BSc (Hons) Orvosi Biotechnológia

Általános információk

Program leírás

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.


Az IMU hároméves orvosi biotechnológiai szakasza a maláj biotechnológiai prioritásokhoz igazodik, és úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a magas nemzetközi szabványoknak, és az ausztráliai Newcastle-i Egyetem elfogadja a programba való átutalást.


Az orvosi biotechnológia a biotechnológia egy része, amely megtanítja, hogyan használjuk az összes élő szervezetet, különösen a sejteket és a sejtanyagokat, hogy gyógyszerészeti és diagnosztikai termékeket hozzanak létre, hogy segítsenek nekünk hosszabb és produktívabb életet élni. Ez a hallgató biztosítja a diákok alapos megértését az alapvető tudományok alapja biotechnológia az orvosi fejlődés. Az orvosi biotechnológia anyagi tanterve az IMU-ban tanítja és felkészíti a diákokat arra, hogy alkalmazzák a jelenlegi biotechnológiai technikákat a valóságos környezetben, különösen az ipari képzésben a biotechnológiai vállalatoknál, kormányzati szerveknél és nemzetközi intézményeknél.


megkezdése

Július és szeptember


Tandíj

RM 117 300 (kb. 31 000 USD)

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The Univers ... Tovább

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The University is the first university in Malaysia that offers conventional and complementary medicine, all under one roof. Established in 1992, the University enjoys an international reputation, and provides a high standard of education at undergraduate, postgraduate and continuing professional development level. IMU’s curriculum for its undergraduate programmes has been benchmarked to international standards and is accepted by international partner universities for credit transfer into relevant programmes. Kevesebb
Kuala Lumpur , Seremban , Batu Pahat , Kluang + 3 Több Kevesebb