A Legjobb Mentális egészségügyi ellátás BA 2020

A főiskolai diplomát követően a diákok teljes egyetemi programot egy adott szakon. A pályázóknak be kell szerezni egy középiskolai diploma vagy GED mielőtt egy egyetemi programra. A BA, vagy Bachelor of Arts, a bizonyítvány összpontosít bölcsész, pszichológia, vagy a filozófia. Mi a BA Mentálhigiénés? A tanfolyam tartalmaz ez a program segít a diákoknak megérteni a pszic… Tovább

A főiskolai diplomát követően a diákok teljes egyetemi programot egy adott szakon. A pályázóknak be kell szerezni egy középiskolai diploma vagy GED mielőtt egy egyetemi programra. A BA, vagy Bachelor of Arts, a bizonyítvány összpontosít bölcsész, pszichológia, vagy a filozófia.

Mi a BA Mentálhigiénés? A tanfolyam tartalmaz ez a program segít a diákoknak megérteni a pszichológia és az emberi viselkedés. De szeretne többet megtudni a mentális egészségügyi kezelés, tanácsadás, és a rehabilitáció. Egyes programok lehetővé teszik a diákok szakosodnak egy koncentráltabb vizsgálat, mint a gerontológia. A BA Mental Health megnyitja az ajtót a fejlett fok, mint egy mester a klinikai pszichológia.

Sok oka van annak, hogy beiratkozik az ilyen típusú alapképzés. Megismerése az emberi viselkedés növelheti az interperszonális kapcsolatok.A BA Mental Health megadja neked a tudást és tapasztalatot, hogy munkát dolgozik egy tanácsadó központ, vagy továbbra is a tanulás révén a mester fokozatot.

Általában tart 3-5 év alatt lehet elvégezni a szükséges követelményeknek a diplomát. Tandíj árak változóak, attól függően, hogy fogsz egy állami vagy magániskolába, állami vagy ki az állam, vagy külföldre utazik, hogy részt vegyen főiskolára.

Bár az alapképzés nem vezethet a hivatás gyakorlásától klinikai tanácsadás, ez állítsa a tanulóknak, hogy sikerül egy mester program. Ez biztosítja ideje eldönteni, hogy milyen típusú karrier akarnak és mit mester program megfelel a kitűzött célokat. Miután megkapta az engedélyt, ez várható is volt, hogy a munka egy tanácsadó, rehabilitációs központ, kórház, vagy iskolába.

Sok oktatási rendszereket kínál osztályok online, amelyek nagy részére elfoglalt dolgozó szakemberek számára.Online tanfolyamok interaktív és vonzó, így nem fog kihagyni a szokásos face-to-face tantermi környezetben. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
University of South Carolina Beaufort
Beaufort, Amerikai Egyesült Államok +2 Több

Azt mondják, hogy az ember kedvenc tárgya tanulmány önmaga. Megérteni a tényezők, amelyek segítenek fenntartani a testi, lelki és szociális jólét állapota, előnyös lehet a dip ... +

Azt mondják, hogy az ember kedvenc tárgya tanulmány önmaga. Megérteni a tényezők, amelyek segítenek fenntartani a testi, lelki és szociális jólét állapota, előnyös lehet a diplomások a pszichológiában egész szakmai és személyes életét. -
BA
Nappali
3 év
Angol
Campus