BSC táplálkozás és a testmozgás tudományát

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A testmozgás és a táplálkozás szerves részét képezik a jó egészség. A táplálkozás és a testmozgás tudományát szak, megtudhatja, hogy összekapcsolják az egész élelmiszer-táplálkozás szakértelemmel testmozgás a tudomány és a holisztikus egészség. Majd építeni egy alapos ismerete a szervezet fiziológia és a mechanika, valamint annak megértését, az elme-test wellness és a táplálkozás szerepe az egészség.

Szerez egy mély megértése a hatások a megfelelő táplálkozás és a fizikai tevékenység az egészség és wellness, diplomások a program szándékunkban áll, hogy szolgálja a több szerepet élen jár az új egészségügyi paradigma - az egyik, hogy hangsúlyt fektet a megelőzésre és a jólét.

Program jellemzők

  • Modern képzési létesítmények - Diákok készségek fejlesztése terheléses teszt és a kutatás egy teljesen felszerelt gyakorlat tudományos laboratórium. A modern teljes táplálkozás konyha diákok egy helyen, hogy dolgozzon kulináris képességek és megértése táplálkozási fogalmak.
  • Gyakorlati tapasztalat - Bastyr fejlesztett kapcsolatokat terület egészségügyi központok, sportorvos klinikák és egészségügyi klubok, ahol a diákok szert gyakorlati munkatapasztalat.
  • Magasan képzett oktatók párosul kis létszámú osztályok és erős tanácsadás programot.
  • Jól lekerekített megközelítés - A tananyag magában foglalja tanfolyamok a testmozgás a fiziológia és biomechanika, az alapvető tudományok, a táplálkozás és egészségpszichológia, melyek ápolják a robusztus, árnyalt megértése egészség és wellness.
  • Termékeny Learning Environment - Bastyr 51 hektáros campus és a szomszédos 316 hektáros Saint Edward State Park-hez sportpályák és mérföld a túrázás, futás és kerékpáros, valamint hozzáférést a Washington tó.
  • Aktív Választani - A különböző osztályok és klubok lehetővé teszik a feltárása széleskörű egészség és fitness, jóga, tai chi, Hapkido, hastáncot és aikido.
Utoljára frissítve ápr. 2016

Az iskoláról

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along wit ... Tovább

Since its inception in 1978, Bastyr University has been a pioneer in science-based natural medicine. Founders Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; and Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; along with Sheila Quinn, named the school after their beloved teacher and noted Seattle naturopathic physician Dr. John Bastyr. Kevesebb