BSc (Hons) Dietetika a táplálkozással

Általános információk

Program leírás

Az IMU Malajzia első és legfejlettebb magán-egészségügyi és egyetemi egyeteme, amely több mint 26 éve foglalkozik az egészségügyi oktatásban. Az IMU elérte a SETARA-2017 Tier 6 státuszt (kiemelkedő) az Érett Egyetem kategóriában.


Négy éves IMU Dietetics with Nutrition programunkat kifejezetten olyan diákok számára tervezték, akiknek nagy érdeklődése volt az élelmiszerek, az emberek, a tudomány és az orvostudomány iránt. Meg fogja tanulmányozni az életet és a táplálkozástudományokat, feltárva az étrend és a táplálkozás szerepét a betegségmegelőzésben és a kezelésben. Ugyanakkor felajánljuk az átutalási lehetőséget Ausztrália és Új-Zéland partneregyetemeihez is.


A program végzősei képesek lesznek dietetikusként dolgozni a kormányzatban és a magánszektorban, egészségügyi szolgáltatásokat, élelmiszer-szolgáltatás menedzsmentet és tanácsadást nyújtanak a betegségek kezelésében és megelőzésében.

Azok a diplomások, akik megfeleltek a kritériumoknak, jogosultak jelentkezni a Rutgers Master of Science klinikai táplálkozás online programjában, amely jogosult az Egyesült Államokban regisztrált dietetikusvá válni.


megkezdése

Július és szeptember


Tandíj

RM 192 400 (kb. 49 500 USD)

Utoljára frissítve júl. 2018

Az iskoláról

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The Univers ... Tovább

The International Medical University (IMU) is Malaysia’s first and most established private medical and healthcare university with over 24 years of dedicated focus in healthcare education. The University is the first university in Malaysia that offers conventional and complementary medicine, all under one roof. Established in 1992, the University enjoys an international reputation, and provides a high standard of education at undergraduate, postgraduate and continuing professional development level. IMU’s curriculum for its undergraduate programmes has been benchmarked to international standards and is accepted by international partner universities for credit transfer into relevant programmes. Kevesebb
Kuala Lumpur , Seremban , Batu Pahat , Kluang + 3 Több Kevesebb