BSHS a biomedical informatikában

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az egészségügyi tudományok (BSHS) online főiskolai diplomája a biomedicinális informatikai programban előkészíti Önt az innováció elősegítésére az egészségügyi területen. Ez a diplomamunka-program a legújabb tudomány- és informatikai rendszereket vizsgálja, így a komplex klinikai és közegészségügyi kérdésekre bizonyítékokon alapuló megoldásokat tervezhet.

Befejezése után készen áll az adatelemzési elvek alkalmazására, hogy támogassák a betegek nagyobb mértékű elkötelezettségét és eredményeit számos egészségügyi ellátásban.

Miért van a GW online BSHS-je a biomedical informatikában?

  • Az első-a-fajta program: A GW biomedicinális informatikai programja az első az országban, ahol előkészíti az egyetemi hallgatókat ezen a növekvő területen.
  • A valódi világ problémáinak megoldása: Valódi közegészségügyi kérdések megoldása egy interdiszciplináris csoporttal a diákok és szakemberek között a DC-területen található orvosi létesítményekben.
  • A legmodernebb tananyag: Fedezze fel az innovatív módszereket és eszközöket, amelyek kihasználják az adatok erejét, és bemutatják az új készségeket a gyakorlati szakmai gyakorlatban vagy a kövekben.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to div ... Tovább

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to diverse populations. Our flexible, online programs are designed to advance the careers of health professionals. Kevesebb