your subject – a great way to experience a different culture, meet new people and add to your CV. Kevesebb