BSc (Hons) Egészségügyi Tudomány

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

A tandíjat teljes mértékben megfizetik azok számára, akik sikeresen szereztek helyet a kurzuson.

Az Egészségügyi Tudomány egy dinamikus és folyamatosan fejlődő fegyelem, amely magasan képzett személyeket igényel, hogy olyan laboratóriumi alapú technikákat végezzenek, amelyek hozzájárulnak a betegek általános ellátásához és jólétéhez.

A professzionálisan akkreditált BSc Healthcare Science fokozat a Cardiff Met-ben kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy lehetővé tegye a diákok számára, hogy fejlesszék, integrálják és alkalmazzák a tudományos ismereteket és készségeket az emberi egészség és betegségek multidiszciplináris vizsgálatához. A program minden évében beépített munka-alapú képzési elemekkel gondosan testre szabott, hogy az NHS karrierjére felkészüljenek.

Az Egészségügyi Tudomány fokozat szorosan kapcsolódik az NHS Wales munkaerő-tervezési követelményeihez, így fokozottabb foglalkoztathatóságot biztosít. A második tanévben a hallgatók a következő tudományágak egyikére specializálódnak: Vértudomány, Celluláris Tudomány, Genetika Tudomány * vagy Infekciós Tudomány. Sikeres diplomások is pályázhatnak biomedicinális tudósként az Egészségügyi és Gondozási Szakmák Tanácsában (HCPC), tovább fokozva a karrierlehetőségeket.

Ezt a kurzust a Royal Society of Biology akkreditálta annak érdekében, hogy részlegesen találkozzon a tagság és a Chartered Biologist (CBiol) tudományos és tapasztalati követelményével.

Mivel ez a program NHS-finanszírozású, és ezért korlátozott helyek állnak rendelkezésre, amelyek minden évben ingadozhatnak, sajnos a halasztott kérelmeket nem lehet figyelembe venni.

Tanulás

A programban számos oktatási és tanulási módszert alkalmaznak. Ezek közé tartoznak az előadások, oktatóanyagok, workshopok és jelentős számú laboratóriumi gyakorlati ülés. A Moodle VLE-t arra is használják, hogy a hallgatók számára a programmodulokhoz, a pályaválasztási tanácsadási információkhoz és a tanulmányi programhoz kapcsolódó adminisztratív információkhoz kapcsolódó kulcsfontosságú információkat nyújtsák.

Minden hallgató személyre szabott tanárral rendelkezik, amikor először beiratkozik, akik a tanáruk maradnak, és tanításuk során lelkipásztori támogatást nyújtanak. A diákok az első évben egy PDP-t (Personal Development Portfolio) készítenek, és a személyes bemutató rendszer arra ösztönzi a diákokat, hogy folytassák a személyes és reflektív készségeik fejlesztését tanulmányaik során. Büszkék vagyunk a nyílt ajtó politikára, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy forduljanak a személyzethez tanácsadásra és útmutatásra, ha szükséges.

A hallgatóknak munkahelyi képzési oktatót is rendelnek. Ez a személyzet a HCPC regisztrált oktatói közé tartozik, és további támogatást nyújt a diákoknak, miközben elhelyezik őket.

A foglalkoztathatóság

Az egészségügyi tudomány a folyamatosan változó, dinamikus, professzionális és tudományos tudományág, amely a betegségek kialakulásának megértésével és a test normális működésének megértésével foglalkozik. A fegyelem célja a betegség folyamatának vizsgálata, és végül a betegségek megfigyelésére, diagnosztizálására, kezelésére és megelőzésére szolgáló módszerek kifejlesztése.

Az Egészségügyi Tudományág kihívást jelentő és jutalmazó karrierlehetőségeket kínál az Országos Egészségügyi Szolgálaton és számos más szervezeten belül, beleértve az Egészségvédelmi Ügynökséget, a Nemzeti Vérhatóságot és az Orvosi Kutatási Tanácsot.

A Cardiff Metropolitan University Egészségügyi Tudományi Programjának sikeres lezárása lehetővé teszi a diplomásoknak, hogy az Egészségügyi és Egészségügyi Szakmák Tanácsában (HCPC) jelentkezzenek biomedicinális tudósként.

Munkaalapú képzés: az NHS-laboratóriumokban folytatott képzés hosszabb időtartama a szakképzési program három éve. Ez biztosítja, hogy a hallgatók mélyreható ismereteket, megértést és tapasztalatot szerezzenek az egészségügyi tudományi környezetről az NHS-n belüli egészségügyi tudománygyógyász / biomedicinista tudósként való foglalkoztatásra való felkészülés során.

Belépési követelmények

A pályázóknak legalább öt C kategóriában vagy annál magasabb fokozatú GCSE-t kell tartalmaznia, amelyek magukban foglalják az angol nyelvet, a matematikát * és a tudományokat (vagy a 4. vagy annál magasabb besorolási fokozatot az újonnan reformált GCSE-ket Angliában). A második nyelven beszélő angol nyelvű pályázóknak megfelelő angol nyelvtudással kell rendelkezniük, az IELTS 7-es pontszámmal, legalább 6,5-tel.

Tipikus ajánlataink a következők:

  • 120 pontot legalább 3 A szintről 2 x B fokozatba foglalva, melynek tartalmaznia kell a Biológiát és egy másik Tudományt. Szintén szükség van egy minimális B-fokozatra a Kémia-szinten.
  • RQF BTEC Nemzeti Bővített Diploma / Cambridge Műszaki Bővített Diploma a tudományban (biológia és kémia) DDD
  • 120 pontot legalább 3 skót Advanced Highersből, hogy 2 x C fokozatot foglaljanak magukba, beleértve a Biológiát és egy másik Tudományt. Szintén szükség van a magasabb kémia AC-osztályára.

  • 120 pont az ír elhagyó bizonyítványból, amely 2 x H2-t tartalmaz, beleértve a biológiát, és a H4-es fokozat a kémia (minimális H4-osztály a többi felsőbb tantárgy esetében)
  • Hozzáférés a felsőoktatási diplomához, amely magában foglalja az alaptudományok egyik fő elemeit: a biológiai és kémiai kreditek 15 megkülönböztetése és a fennmaradó szint 3 érdeme között

* A walesi pályázóknak, akik a reformált matematikai GCSE-t ülik, elfogadjuk a GCSE matematikát vagy matematikát - számozást .

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Tovább

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Kevesebb