BSc (Hons) Egészségügyi és Szociális Gondozás Alapítvány Évével

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Karrierje gondozásunk során

Az egészségügy és a szociális ellátás olyan szolgáltatásokhoz kapcsolódik, amelyeket az egészségügyi és szociális gondozást végző szakemberek nyújtanak, és amelyek egészségügyi ellátást nyújtanak számos olyan személy számára, akiknek problémái vannak a kiszolgáltatott személyek és csoportok, például gyermekek, idős emberek, mentális betegséggel és fogyatékossággal élők számára.

Miért van egészségügyi és szociális gondozás?

A Boltoni Egyetemmel együttműködve az egészségügy és a szociális gondozás területén a BSc (Hons) kiváló oktatási létesítményeket szállít, amelyek ösztönző tanulási környezetet nyújtanak, amely egyszerre vonzó és emlékezetes.

Ez a kurzus lehetőséget kínál a globális egészségügyi és szociális gondozási környezetben a sikeres karrierhez szükséges értékek, gyakorlati készségek és ismeretek fejlesztésére.

Rendkívül tapasztalt és elkötelezett csapatunk vezet a gondozás alapelveinek, a szakmai értékek, a hozzáállás és viselkedés, az ellátás etikai gyakorlata, a fizikai és mentális egészség és az érzelmi jólét előmozdítása, valamint a sokféleség és a befogadás megőrzése és előmozdítása felé.

Arra koncentrálunk, hogy segítsünk abban, hogy tájékozott, együttérző és személyközpontú ápolási szakemberré válj.

Változtasson a kiszolgáltatott emberek mindennapi életében az egészségügy és a szociális gondozás BSc (Hons) tanulmányozásával.

Miért a Regent College London ?

  • Magasan képzett előadók csoportos és egyszemélyes támogatást kínálnak, biztosítva, hogy bármikor elérhesse a sikerhez szükséges segítséget és tanácsokat, amikor szüksége van rá.
  • Az ipar és az üzleti vállalkozások vendégelőadói, amelyek lehetővé teszik, hogy kérdéseket tegyen fel, vegyen részt a vitában, és részesüljön tudásuk, tanácsadásuk és útmutatásaik előnyeiből.
  • Rugalmas tanulási lehetőségek, ideértve a nappali, esti és hétvégi ütemterveket, amelyek lehetővé teszik, hogy a tanulmányait személyes és / vagy szakmai kötelezettségeihez igazítsa.
  • Kis osztályok, amelyek biztosítják, hogy teljes mértékben vegyenek részt és élvezhessék kivételes oktatócsoportunk teljes figyelmét.
  • Központi elhelyezkedés, kiváló könyvtári és informatikai lehetőségekkel, Wi-Fi-vel és jól felszerelt oktatási, tanulási és tanulási területekkel, London nyüzsgő nyugati részének szívében.

Progresszív lehetőségek

Az egészségügy és a szociális gondozás végzettsége az egészségre tágabb kontextusban tekint, és a kortárs egészségügyi kérdéseket vizsgálja. Egyre növekszik az igény az egészségügyi és szociális gondozásban dolgozók számára, akikre nem vonatkoznak a határok, és rugalmasan tudnak dolgozni az egyének, családok és közösségek egyre összetettebb egészségügyi és szociális gondozási igényeinek kielégítése érdekében.

Ez a fokozat lehetővé fogja tenni a kulcsfontosságú, átruházható foglalkoztathatósági készségek fejlesztését, ideértve az írásbeli és szóbeli kommunikációs készségeket, az informatikai készségeket, valamint az önálló és a csapatban történő munkavégzés képességét, valamint kutatási és adatelemzési készségeket, valamint támogatási és képességi képességeket. tanácsadás.

Mit tehetek ezzel a képesítéssel?

Ez a fok jó alapot nyújt Önnek, lehetővé téve a törvényi, önkéntes és független körülmények széles körében való munkát, ideértve a helyi önkormányzatok csoportjait, az egészségfejlesztési projekteket, a menekültügyi és menekültügyi szolgáltató kórházakat, védett szálláshelyeket, vendéglátóhelyeket és nappali központokat, valamint lakóingatlanokat. ápolási egységek.

Ezen túlmenően az egészségügyi és szociális ellátási háttérrel rendelkező diplomások szintén jó helyzetben vannak, hogy fontolóra vegyék az egészségnevelést és az egészségfejlesztést, a jólétet, az egészségügyi kutatást, a közösségi mentálhigiénét, valamint az üzembe helyezési és gondozási szolgáltatásokat.

A diplomások szerepet tölthetnek be szolgáltatási menedzserként és koordinátorként az érdekképviseletben, oktatásban és képzésben, vagy technikusként és támogató munkavállalóként gyermekeket és családokat, idõsebb és fogyatékkal élõket, drog- és alkoholfogyasztókat, valamint mentális egészséggel küzdõ embereket segítve.

Belépési követelmények

  • UCAS-pontok: 48
  • 3. szint: Bármely tantárgy elfogadható
  • GCSE-k: Öt a C vagy annál magasabb / 4–9
  • IELTS: 5.0, legalább 4,5-rel bármely sávban (nem anyanyelvűek)

Ha nem tanulmányozta a GCSE / A-szinteket, és nem hagyományos belépési képesítéssel vagy releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik, örömmel mérlegeljük jelentkezését. A felvételi folyamat részeként részt kell vennie egy interjún.

Hogyan lesz lefolytatva a kurzus?

Regent College London célja, hogy mindenkor aktuális információkat biztosítson a tájékoztatónkhoz és a weboldalunkhoz, azonban a működési életképesség és a hallgatói tapasztalatok miatt előfordulhat, hogy nem képes egy hirdetett kurzust lefolytatni. Abban az esetben, ha egy kurzus nem képes lefutni, vagy csak egy másik campuson érhető el, tanácsot adunk a pályázóknak és a beiratkozott hallgatóknak a lehető leghamarabb írásban. A pályázóknak és a hallgatóknak lehetőség szerint alternatív kurzust vagy egyetemi egyetemet kínálnak.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Tovább

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Kevesebb
Wembley , London , London , Borona , London + 4 Több Kevesebb