BSc (Hons) Egészségügyi menedzsment

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az egészségügy terén egyre nagyobb kihívást jelentő területen ez a program lehetőséget ad arra, hogy bővítse tudását, és az egészségügyi menedzsment egyetemi diplomával a vezetői pozícióba lépjen. A két izgalmas mező tanulmányozásával megértheted az egészségügyi szakemberek előtt álló kihívásokat, ugyanakkor egyre több menedzsment készséget kapsz, amellyel a következő szintre léphetsz tovább.

A témával foglalkozó szakértők által létrehozott program mélyreható ismeretet és megértést nyújt a vezetőség és vezetői megközelítések terén a csapat és a szervezeti fejlődés számára számos egészségügyi környezetben. A tanfolyam során feltárja a társadalmi felelősségvállalást, a politikákat és a fenntarthatóságot az egészségügy és az egészségügyi ellátás terén. Olyan technikákat is tanulmányoz, mint például az, hogy kritikusan megfogalmazzuk az érveléseket, és bizonyítékokkal alátámasztott logikus és strukturált megközelítéseket hozunk létre. Megvizsgálja az iparágat, és megtudhatja, hogyan tud különbséget tenni az egészségügyi környezetben.

Keresi a haladást a karriereddel? Vagy talán új szerepet szeretne kezdeni? A BSc (Hons) Egészségügyi menedzsment lehetővé teszi, hogy Ön 100% -ban online és részmunkaidőben tanulhasson az ön munkájának és a családi kötelezettségeinek körében. A kurzus végzősei az átvihető készségek széles skáláját is nyerik, beleértve a kritikus gondolkodást, a kutatásokat, az önmotivációt és a kommunikációt.

Miután befejezte BSc (Hons) Egészségügyi menedzsment folytathatja a személyes és szakmai fejlődését MSc Nemzetközi Egészségügy menedzsment posztgraduális képzés. Vagy miért nem döntesz úgy, hogy tovább szakosodott azáltal, hogy az egyik másik Masters programunkat, például a közegészségügyi mestereket, az MSc fertőzésellenőrzést vagy az MSc Business and Management programot választotta?

Tanulás és értékelés

Az online tanulásnak köszönhetően szabadon tanulmányozhatja, hogy mikor és hol van - otthon, az ebédidőben vagy bárhol máshol van internet-hozzáférése.

Az összes online tanfolyamnak indikatív tanulmányi időtartama van, amely útmutatást nyújt ahhoz, hogy a kurzus mennyi időt vesz igénybe. Az aktuális időtartam hosszabb vagy rövidebb lehet a tanulás sebességétől függően, a tanulási lehetőségek megválasztása és a modulok elérhetősége. Lehetőség van a tanulmányok gyorsabb elvégzésére, mint az indikatív tanfolyam időtartama a modulok megduplázásával bizonyos időkben; azonban a minimális vizsgálati időtartamok alkalmazandók.

Minden tanfolyamunk rendszeres kezdési időpontokkal rendelkezik az egész évben. Tanévünk modulokba szerveződik, tipikusan a modulok közötti egy-kéthetes szünettel és egy strukturált háromhetes szünettel a karácsonyi időszakra. A diákok a pályázati folyamat során kurzus menetrendet kapnak.

Tanítási módszerek és stílus

Mivel 100% -os online egyetem vagyunk, virtuális tanulási környezetet használunk hagyományos campus helyett. A rendszer valós időben nyomon követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagához.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra. Minden kurzus csak angol nyelven érkezik.

Ön tanfolyamon keresztül támogatja a tanfolyamot, és lehetősége nyílik arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárral. Annak érdekében, hogy megkapja a szükséges támogatást az oktatójától, húsz diákra lefedjük az osztályméreteinket.

Karrier kilátások

Elkötelezettek vagyunk a diplomások körében a foglalkoztathatóság javításában. Online kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy karrierlehetőségeit és a munkahelyen közvetlenül átruházható kulcsfontosságú készségek kombinációját javítsa.

A BSc (Hons) Egészségügyi Menedzsment képzettségét az egészségügy és a kapcsolódó gazdálkodási környezetek széles skálájára karöltheti. Diákjaink általában a köz-, a magán- vagy a közösség egészségügyi ellátórendszerének karrierjébe léphetnek globálisan, és karrierjüket különböző irányítási környezetekben, például kórházban, projektben vagy programgazdálkodásban építhetik. A program tanulmányozásából szerzett készségeket és ismereteket a munkáltatók is nagyon keresik az üzleti és egészségügyi karrierek széles skálájából.

Belépési követelmények

Rugalmas belépési követelményeket kínálunk, amelyek mind az egyetemi, mind a munkaalapú tapasztalatokat tekinthetik meg. Két belépési útvonalunk van a BSc (Hons) Healthcare Management programunkra:1. Tanulmányi belépési útvonal

Annak érdekében, hogy kielégítsük a BSc (Hons) Egészségügy menedzsment szakának BSc (Academic Entry Entry) követelményeit, legalább a következő képesítéssel kell rendelkeznie:

  • Három A-szint, vagy ezzel egyenértékű; plusz
  • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű.
  • Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.

Nem kell bizonyítania az angol nyelvtudását, ha Ön állampolgár, vagy ha az Egyesült Királyság valamelyikének megfelelő végzettségét elvégezte, bármelyik országban.

A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy folytathassa tanulmányait.2. A munkatapasztalat bejárata

A BSc (Hons) Egészségügyi Menedzsment fokozatának munkatapasztalat-bejegyzés útján való kérelmezéséhez a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

  • GCSE matematika és angol, C vagy annál magasabb, vagy ezzel egyenértékű;
  • Három év releváns szakmai tapasztalat; plusz
  • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű.
  • Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.

Nem kell bizonyítania az angol nyelvtudását, ha Ön állampolgár, vagy ha az Egyesült Királyság valamelyikének megfelelő végzettségét elvégezte, bármelyik országban.

A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy tanulmányait folytathassa.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Meg szeretnénk adni Önnek a lehetőséget, hogy egy 21 napos próbaidőszakban megismerkedjen egy University of Essex Online . Ezért adtuk meg a pénzvisszafizetési garanciát. Ha elkezdi a tanfolyamot, és úgy dönt, hogy nem az Ön számára az első három hét során, teljes visszatérítést kap.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Tovább

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Kevesebb
Colchester , UK Online + 1 Több Kevesebb