BSc (Hons) Kiropraktika

Általános információk

Program leírás

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.


Mi vagyunk az első és egyetlen egyetem, aki felajánlja Malajziában és Délkelet-Ázsiában a teljes kiropraktikus oktatási programot. A program 4 éves akadémiai és klinikai képzésből áll. A hallgatóknak lehetőségük van az IMU-n belül sikeresen teljesített témákban szerzett hallgatók kreditjeinek megszerzésére, és ezek használatát az RMIT Egyetem Ausztráliában, az Angol-Európai Kiropraktikus Főiskolán (AECC) vagy a Dél-Wales-i Egyetemen Egyesült Királyság.


Ezen kívül a BSc (Hons) Kiropraktika programot a Tanács a Chiropractic Education Australasia (CCEA) akkreditálja, így a diplomások jogosultak belépési vizsgákra a legtöbb akkreditált területen világszerte.


A csontkovácsok foglalkoznak a neuromuszkuláris rendszer egészségügyi problémáival, amelyek magukban foglalják az idegeket, csontokat, izmokat, szalagokat és inakot. Meg fogja tanulni használni a gerincszabályozásokat és a manipulációt, valamint más klinikai beavatkozásokat, hogy kezelje a betegek egészségügyi problémáit, például a hát és a nyak fájdalmát. És a chiropractic szakma egyre növekvő terület, izgalmas álláslehetőségekkel. Mivel a kiropraktikai ellátás egyre szélesebb körben elterjedt, új lehetőségek nyílnak meg azok számára, akik kiropraktika fokozatot szereznek.


megkezdése

Február és szeptember


Tandíj

RM 249 600 (kb. 64 000 USD)

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The Univers ... Tovább

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The University is the first university in Malaysia that offers conventional and complementary medicine, all under one roof. Established in 1992, the University enjoys an international reputation, and provides a high standard of education at undergraduate, postgraduate and continuing professional development level. IMU’s curriculum for its undergraduate programmes has been benchmarked to international standards and is accepted by international partner universities for credit transfer into relevant programmes. Kevesebb
Kuala Lumpur , Seremban , Batu Pahat , Kluang + 3 Több Kevesebb