BSc ápolási - Felnőtt

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

A felnőttkori ápolás egy kihívást jelentő és jutalmazó szakma, amely széles körű szerepet kínál az emberek gondozásában és az egészség előmozdításában.

Stirling remek hely, ahol megtanulhatod a modern ápolási készségeket - amelyeket a világ minden tájáról értékelnek. Tanfolyamunkat az Ápolási és Szülészeti Tanács hagyja jóvá, és több elismerést is kapott. 2012-ben, 2013-ban, 2015-ben, 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban elnyertük a Student Nursing Times Awards díját.

Az ápolás dinamikus szakma, és megadjuk Önnek a szükséges képzést és bizalmat ahhoz, hogy betöltse szerepét a holnapi egészségügyi csapatokban. Tanulmányozva megtanulhatja, hogyan működjön együtt a multidiszciplináris szakemberekkel, csoportokkal és egyénekkel az ellátás és az egészség elősegítése érdekében. Kurzusunk azon a filozófián alapul, hogy ápolónőként a kiválóságon, az együttérzésen, a biztonságon és a tiszteleten alapuló szolgáltatásokat nyújt.

Személyes oktatót kapsz, aki útmutatás, információ és támogatás forrása lesz a tanulmányai során. A gyakorlati tapasztalatok gyakorlása közben olyan gyakorlati mentorral is rendelkezel, aki megkönnyíti és támogatja a tanulás gyakorlatát.

Fel fogjuk inspirálni és megkérdőjelezni Önt, hogy magabiztos és képzett szakemberként hagyjon bennünket - készen áll arra, hogy az érettségi után csatlakozzon egy egészségügyi csoporthoz.

BSC (Hons)

BSc (Hons) Az ápoló hallgatók ugyanazt a programstruktúrát követik, mint a BSc ápolás az 1. és 2. évre. Ezt követően a Honors diákok egy további elhelyezési modulot végeznek, ahol lehetőség nyílik tengerentúli tanulmányokra.

Az utolsó éveik során a Honors hallgatók további modulokat töltenek be, köztük egy disszertációt és az NMC által előírt végső elhelyezést, a regisztrációt és kitüntetéses diplomát a 4. év végén.

A legfontosabb okok, hogy velünk tanulhassunk

# 1 Az NHS Forth-völgyben dolgozunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy klinikánkat kiválóan végezzük, és hogy a lehető legjobb gyakorlati képzésben részesüljünk

# 2 Több előadást kaptunk az ápolási és szülészeti tanácstól, beleértve a gyakorlati partnerekkel való szoros munkakapcsolatainkat

# 3 A világ vezető tudósai kiváló kutatási eredményekkel és valódi ápolói tapasztalattal rendelkeznek

Szakmai akkreditáció

Szülészeti és Szülészeti Tanács

Tanfolyam részletei

A BSc Felnőtt Nursing három éven át, a BSc (Hons) pedig négy év alatt tart.

Bemutatjuk az ápolás alapjait, és a személyközpontú ápolás gondozását a bonyolultabb és igényesebb helyzetekben. Olyan tudást, készségeket, attitűdöket és értékeket kapsz, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy biztonságosan, könyörületesen, tiszteletteljes, etikus és hatékony ellátást biztosítsunk egy fejlődő és dinamikus egészségügyi és szociális gondozási környezetben. Minden évben megfelel az ápolási és szülészeti tanácsnak (NMC) az 50% -os elméletnek és 50% -os gyakorlatnak.

Az egészségügy és a szociális gondozó szervezetek széles választékával létrehozott partneri kapcsolataink révén lehetősége nyílik az elmélet gyakorlati megvalósítására. A nappali és az éjszakai műszakokat mind a napi, mind az éjszakai műszakban egyaránt meg lehet egyezni a terület mintáival és az elkülönített gyakorlati mentorral.

Ez a kurzus célja, hogy olyan kompetenciákat érjen el, amelyek regisztrálásra van szükség az Egyesült Királyságban, mint ápolónőnek. Választhat a nemzeti vagy nemzetközi elhelyezés is.

Személyes oktatót kapsz, aki útmutatás, információ és támogatás forrása lesz a tanulmányai során. A gyakorlati tanulási tapasztalatok gyakorlása során gyakorlati mentorral is rendelkezel, aki megkönnyíti és támogatja a tanulás gyakorlatát.

A Mental Health Nursing diákok mellett tanulni, hogy holisztikus megértést szerezzen arról, hogyan működnek együtt az egészségügyi szakemberek a betegközpontú ellátáshoz a legjobbak érdekében.

Az egészségügy és a szociális ellátás területén a minőség és az innováció előmozdításához szükséges vezetői és irányítási képességek fejlesztésére is összpontosítunk.

Milyen más szempontokat kell figyelembe venni a BSc Felnőtt Nursing számára?

Az Ön személyes nyilatkozatán keresztül gondosan mérlegeljük a többi tulajdonságot és érdeklõdést. Elmagyarázza, hogy miért választja a tanfolyamot, és a felnőttképzés iránti ismereteidnek és érdeklődésüknek nyilvánvalónak kell lenniük. Üdvözöljük az önkéntes vagy fizetett tapasztalatokat az ápolási környezetben, és erősen javasoljuk, hogy kapcsolatot teremtsen az ezeken a tapasztalatokon és a tanfolyamon szerzett ismeretek, értékek és készségek között. Értékes az olyan tapasztalatok is, amelyek bizonyítják az Ön elkötelezettségét és a csapatmunkában való képességét.

Referenciákra is szükség van. Meg kell adnia egy tudományos referenciát, ha lehetséges - de ennek hiányában a munkáltató hivatkozása. A barátokat a játékvezetőknek nem fogadják el. Ha egy másik intézménytől való átutalást kér, egy harmadik hivatkozás és egy intézmény átirata szükséges.

A Gyermekegészségügy és Sport szakemberei által szervezett gyakorlati tanulási tapasztalatok a helyi egészségügyi fórummal együtt széles földrajzi területet fedezhetnek fel. Arra számíthatsz, hogy saját elképzeléseidet érdemes elérni.

Tanítás

Ötcsillagos kiválóságot kaptunk a QS World University 2017/18-as ranglistán.

A tanfolyam tanulói tapasztalatokat biztosít a gyakorlatban a tantervezéshez széles területen. A tanulás gyakorlását a kurzus elméleti elemeivel és az ápolónővel is támogathatja. Fejleszteni tudják a kritikus olvasási, felértékelődési és elemzési készségeket, a számolást és az írástudást. Ezek a készségek egyaránt végzős tulajdonságok és lényeges készségek a végzős ápolónő számára.

A kurzus számos oktatási és tanulási tapasztalatot hasznosít, beleértve előadásokat, kiscsoportos munkát, készségeket, szimulációs laboratóriumi és szóbeli prezentációkat. Ezek sokféle készséget tudnak felruházni, hogy fokozzák képességeit szakképzett nővérként.

Az oktatási és tanítási megközelítések széles skáláját a kar elfogadja. Ennek középpontjában egy diákközpontú megközelítés áll rendelkezésre, amely kiscsoportos oktatást (vizsgálati alapú tanulás vagy EBL) használ fel előadásokkal, szemináriumokkal, csoportmunkával és klinikai készségtanítással kombinálva.

Értékelés

Számos módszerrel értékelnek, többek között: vizsgák, esszék, beszámolók, klinikai készségértékelések, bemutatók és gyakorlati értékelés. Át kell adnia minden félév értékelését, mielőtt a következő félévre haladna.

Munkahelyteremtési lehetőségek

A tanfolyam az Ön számára gyakorlati gyakorlatok elhelyezése széles területen. Ezek elsősorban az NHS Forth Valley területén zajlanak le, de lehetősége lehet arra, hogy elhelyezéseket tegyenek más egészségügyi testületekkel.

Külföldön tanulni

A harmadik független tanulmányi héten az 1. és a 2. évfolyam végén kihasználhatja a külföldi tanulmányi lehetőségek előnyeit. Jelenlegi egyetemi egyetemeink a következők:

  • University of South Florida, Tampa, Amerikai Egyesült Államok
  • Navarrai Egyetem, Pamplona, ​​Spanyolország
  • Paracelsus Egyetem, Ausztria

Tanulási megállapodást kötöttünk az EMS Orvosi Központtal (Nazareth, Izrael) is.

Kapcsolatba lépni

Diákok felvétele és beiratkozása

admissions@stir.ac.uk

44 (0) 1786 467044

Díjak - 2018/2019

  • Tengerentúli diákok (nem EU) 14.460,00 £
  • Skót és uniós diákok által fizetett díjakat
  • Diákok az Egyesült Királyság többi részéből 9 250 £

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Kevesebb