BA (Hons) Egészségügyi menedzsment

Általános információk

Program leírás

Coronavírus (Covid-19) frissítések:

Jelenlegi felvételünk nyitva van. Folytatjuk a zavartalan tanulási élményt az összes kurzusunk során. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező távoktatási szakemberek vagyunk az oktatás online közvetítésében.

Tanfolyam áttekintése

Tanulja meg, hogy megalapozott vezetési döntéseket hozzon egészségügyi és szociális gondozási környezetben, ezzel a Chartered Management Institute által akkreditált fokozattal. Arden University online BA (Hons) Healthcare Management (CMI) képességei és ismeretei lesznek a következő szakmai lépés megtételéhez, és az egészségügyi csapatban magabiztosan működnek. A program CMI akkreditációja azt is jelenti, hogy a diplomások 5. szintű diplomát kapnak a vezetés és menedzsment területén, hogy segítsen kiemelkedni a tömegből.

Az Arden rugalmas tanulási módja lehetővé teszi a munkahelyi vezetői képességek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program segít abban, hogy megszerezze a megfelelő megértést, amely ahhoz szükséges, hogy az egészségügyi szervezetek eszközévé váljon, és közelebb hozza a karrier céljait.

Az Arden által kínált programok teljes skálája nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, a gyakorlati készségekre és a karrier sikerére. Ezt a programot azért fejlesztették ki, hogy segítsen inspirálni és kezelni a vállalaton belüli változásokat, különös tekintettel a hatékony egészségügyi ellátás kezelésére.

Tanfolyam modulok

4. szint

A gondozásban való tanulás képességei
Fedezze fel a modern egészségügy alapelveit ebben a modulban, a fejlődő világgal összpontosítva. Ez a modul az egészségügyi ellátással és a működő rendszerekkel kapcsolatos kulturális kérdéseket vizsgálja. Meg fogja határozni azokat a akadályokat, amelyekkel szembesülhetünk a szegénységben szenvedők gondozásában.

Társadalmi, politikai és etikai kérdések a nemzetközi egészségügyben
Ez a modul megkérdezi, hogy az egészségügy hogyan különbözik az egész világon, és milyen hatással van a betegség a fejlődő nemzetekben. Meg fogja ismerkedni a különféle kultúrák egészségügyi kérdéseivel, valamint azzal, hogy a rendszerek és a politikák hogyan különböznek egymástól. Ez a modul a humanitárius, fejlesztési és sürgősségi segélyeket is vizsgálja.

Kommunikáció és együttműködés a szakmai környezet kezelésében
Ebben a modulban felfedezheti a csapatmunkát, a vezetést és a sikeres kommunikációt az egészségügyi környezetben. Megvizsgálja az egyéni felelősség és a gyakorlati kódexek egyensúlyának módját, miközben biztosítja a betegek igényeinek kielégítését.

A felhasználói igények kielégítése
A gondozás céljait és értékeit szemléltetve ez a modul segít azonosítani azokat a szabványokat, amelyeket be kell tartani, a szolgáltatókkal fenntartott kapcsolatoktól kezdve az embereknek a helyzet megváltoztatásához.

Források tervezése és kezelése
Tanulja meg a gondos erőforrás-gazdálkodási készségeket, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony szociális munka számára. Ez a modul megvilágítja a legjobb szolgáltatás nyújtásának módjait, miközben költséghatékony marad. Az egymással versengő prioritásokkal, pénzügyi hiányosságokkal és csalásokkal kapcsolatos disztribúciós nehézségekkel kell szembesülnie, segítve felkészülni minden esetre.

A méltóság és a tisztelet erősítése
Ez a fontos modul arra kéri Önt, hogy gondolkozzon át saját értékeivel az etikai kérdések és az empátia, az emberi jogok és a sztereotípiák vonatkozásában. Megkérdezik tőle, hogyan tudunk tiszteletben tartani az összes egyént, beleértve azokat, akik társadalmilag kirekesztettek lehetnek.

5. szint

Pénzügyi ellenőrzés és költségvetés-tervezés
A modul pénzügyi hangsúlyának célja a költségvetés-tervezés és a pénzügyi ellenőrzés megértésének fejlesztése a hazai és a nemzetközi egészségügyi környezetben.

Teljesítményjavítás és menedzsment az egészségügyben és a szociális ellátásban
A hatékony szociális munka gondos rangsorolást igényel, és ez a modul ismerteti, hogyan lehet felkészülni a legjobb eredményekre a döntései révén. Az előrejelzés megtanulása hasznos készség, amely lehetővé teszi a legjobb cselekvési terv elkészítését.

Közegészségügy
Ha a mai közegészségügyi politikákat, a modern ötleteket és értékeket érintő kritikus kérdéseket vizsgálja, ez a modul megérti az etikát és az egészségügyi programok létrehozásához hozzájáruló adatokat.

Egészségfejlesztés
Az egészségfejlesztés fogalmának teljes körű feltárása, ideértve az egészség és a jólét oktatásának módjait is, ez a modul túlmutat a testmozgáson, és magában foglalja a szülői nevelést, a szegénységet, a szerekkel való visszaélést és a fertőző betegségeket. Megtanulja fejleszteni, kommunikálni és támogatni az egészségügyi beavatkozást.

Ügynökségek közötti munka
Esettanulmányként megvizsgálja a helyi egészségügyi és szociális ügynökségeket, és ezen modul segítségével felméri a legjobb csapatokat és eszközöket a közösségi igények kielégítéséhez.

Vezető csapatok az egészségügyben és a szociális gondozásban
Miután lefedte az alapokat, ez az egymást követő modul tovább vizsgálja a vezetés témáját. Megérti a konfliktusok megoldását, a személyzet motiválását és a teljesítmény javítását. Fejleszteni fogja a vezetés és a hatékony együttműködés megértését az egészségügyi csapatokban.

6. szint

Minőségirányítás az ápolási környezetben
Meg fogja birkózni a kompromisszumok bonyolultságával ebben a modulban, miközben megtanulja kiegyensúlyozni az alkalmazottak és a szolgáltatási felhasználók igényeit egyaránt. Mindkettővel együtt kell dolgoznia egy olyan egészségügyi környezet kialakításában, amely elkötelezett a vezetői elképzelés megvalósítása mellett.

Üzleti elemzés és tervezés
Ez a modul áttekinti az üzleti elemzés alapjait, az adatgyűjtéstől és a speciális szoftverhasználattól kezdve a megállapítások visszajuttatásának a csapata felé történő beszámolási módszereire.

Globális egészség és fenntarthatóság
A szegénység, a betegség, az éghajlatváltozás és az egészségügyre gyakorolt hatásaik alapján ebben a modulban rengeteget megvitathatunk. Mivel nincsenek helyes vagy helytelen válaszok, egészséges vitákba fognak lépni, amelyekben megvitatják a globális fenntarthatósági kérdéseket.

Projektmenedzsment és kockázat
A szerzõdések, a pénzügyek és a projektek kezelésének bonyolultságát megvizsgálják a biztosítások és az ellenõrzés, az alkalmazottak teljesítménye, valamint a jogsértések és frusztrációk kezelése mellett.

Kutatási módszerek és záró projekt
Mindent bele fog foglalni ehhez a végső modulhoz, a filozófiáktól és stratégiáktól az adatokig, interjúkig és elemzésekig. Önállóan fog dolgozni, bár a segítség soha nem lesz túl messze.

Ipari partnerségek

A belépés után a BA (Hons) Healthcare Management (CMI) kurzusra lehetősége van részt venni a Salesforce üzleti készségfejlesztési programjában:


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
140 pálya és 520 jelvény közül választhat, amelyek számos üzleti szempontból lefedik a számítógépet, valamint a Salesforce-t kezelő eszközként használják.

Hogyan működik?
Az ipari partnereinkkel való részvétel teljesen önkéntes. Az Ön részvétele vagy döntése, hogy nem tanulmányozza ezeket a kiegészítőket, nem lesz hatással a végzettségére vagy a kapott fokozatra.

Mit mondanak a diákok:

118151__BN87AcI.png

"A kurzus segített nekem a karrieremben, mert bizalmat adott nekem a promóció és a munkahelyek megváltoztatására."

Cemene Wellington,
BA (Hons) Egészségügy (CMI)

Jogosultsági követelmények:

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a kurzusra, normál esetben:

  • A GCE A-szintű vagy azzal egyenértékű két témája, plusz a C vagy annál magasabb fokozatú három tárgy, GCSE szinten vagy azzal egyenértékű szinten; VAGY
  • Befejezett egy elismert hozzáférési program vagy azzal egyenértékű.
  • Olyan diákok számára, akiknek a korábbi tanulását nem angolul tanították: IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű (nem kevesebb, mint 5,5 bármely elemben).
Ha van munkatapasztalata

Pozitívan ösztönözzük és fontolóra vesszük azokat a pályázatokat, akik képesek bizonyítani motivációjukat a program tanulmányozására. Az Ön kérésére a személyes nyilatkozatot, önéletrajzát és referenciáit kérjük.

díjak

13 500 £ (Egyesült Királyság és EU), 13 150 £ (nemzetközi)

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Tovább

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Kevesebb