BA a kineziológiában

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Miért kineziológia?

Az első évem óta beleszerettem a kineziológiai hallgatói tapasztalataimba.

Először is, a KNS professzoraim szenvedélyesek és jól tájékozottak a témáról. Nemcsak tanítottak nekem az anyagot, hanem ezeknek a koncepcióknak az értékes alkalmazását egy valós környezetben.

Ezenkívül csatlakozom a KNS Clubhoz, az esemény koordinátorává és elnöke lettem a második és a harmadik évben. Mint tiszt, a társaim és a KNS szakemberekkel való kapcsolatok hálózatos eseményeken keresztül vettek részt a közösségi szolgálatban - például a Speciális Olimpiai Játékokban -, és egyénileg nőttek fel, hogy optimalizálhassuk sikerünket a Whittier után.

Soha nem voltam elképesztő lehetőség a Whittierben. Csatlakoztam a Phi Epsilon Kappa tiszteletbeli testvériséghez, amely önként vett részt négy fizikoterápiás központban, és tanári asszisztensként és oktatóvá váltam a Motor Learning and Control kurzuson. Élveztem azt is, hogy az osztályteremben tanultakat egy valós környezetben alkalmaztam: az idősebb felnőttek számára egy egyensúlyi edzésprogram tanítása, hogy csökkentsék az esés kockázatát.

Mindezek a lehetőségek, hogy vezetőként nőjenek és alkalmazzák az osztályteremben tanult anyagot a valós helyzetekben, bizalmat teremtettek a sikeres jövőbeli fizikai pedagógus leszek.

- Katrina Wong

Kinesiology major

A kineziológiáról

Függetlenül attól, hogy érdekel-e a fizikoterápia, a sportmenedzsment, a táplálkozási tanácsadás vagy a coaching, a Kinesiology - a Whittier College campusának egyik legnépszerűbb főszereplője - kritikus képzést nyújt néhány, a leginkább igényelt szakmához.

A KNS-nek kiemelkedő egyetemi programja van, amely folyamatos kihívást jelent a diákok számára az elméleti keretek és a gyakorlati alkalmazások közötti kapcsolat kialakítására az emberi mozgás és a gyakorlati tudomány tanulmányozásában.

Dinamikus karunk elkötelezett a tanulók tanításában és bevonásában a tanulási folyamatba, mind az osztályteremben, mind az iskolában. A KNS professzorai tudják, hogy a diákok végső sikerének kritikus eleme a tényleges gyakorlati tapasztalat. Mint ilyen, a KNS diákok ugyanolyan valószínűséggel találják magukat az osztályteremben vagy a sportlaboratóriumban, mert a helyi sportfranchise egy PE-osztályt tanítják a közeli elemi vagy gyakornoki osztályon.

A Whittier-en

A kineziológia az emberi mozgalom tanulmányozása, amely magában foglalja a Mozgás Anatómia, a Biomechanika, a Motor tanulás tudományágait.

A diákok nagy hangsúlyt fektethetnek a kineziológiára, vagy nem tudnak nagy hangsúlyt fektetni a fizikai terápiában vagy a sportmenedzsmentben.

A testnevelés tanításához szükséges hitelesítőt a kineziológiai és az oktatási kurzusok előtt kell megtartaniuk, mielőtt a CSET vizsgákra egy-egy témára ülnének.

A kineziológiai fokozattal rendelkező hallgatók gyakran folytatnak szakmai gyakorlatot a fizikai terápiában, illetve a gyakorlati tudományok, a sportmenedzsment és a biomechanika és a motoros tanulás terén.

A szakmai gyakorlatok és a terepmunka nagyon ösztönzik a diákokat, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a jövőbeni diplomás vagy szakmai célok elérése érdekében.

Felfedezés a KNS-ben

Az osztályteremben és kívül is, a Kinesiology nagy cégeknek csodálatos lehetőségei vannak arra, hogy többet megtudjanak dinamikus területükről.

Az LA sport szentélyeinek feltárása

David Moreno, aki az LA Coliseumba utazott egy buszon, izgatott volt, hogy egy ismerős stadionot látott egy teljesen új fényben.

Ez az, ahol számtalan főiskolai labdarúgó-összecsapás tört ki. A töltők, a Raiders és a kosok otthona volt. Ahol a Dodgers megnyerte az 1959-es World Series-et. Ott tartották az olimpia - kétszer, amit más stadion nem követelhet. 2028-ban az egyetlen stadion lesz a világon, ahol három alkalommal fogják meg az olimpiai játékokat. De január végén egy csütörtökön a Colosseum Dávid osztálytermi volt.

A Kinesiology Kathy Barlow kurzusának professzora, az LA nagy sport szentélyei, mintegy két tucat Whittier College tanuló megtanulta az iparág botjait, és meglátogatta a Whittiert körülvevő számos nagyszerű sportlétesítményt, beleértve az LA Galaxy és a a Nagy Nyugat konferencia központja, hogy csak néhányat említsünk.

A tanfolyam széleskörű sportmenedzsment karrierlehetőségekre tett szert, a kommunikációtól az értékesítésig, a közösségi tájékoztatástól az eseménykezelésig. A Barlow tanfolyamán keresztül a Whittier JanTerm során kínált egyedülálló osztályok a diákok felfedezik a helyszíneket, és felvették az ott dolgozó szakemberek agyát, beleértve a Whittier College alumni.

Empátia és betekintés a robotika segítségével

Danica Cooley, akit 3D-ként nyomtattak a campusra, segíti a fizioterapeutákat - amelyeket ő tervez - megérti, hogyan lehet a legjobban felkészíteni a pácienseiket.

A Danica által gyártott karot myoelektromos protézisnek nevezik, amely izomjeleket használ a készülék vezérléséhez. A számítógépes tudósok segítségével, a kar kezelő kódját írva, Danica sikeresen programozta a karját, hogy válaszoljon a mozgására.

- Őrült volt, olyan, mint a gyermeked, amikor először nézed, ahogy jársz - mondta Danica. - Ez egy kicsit drámai, de úgy éreztük.

Danica felkérte az embereket, hogy teszteljék az újonnan lefoglalt robotkarot, hogy megfigyelhessék, hogy kiderült, hogy „felderítő magatartás volt.” Kipróbálták az új gesztusokat? És milyen gyorsan megtanulták megtanulni ezeket a dolgokat? Danica és professzora, Joshua Haworth továbbra is elemzik tanulmányaik adatait, és remélik, hogy felfedezhetik, hogy milyen betegek fognak használni a myoelektromos végtagot. Eredményeik segíthetnek a mérnököknek egy jobb termék kialakításában.

A diploma megszerzése után a Danica a fizikoterápiás oktatás befejezését tervezi, kiemelve a protéziseket és az ortotikákat.

- Ez az, ahol a világunk felé halad, és jó lenne még inkább integrálni ezt - mondta.

Testnevelés órák

A KNS professzorai tudják, hogy a diákok végső sikerének kritikus eleme a gyakorlati tapasztalat. Mint ilyen, a diákok ugyanolyan valószínűséggel találnak magukat egy sportlaborába, mert egy közeli általános iskolában tanítanak egy PE osztályt.

A diákok az osztályteremben megtanult fogalmakat gyakorolják, mivel dinamikus tanulságokat vezetnek le az egyetemen, a professzor által vezetett szolgáltatás-tanulási projektnek köszönhetően. Az osztályok felbecsülhetetlen lehetőséget nyújtanak a gyermek viselkedésének etikailag kutatására, az iskolai ebéd étrendjüktől a médiáig és a szülői befolyásolásig. A gyakorlati elméletek mélyebb megértése mellett a tanulók sok mindent megtanulnak az oktatásról, a csapatmunkaról és a tanulásról.

„Az előadások, a gyakorlati laboratóriumok és az osztálytársak közötti kombináció, amelyet azonnali alkalmazás valós 5-ös osztályosokkal végeztünk, rendkívül egyedülálló tanulási lehetőséget biztosított, ami a tanítás és a szolgálat hatalmas megértéséhez vezetett” - mondta Katie Back.

Mozgás labor

A Yao Yuan Sze Alapítvány Mozgalom Laboratórium olyan innovatív tér, ahol a diákok megvizsgálják a fizikai mozgás dinamikáját az egészség és a wellness vonatkozásában. Az újonnan felújított Tudomány földszinten található

Bailey Russ és Frankie Capraro mozgalmi projektje csak egy példa arra, hogy kihasználja a laboratóriumot, és megteremtette az alapját egy Xbox programnak, amely megváltoztathatja a fizioterápiás betegek otthonában történő helyreállítását.

Bailey és Frankie terápiás szimulációt dolgozott ki, a programot egy Xbox Kinect fényképezőgéphez és egy külön mozgás-rögzítő rendszerhez csatlakoztatta a laboratóriumban, és mindkettőt tanulmányi résztvevők mozgási adatainak gyűjtésére használták.

A projekt izgalmas lehetőséget jelentett a Bailey számára, hogy kineziológiai tanulmányait és kódolását egyesítse. Ahogy látja el a doktori iskolát, reméli, hogy továbbra is vizsgálja a fizikai terápia és a virtuális világ kombinációjának előnyeit.

KNS-ben való tanulás

A Whittier College keresztül a Kinesiology diákok csodálatos lehetőségeket találnak a szakmai fejlődéshez.

Egy egészségesebb jövő kialakítása

Kineziológiai hallgatóként Jordan Carter megértette a táplálkozás fontosságát, és új módszereket fedezett fel az emberek egészségének javítására. Egy közelmúltbeli diplomás, Jordánia a városi kertészet, a táplálkozási oktatás, a fitnesz tanterv és a foglalkoztatási lehetőségek révén az ismeretlen tudás és tapasztalat felhasználását kívánja használni.

A Yao Yuan Sze Fellowship-en keresztül a diploma megszerzése előtt lehetősége volt erre. A közösség lehetővé tette számára, hogy nyáron töltsön Washington DC-ben, együttműködve a DC Greens-nél, mint iskolai kerti gyakornokként és DC Central Kitchenként, mint helyi élelmiszer-gyakornok. Ezekből a tapasztalatokból Jordánia visszatért Whittierbe, hogy segítsen építeni egy iskolai kertet, és táplálkozási és kertészeti tananyagot dolgozott ki egy helyi általános iskolában.

A Yao Yuan Sze Fellowship pénzeszközöket biztosít a hallgatói, a junior vagy az idősebb diákok számára, hogy belépjenek egy felügyelt kutatási projektbe, és a nyári kutatási projekt befejezését követően bővítő ösztöndíjat szerezzenek az ősszel.

Külföldön tanulni

Utazás több országban, kulturális csere, idegen nyelvű merítés, egyedülálló tudományos kalandok - mindezek a nemzetközi tanulmányi tapasztalat jellemzői.

Az elmúlt 50 évben a Whittier College a globális társadalomra és a fejlődő munkahelyre való felkészüléssel kapcsolatos küldetésének megfelelően támogatta a külföldi lehetőségeket, a képzett diákokat öt kontinensen (vagy tengeren) helyszínre helyezve egy félévre, évre, nyárra , vagy január vagy május Nemzetközi, tudományos tapasztalat.

Külföldön a Whittier diákoknak lehetőségük nyílt nemzetközi szakmai gyakorlatok lebonyolítására, szakmai kutatások elvégzésére és közzétételére, valamint külföldi diplomás iskolák és munkalehetőségek megszerzésére.

Valamennyi tudományterület diákjai is részt vehetnek a Whittier egyik tanszékvezérelt külföldi kurzusában, amelyek a rövidebb JanTerm és MayTerm időszak alatt zajlanak, és jelentős, kisebb és liberális oktatási követelményeket teljesíthetnek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Our long academic tradition aims to foster in students an appreciation for the complexities of the modern world and workplace while never losing sight of the importance of social responsibility.

Our long academic tradition aims to foster in students an appreciation for the complexities of the modern world and workplace while never losing sight of the importance of social responsibility. Kevesebb