Bőrápolás IBNU

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A fokozat áttekintése

 • Tanulj meg egy olyan egyetemen, amely az Egészségügyi Világ Top 100-ban szerepel (1).
 • Tanuljon az ápolás fenti világszínvonalú kutatóitól 2 , valamint az iparban tapasztalt klinikusoktól és tudósoktól.
 • Csatlakozzon az egyetemi diploma első évétől kezdődő gyakorlatokhoz, és élvezze azt, hogy milyen nővér vagy szülésznő klinikai környezetben.
 • Támogatja Önt a napi 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre álló tanulási forrásokkal.

(1) 2019 QS World Subject rangsor
(2) 2018-as kutatási kiválóság Ausztráliában (ERA)

Pillanatkép

Az egészségügyi ágazat folyamatosan változik az új technológiákkal és megközelítésekkel a krónikus és akut betegségek felismerésének, diagnosztizálásának és kezelésének javítására, valamint a népesség egészséges megtartására. Az ápolói fokozata ezen változásokkal fejlődik, ami azt jelenti, hogy az iparág szempontjából releváns, gyakorlati képesítést garantál, amely biztosítja a karrier-készségre való átállást.

Nagy hangsúlyt fektetünk az elméletre és a gyakorlati tapasztalatokra, és a tanulásod nagy részét egyedülálló klinikán vezetett, hiteles kórházi és egészségügyi szolgálatunkon végezzük. Korszerű létesítményeink közé tartoznak az autentikus kórházi osztályok, a klinikai egységek és a közösségek. Ezt a szimulált kórházi környezetet, az úgynevezett Horizon Kórház és Egészségügyi Szolgálat (HHHS) vezeti a regisztrált ápolók és szülésznők (klinikusok) gyakorlásával, és ez az egyetlen fajta a Dél-Ausztráliában.

Ezután lehetősége van arra, hogy továbbfejlessze ezeket a készségeket, amikor a nagyvárosi, regionális és vidéki kórházakban és egészségügyi szolgálatokban a világszerte elhelyezett klinikai helyzeteket regisztrált ápolók felügyelete alatt végzi.

Amire szüksége lesz

Azoknak a diákoknak, akik olyan tevékenységet folytatnak, ahol a betegekkel / közönséggel való kapcsolatra van szükségük, például terepi vagy klinikai elhelyezések / látogatások, valamint az egyetemi klinikákban és edzőtermekben, bizonyítaniuk kell, hogy megfelelnek a kötelező elhelyezés előtti feltételes követelményeknek. Ezek közé tartozik a bűnügyi történelem clearance, a gyermekekkel kapcsolatos foglalkoztatási clearance és az immunizációs követelmények. Kérjük, látogasson el a klinikai elhelyezési egységbe a kulcsfontosságú követelményekre vonatkozó információkért, valamint a teljes hallgatói ellenőrzési listák eléréséhez.

A szakmai nyilvántartásba vételhez vezető programba beiratkozott valamennyi diákot be kell jegyezni az illetékes nemzeti testületbe. A regisztrációs folyamatot az ausztrál Egészségügyi Szabályozó Ügynökség (AHPRA) végzi, és az egyetem a programba való beiratkozás után értesíti az AHPRA-t.

Amit megtanulsz

Ez a fokozat felkészíti Önt az elhelyezésre és a szakmai ápolói pályafutása több mint 170 órás tanulással egyedülálló orvosunkban, hiteles szimulált Horizon Kórház és Egészségügyi Szolgálat (HHHS). 1000 órás klinikai beállításokat fog végezni a nagyvárosi, regionális és vidéki kórházakban, valamint az egészségügyi szolgáltatásokban.

Tanulmányozása során négy ápolási területet tanítunk és értékelünk, többek között:

 • együttműködési és terápiás gyakorlat
 • kritikus gondolkodás és elemzés
 • szakmai gyakorlat
 • gondozás biztosítása és koordinálása

A minősítés célja, hogy felkészítse Önt a 21. század egészségügyi ellátási követelményeinek teljesítésére, és válaszoljon az ausztrál és nemzetközi egészségügyi prioritásokra és trendekre. A tantervbe hat integráló téma kerül beépítésre, és olyan alapvető megközelítéseket képviselnek, amelyek tájékoztatják a kortárs ápolási gyakorlatot:

 • kulturális kompetencia
 • bizonyítékokon alapuló gyakorlat
 • mentális egészség
 • elsődleges egészség
 • szakmai kommunikáció
 • biztonság és minőség

Miért az ápolónő

A University of South Australia több millió dollárt fektetett be az egyetemi klinikákba és létesítményekbe. A Horizon Kórház és Egészségügyi Szolgálat (HHHS) egy klinikus által vezetett, hiteles szimulált kórházi és egészségügyi szolgálat, a City East, a Mount Gambier és a Whyalla campusokon. Mint ápolási diák, részt vehet a klinikai tanulásban és a gyakorlatban a HHHS-ben az egész fokozat alatt, a klinikai elhelyezéseken kívül.

A HHHS egy teljesen felszerelt, korszerű klinikai tanulási környezet, amelyet a Horizon City és a közösségünk lakói találnak - egy virtuális egészségügyi közösség, amely egyedülálló az UniSA-val. Úgy tervezték, hogy megkönnyítse, fokozza és támogassa a valódi ápolási gyakorlat megértését. A Horizon lakosai interaktív manikint tartalmaznak saját személyiségükkel, valamint valódi emberek, akik rezidensek, akik saját személyes történetükkel, kapcsolataikkal és egészségtörténetükkel rendelkeznek.

Tanulmánya részeként rendszeresen részt vesz a Horizon lakosokkal, mind a virtuális környezetben, mind a HHHS-ben, hogy fejlessze és gyakorolja az ápolási ismereteit és készségeit.

A legmodernebb létesítmények, valamint a Nursing * világszínvonalú kutatóinak jóval meghaladó tanárai, valamint a tudósok és tapasztalt klinikusok azt jelenti, hogy a legjobbak az egyetemi erőforrások, a tanulási lehetőségek és a támogatás terén.

Ez a fokozat is nagyszerű lehetőség azoknak, akik az online tanulással és az egyetemen működő workshopokkal szeretnének rugalmasságot nyújtani - hozzáférhető online tanulási lehetőségeket és dedikált támogató személyzetet kínálunk, akik az út minden lépésében veled vannak.

* 2015-ös kiválósági kutatás Ausztráliában (ERA)

Karriered

A regisztrált ápolók kulcsfontosságú szerepet játszanak az egészségügyi szolgáltatások élvonalában, hozzájárulva az ügyfelek gondozásához a mai társadalom jólétéhez. Ez a fokozat felkészíti Önt arra, hogy a legmagasabb színvonalú ellátást biztosítsa az egyéneknek és a csoportoknak, valamint megfeleljen az ausztrál és nemzetközi egészségügyi kihívásoknak és prioritásoknak.

A diplomások sokféle egészségügyi ellátásban dolgozhatnak, például:

 • kórházakban
 • elsődleges egészségügyi és közösségi támogatási szolgáltatások
 • idős és rehabilitációs ellátás
 • iskolákban
 • otthoni ápolás
 • kábítószer- és alkoholkezelő központok
 • közösségi egészségügyi szervezetek
 • mentális egészségügyi szolgáltatások
 • nemzetközi segélyszervezetek

A diplomások befejezhetik a szakmai gyakorlatra vonatkozó program átmenetét egy résztvevő munkáltatóval.

Valódi világ kapcsolatok

Diákként előnyös lesz az erős iparági kapcsolataink. Megismerkedhet a tapasztalt klinikusokkal is, beleértve a regisztrált ápolókat is az egyetemen, és amikor a tanulmány részét képezi a klinikai elhelyezések.

Ezek az elhelyezések lehetőséget nyújtanak arra, hogy gyakorolhassák a klinikai készségeiket, tudásukat gyakorlatba vezessék, tanulhassanak az iparágban tapasztalt szakemberektől, és értékes hálózatokat és kapcsolatokat építsenek ki.

Rendszeres egyetemi szintű munkavállalói mesterkurzusokat és foglalkoztatási expozíciót, valamint alumni rendezvényeket szervezünk Ausztráliában és külföldön.

Szakmai akkreditáció és elismerés

A diplomások megfelelnek az akadémiai követelményeknek az Ausztrália Ápolási és Szülésznői Testületében történő regisztrációhoz. A regisztrációs követelményeket az Ausztrál Ápolási és Szülésznői Tanács határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous.

The University of South Australia is a globally connected and engaged university with industry-informed teaching and research that is inventive and adventurous. Kevesebb
Adelaide , Adelaide , Adelaide , Adelaide + 3 Több Kevesebb