HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Pszichológia BA 2019/2020

A Bachelor of Arts lehet a következő lépés, hogy az emberek számára, akik érdeklődnek a lehetőségek túl azon, ami elérhető a GED vagy középiskolai diploma. Ez a fok azt mutatja, hogy egy diák éveket töltött évek mélyen ismerős egy adott tárgyat a tanulmány.

Mi a BA a pszichológiában? A pszichológia nagyon széles körű, mivel kiterjed a mentális emberi jelenségek egészére. A szociálpszichológia egy lépéssel továbbviszi a dolgokat, és megvizsgálja az emberek interakcióit és hogyan befolyásolják egymás mentális életét. A feltárt témák az alvástól és az álmodástól a háborúig és a szorongásig terjedhetnek. A mentális betegségek és a diagnózisuk gyakran a pszichológia tantervének részét képezik, az ADHD, az autizmus és a skizofrénia kifejtésével.

Azok, akik felmerülnek a pszichológia BA-ban, erős problémamegoldó és kommunikációs készséggel rendelkezhetnek. Ily módon a pszichológusok általában nagyszerű segítséget nyújtanak a társadalmi problémák megoldásában. A diplomások tudják, hogyan lehet azonosítani az emberi viselkedés mögötti fémfolyamatokat.

A pszichológia programban való részvétel költségei eltérőek lesznek attól függően, hogy az ország melyik országban található az iskola, és hogy mennyit kértek a tandíjra. A kutatások jó módja annak, hogy rájöjjenek arra, hogy mi fog történni egy adott tanfolyamon.

A pszichológia fokozata lehetővé teheti a diákok számára, hogy pszichológiai karrierjükben éljenek, mind a tudományos kutatási környezetben, mind a terápiás orientációban. Az ezzel a fokozattal kialakított készségek azonban még sok más lehetőséggel is rendelkeznek. A marketing és a reklám, az oktatás és a közügyek mind olyan iparágak, amelyeknek szüksége van a pszichológus programon keresztül kifejlesztett készségekkel rendelkező emberekre.

Néhány legjobb iskola a pszichológia BA lehet elhelyezni az ország más kontinensen. Az online órákon való részvétellel a hallgatók korábban nem elérhető opciókat nyithatnak meg. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Pszichológia Filter

Bachelor of Arts in Psychology

University of South Carolina Beaufort
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Beaufort Bluffton Hilton Head Island + 2 további

Azt mondják, hogy az ember kedvenc tárgya tanulmány önmaga. Megérteni a tényezők, amelyek segítenek fenntartani a testi, lelki és szociális jólét állapota, előnyös lehet a diplomások a pszichológiában egész szakmai és személyes életét.