BDS a fogászati ​​rendelőben

Általános információk

Program leírás

A fogászat egy izgalmas és kifizetődő szakma. Az idősödő népesség, akik megtartása fogak öregkorban, fontos megérteni közötti kölcsönhatás általános és orális egészség mindennél fontosabb. Kiváló kommunikációs készségek szükségesek ahhoz, hogy a fogorvosok betegek kezelésére, mint az egyének és alaposan meg kell ismernünk a biológiai alapja szájbetegségek és megelőző megközelítések gondoskodás elengedhetetlen alapjait fogorvosi gyakorlatban.

A technológiai fejlődés és a fogászati ​​anyagok megnövelte a gyakorlat és a terjeszkedés a számok Dental Care Professionals (DCPS) vezetett a hangsúlyt a fogorvosi szerepét diagnoszta és a csapat vezetője, valamint a fogorvos összpontosítva vállalkozás komplex helyett rutin fogászati ​​kezelések.

A kurzus a Birmingham szabályozza a General Dental Council (GDC), és az Ön számára szilárd alapot a tanulás, amely alapján a klinikai tapasztalat és a betegellátás. A folyamatban lévő szál teljes betegellátás in Clinical Practice lehetővé teszi, hogy integrálja speciális oktatási és hajtsa végre a legmegfelelőbb kezelés a betegek számára.

Meg kell tanítani a vadonatúj Fogászati ​​Kórház és iskola, jelenleg fejlesztés alatt mindössze egy mérföldre található az egyetem fő campus Edgbaston. Mivel az első integrált, önálló fogászati ​​kórházi és fogászati ​​iskola is épült az Egyesült Királyságban közel 40 éve, az új £ 50 millió kórházi nyújt világszínvonalú kutatási létesítmények és a modern tanulási környezet több mint 600 egyetemi és posztgraduális hallgatók és gyakornokok.

A University of Birmingham 8. helyen a Fogorvosi az Egyesült Királyságban szerint a Complete University Guide és a 2014 Research Excellence Framework (REF) értékelése, Fogászat első helyezést ért el az Egyesült Királyságban a kutatás elismert nemzetközileg kiváló.

2016-ban, az eredmények az Országos Hallgatói felmérés (NSS) kimutatta, hogy a 96% -a hallgatók elégedettek voltak a tanítást ezen a pályán.

Első év

A korai része a program megalapozza a klinikai gyakorlatban. Számos biológiai tudomány modulok a rendszer alapú megközelítés megértéséhez az emberi test és tartalmaz egy sor különböző témákban. Ezek által szállított Medical School és adnak egy fontos alapja az emberi betegségek modulok a programban később. Ezek mellett a modulok, akkor korán kapcsolatba betegek megfigyelése és reflektáló kezelési ülést a fogászati ​​kórházban. Akkor is kezd kialakulni megértéséhez, hogy a szakmai és a betegek kilátásai egy nagy modul tanított a School of Dentistry.

A sokféle tanítási módszereket alkalmaznak, de a hangsúly a kutatás alapú tanulás. Azt is várható, hogy legyen egy független tanuló és támogatni fogják ezt a házon belüli virtuális tanulási környezet, e-kurzus.

Második év

A második évben a program épít az első, megnövekedett mennyiségű időt is töltött a School of Dentistry. Biológiai tudomány modulok középpontjában a fej és a szájüreg és egyéb modulok lehetővé teszik, hogy megértsük a tágabb összefüggésében fogászat és befolyásolja a betegek viselkedését a szájüreg egészségének. Ön vállalja továbbá ülések vezető diákok, segítve őket során a betegellátás. Ezek a modulok értékelése végén a tavaszi távon.

A nyári idő a második évben szentelt fejlődő egy sor gyakorlati készségek és megértését a gyakorlati szempontjait a betegellátás. Meg fog működni a klinikai ismeretek laboratóriumi fantom fej elkészítése és helyreállítása a fogak. Akkor is működik a többiek, figyelembe orvosi történetek végző fogászati ​​vizsgálatok és a tanulás, hogyan kell beadni a helyi érzéstelenítők. Azt is megértik egy kutatási projekt a parodontológia tanítási területen és egyéb tudományos munka középpontjában a fogászati ​​patológia, röntgen és konzerváló fogászat.

Harmadik év

Elején a harmadik évben elkezdi kezeli a saját beteg felügyelet mellett a fogászati ​​kórházban, és indítsa el a gyakorlatba átültetni a készségek és ismeretek, hogy alakultak ki a korai években. Ez az alapvető klinikai gyakorlat, ahol van saját kis páciensek listáját, folytatódik, amíg utolsó évben, és lehetővé teszi, hogy megértsék a folytatásának fontosságát ellátás és integrált klinikai gyakorlat és a munka egy fogászati ​​csapat.

Az elején a tavaszi félév, akkor fogják bevezetni az egyéb klinikai speciális oktatási területek, amelyek alapot nyújtanak a megértés különböző aspektusait betegellátás és hozzájárul a teljes betegellátás klinikai gyakorlatban.

Ezzel párhuzamosan a klinikai munka a betegek, akkor vállalja más tudományos tantárgyból a Bevezetés a Human Disease modult. Ez magában foglalja a fertőzés, a patológia és farmakológia, és épít a szilárd biológiai tudomány alapja. Ez a terület az oktatás különösen fontos abban, hogy megértsék a kapcsolatot az általános és orális egészség és a hatása az orvosi kezelés a betegellátásra. Fogászati ​​Közegészségügyi és Magatartástudományi Tudomány szintén szál modul, amely indul az idén, és lehetővé teszi, hogy a klinikai fogászat egy tágabb kontextusban a népesség egészségügyi és fogászati ​​szolgáltatás.

Negyedik év

Meg fogják bevezetni, hogy két új, különleges oktatási területek ebben az évben, a gyermekgyógyászati ​​fogászat és szóbeli gyógyszert. Gyermekgyógyászati ​​fogászat megtudhatja, hogyan kell alkalmazkodni a klinikai és a beteg vezetési ismeretek már megszerzett gyermekek belül Fogászati ​​Kórház és még ebben az évben, egy információs klinikán. Ez segít megérteni a környezetet, ahol a gyermekek nőnek fel, és adja meg a lehetőséget, hogy a saját műtét szakképzett fogászati ​​asszisztens, így tovább értékeli a fontosságát csapat dolgozik. Orális Medicine megadja neked a lehetőséget, hogy élesíteni a diagnosztikai ismeretek, az is nyilvánvaló, a kapcsolatot a szájbetegségek és általános betegség, és építsenek a tudás és a megértés már nyert a Bevezetés a Human Disease és a Klinikai Human Disease modult.

Outreach elhelyezések felnőtt elsődleges fogászati ​​ellátás indul a nyári idő, és tovább folytatódik, amíg a Húsvét utolsó évben. Ezek zajlanak a közösség klinikák és az Ön tapasztalata, hogy támogassa a átmenetet Fogászati ​​Alapítvány képzési érettségi után.

Van is egy lehetőség, hogy vállalja egyénre szabott modul, akár szabadon választható projekt témában, amelyet választott, fogászati ​​vagy nem fogorvosi, itthon vagy külföldön. Ha úgy tetszik, akkor is látható marad klinikán, hogy kiterjesszék a körű tapasztalat vagy konszolidálni a tanulás.

ötödik év

Ebben az utolsó évben a BDS program teljes betegellátás a hangsúly a klinikai munka és a program útmutatók és előadások készíti fel a gyakorló minősítés megszerzését követően. Ha továbbra is néhány speciális oktatás, például szájsebészet, és akkor is vállalja a blokk fogászati ​​szedáció tanítás, hogy segítsen kezelni nagyon ideges beteg.

Ott is a lehetőséget, hogy válasszon egy speciális vizsgálat modul, amely lehetővé teszi, hogy bővítse a tudás, készségek és tapasztalatok a klinikai területen, amelyet választott.

Miért érdemes ezt az utat

University of Birmingham Fogászati ​​Kórház és iskola: Az új University of Birmingham Fogászati ​​Kórház és iskola lesz az első olyan integrált, önálló fogászati ​​kórházi és fogászati ​​iskola is épült az Egyesült Királyságban közel 40 éve. Az új építésű kényelmesen mindössze egy mérföldre a központi campus vagyis akkor előnyös, könnyű hozzáférést biztosít az összes egyetemi létesítmények, beleértve Students 'Guild és a közeli szállást.

Nagy League táblázat Rangsor és Student Satisfaction Értékelések: A University of Birmingham 8. helyen Fogorvosi az Egyesült Királyságban szerint Complete University Guide. 2015-ben, az eredmények az Országos Hallgatói felmérés (NSS) kimutatta, hogy a 98% -a hallgatók elégedettek voltak az általános minőségének a programunk, és 97% -uk elégedett a tanítás ezen a programon.

Tanítják a Dental Hospital: Meg fog épülni az egyetlen fogászati ​​kórház és iskola a Midlands, az egyik csak 10 Angliában, amely lehetővé teszi, hogy tanuljanak, a vonat és a munka mellett a gyakorló orvosok és más tagjai a fogászati ​​csapat napi rendszerességgel.

Kitűnő lehetőség: Akkor előnyös a state-of-the-art tanulási környezetben, beleértve a teljesen számítógépesített "fejforma laboratórium, ahol megtanulhatja, hogyan kell kezelni fogszuvasodás és helyreállítása a fogak, többek között a gyakorlati feladatokat.

Az innovatív tanítási módszerek: Lesz hozzáférést biztosít az új web-alapú alkalmazások, hogy támogassa a tanulást. Által kifejlesztett személyzet a School of Dentistry, az egyedi rendszerek figyelmét, hogy vállaljanak felelősséget a tanulási folyamat révén önreflexió és célmeghatározás. Azt is tartsa a vizuális rekord a haladás a gyakorlati órákra a képek feltöltésével a munka a rekordot. Továbbá az alkalmazás jár, mint egy kiegészítő támogatási mechanizmus, amely lehetővé teszi a személyzet azonosítására korán diákok, akiknek szükségük extra támogatást, és a területeket, ahol legnagyobb szükség van rá.

Aktív Birmingham Egyetem Fogászati ​​Student Society (BUDSS): BUDSS a legrégebbi és legnagyobb fogászati ​​hallgatói társadalom az Egyesült Királyságban. A tagság nyitva áll minden diák a School of Dentistry -Dentistry, Dental Hygiene és terápia, és Orvosbiológiai Anyagtudományi diákok. A diákok az egyes tanfolyamok eljáró képviselőinek a bizottságban.

Kiváló Alumni: Sok BDS Fogászat diplomások mentek, hogy vezetők az adott területeken. Büszkék vagyunk arra, hogy azt mondják, hogy mi különbözteti és méltó öregdiák közé:

  • Barry Cockroft (BDS, 1975) Chief Officer Dental, az Egészségügyi Minisztérium
  • Nigel Carter (BDS, 1975) vezérigazgató, British Dental Health Foundation
  • Janet Clarke (BDS 1981) klinikai igazgatója, Birmingham közösségi Healthcare NHS Trust
  • Elizabeth kincs (BDS 1979; PhD 1983) helyettes alkancellár, Cardiff Egyetem
  • Amrik Bhandal (BDS, 1983), Balbir Bhandal (BDS, 1985) és Baljit Bhandal (BDS, 1987) - alapítói és tulajdonosai Bhandal fogorvosi

Belépési követelmények

  • Száma A szintek szükséges: 3
  • Tipikus ajánlat: AAA
  • Kötelező tantárgyak és fokozat: A szintek tartalmaznia kell kémia és biológia. Ezeket meg kell szerezni az egyik ülésen. Humánbiológiai is fel lehet ajánlani, de nem túl Biology. GCSE A * Biológia és Kémia és A Matematika és angol nyelven. Azt is meg kell ülni a UKCAT.
  • Általános tanulmányok: nem fogadják el.

Felhívjuk figyelmét, hogy mind A szint és GCSE, Ellenáll nem vesszük figyelembe.

Btec: Btec Extended Diploma, diploma és leányvállalat Diploma nem elfogadott skót köre: A jelentkezőknek ki kell nyújtani 3 Advanced Highers osztályzatokkal AAA tartalmazza Kémia és Biológia plusz egy harmadik alany.

Diplomások: el kell érniük (vagy megjósolt) első osztályú kitüntetéssel diplomázott az orvostudomány vagy a kapcsolódó mértéke egy szinten legalább B fokozatú, hogy tartalmazza Chemistry and Biology.

További információ:

1.. A pályázóknak kell kiváló írásbeli és szóbeli angol. Felhívjuk figyelmét, hogy az egyetem standard angol nyelvi követelmények minimumkövetelmények, amelyek talán felvetett versenyt. A minimum, az angol nyelv IELTS kell 7.0 minden alkatrész.

2.. Most a kérelmezőket, hogy üljön a UKCAT. A pontszámok együtt használható részleteket a UCAS jelentkezési lapokat jelentkezők kiválasztása, az interjúra.

3.. Szakmai tapasztalat (minimum 10 munkanap) általános NHS fogorvosi szükséges befejezése előtt az UCAS formában. Be kell majd bejelenteni az elkötelezettség, a részvétel és szükségességének megértése, hogy működik a mások javára (pl munka társadalmi, karitatív munka). Azt is meg kell érteni az az empátia szükséges, ha foglalkozik a különböző társadalmi csoportok számára, amit ad betekintést dolgozó emberek egy másik hátteret a saját.

4.. A hallgatók kötelesek a teljes sikeres Disclosure és Korlátozó Szolgálat (DBS) ellenőrzés előtt felvételi program.

5.. Minden diák lesz szükség, hogy aláírja a téma-specifikus alkalmasság Gyakorold magatartási kódex belépéskor, amelynek részleteit fogják továbbítani egy levélnek.

6.. A School of Dentistry van nyomós kötelessége az ellátás a nyilvánosság, akikkel a diákok kerülnek szoros kapcsolatba. Összhangban a jelenlegi Egészségügyi Minisztérium iránymutatások (2007 március) minden pályázó, aki ajánlatot tett egy hely a pályán lesz szükség, hogy töltsenek ki egy szűrési eljárást vérrel terjedő vírusokat feltételeként az ajánlatot.

7.. A természet egyetemi fogászati ​​képzés kizárja belépését, akik veszélyt jelenthet a vérrel terjedő vírus (BBV) fertőzés a betegek számára. Ezért minden lehetséges egyetemi fogorvostan hallgatók kell átesnie további egészségügyi engedély elfogadása előtt rá a program. Ön köteles átvizsgált hepatitis B, hepatitis C, HIV, hogy tartalmazza HBV, HCV és HIV fertőzés, mint az ajánlat részét.

8.. Minden sikeres pályázóknak meg kell termelni kielégítő bizonyítékot elleni immunizálás hepatitis B és bizonyítékok nem megfertőzni a HIV, Hepatitis B és Hepatitis C vírus előtt megerősítést a hely, és egyre bejegyzett fogászati ​​diák. (Az Egyesült Királyság kormánya Egészségügyi Minisztérium most előírja, hogy minden potenciális egyetemi hallgatók fogászati ​​átesnie további egészségügyi engedély elfogadása előtt a pályára, további egészségügyi engedély előírja, hogy az egyének kell a nem fertőző HIV, Hepatitis B és Hepatitis C További információkat ezekről követelményeket lásd: Orvosi és Fogorvosi diákok: Egészség hézag a Hepatitis B, Hepatitis C, HIV és tuberkulózis).

9.. Meg kell adnia vagy bizonyítékot a két immunizálást ellen kanyaró, mumpsz és rubeola, illetve gondoskodik vérvizsgálatot kell végezni annak megállapítására, az immunrendszer állapotát az ilyen vírusok.

10-ig. Azt is meg kell bizonyítaniuk sem részesült BCG elleni immunizálás TB vagy HEAF teszt évfolyam 2-3 / Mantoux teszt 6 - 14mm és bizonyítékok immunitás varicella (bárányhimlő) akár pozitív történetét, amely a vírus vagy vérvizsgálat.

A nemzetközi diákok:

Nemzetközi Érettségi Diploma: 6,6,6 magasabb szinten (mely tartalmazza a kémia és biológia) minimum 32 pontot eredményez.

A pályázóknak kell kiváló írásbeli és szóbeli angol. Felhívjuk figyelmét, hogy az egyetem standard angol nyelvi követelmények minimumkövetelmények, amelyek talán felvetett versenyt. A minimum, az angol nyelv IELTS kell 7.0 minden alkatrész.

Kérjük, lépjen kapcsolatba a felvételi csapat további információt a felvételi követelményeket a külföldi pályázók.

Utoljára frissítve szept. 2016

Az iskoláról

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Tovább

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Kevesebb