BSc (Hons) Gyógyszerészeti Kémia

Általános információk

Program leírás

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.


Az IMU Gyógyszerészeti Kémia 3 év alatt (6 félév) fejeződik be, és teljes egészében az IMU Malajziában végzi. Ez az első malajziai program, amely teljes és szakosított képzést nyújt a gyógyszerészeti kémia területén. A tanterv alapképzéssel kezdődik a korai fázisban, és kiterjed a későbbi fázisban a kábítószer-fejlesztési tevékenységekkel kapcsolatos alkalmazott ismeretekre és készségekre. A gyakorlat és a kutatás a program edzésének alapvető elemei. Ezt a programot a Royal Society of Chemistry (Egyesült Királyság) akkreditálja.


Az IMU BSc (Hons) Gyógyszerészeti Kémia szakán végzettek kapnak elismerést bizonyos modulok esetében, amelyek megfelelnek a Sydney University (USYD) és a Curtin University Master of Pharmacy program egyes moduljainak. A nappali Master of Pharmacy program ezen egyetemeken 2 év, és regisztrálható a gyakorlatban, mint a gyógyszerész Ausztráliában és Szingapúrban.


megkezdése

Február, július és szeptember


Tandíj

RM 117 300 (kb. 31 000 USD)

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The Univers ... Tovább

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The University is the first university in Malaysia that offers conventional and complementary medicine, all under one roof. Established in 1992, the University enjoys an international reputation, and provides a high standard of education at undergraduate, postgraduate and continuing professional development level. IMU’s curriculum for its undergraduate programmes has been benchmarked to international standards and is accepted by international partner universities for credit transfer into relevant programmes. Kevesebb
Kuala Lumpur , Seremban , Batu Pahat , Kluang + 3 Több Kevesebb