HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Klinikai pszichológia BA 2019/2020

A Bachelor of Arts (BA) megszerzése számos diák célja, akik érdeklődésre számot tartó területen szeretnének speciális alapképzést szerezni. A tanfolyam erőteljes, és az adott programtól függően általában 3-4 év telik el. A BA programba való belépés lehetővé teszi a beiratkozást egy kiválasztott tantervbe.

Lehet, hogy kíváncsi, mi a BA klinikai pszichológia? Ez a program betekintést nyújt azoknak, akik érdeklődhetnek a klinikai pszichológusként való karriertől. Ez magában foglalja a pszichológiai elméletet, gyakorlatot és kompetenciát a kutatásban. Külön hangsúlyt kap a speciális és bizonyítékokon alapuló kezelések, a fejlesztési pszichopatológia és a közösségi pszichológia. A beiratkozott diákok kapnak az oktatás és készségek szükségesek ahhoz, hogy csökkentse az egyén stressz szintjét.

Számos oka van annak, hogy az egyén a klinikai pszichológia területén szerezze meg a BA-t. Ez a program kiváló jelzés arra vonatkozóan, hogy egy diáknak el kell-e érnie a mesterfokozatot a területen. A diákok élénk tanfolyamokat, kutatást és készségeket kapnak ahhoz, hogy végül eljussanak és segítsenek másoknak egy professzionális mentális egészséggel.

A BA-program időtartama és költsége a klinikai pszichológiában nagymértékben attól függ, hogy az intézmény melyikől kapott. Az érdekelt egyéneknek fel kell venniük a felvételi irodát, hogy többet tudjanak meg a pénzügyi előírásokról.

Azok, akik ezt a diplomát szerezték, sok nyitott ajtót találnak a karrierlehetőségekre az úton. A legtöbb hallgató tovább veszi tovább a pszichológia továbbképzését, függetlenül attól, hogy doktori vagy szociális munkatanúsítványon dolgozik-e. Azok a személyek, akik befejezték ezt a programot, egyre jobban érdeklődnek a család vagy a serdülő pszichológia iránt, akik az iskolai környezetben dolgoznak.

A klinikai pszichológia BA programjait világszerte kínálják. Azoknak, akiknek fix menetrendet kell kialakítaniuk, rendelkezésre állnak online osztályok. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

1 Találatok Klinikai pszichológia Filter

Bachelor of Arts in Psychology

University of South Carolina Beaufort
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Beaufort Bluffton Hilton Head Island + 2 további

Azt mondják, hogy az ember kedvenc tárgya tanulmány önmaga. Megérteni a tényezők, amelyek segítenek fenntartani a testi, lelki és szociális jólét állapota, előnyös lehet a diplomások a pszichológiában egész szakmai és személyes életét.