Read the Official Description

Mission Kar

Küldetésünk az, hogy egy magas színvonalú oktatási környezet és a kiváló kutatás-alapú oktatás, a nevelés az állatorvosi diplomával képes kezelni számos egészségügyi, jóléti és irányítási problémák farm és társállatok; hogy vállalják a magas színvonalú kutatás támogatása az oktatási folyamat valamint a posztgraduális képzés és továbbképzés terén; hogy az állatorvosi ellátás minden állatfaj által Kar klinikák.

A nevelési-oktatási célok

Oktatási cél az, hogy a tanterv és az oktatás erőforrások szükségesek ahhoz, hogy a hallgatók számára a szakmai cím Lekarz weterynarii (Lek. nedves., ekvivalens Brit. Állatorvosi, VS, és vagyok. Doctor Állatorvos, DVM). A Kar arra törekedett, hogy dolgozzon ki egy tanterv, amely egy erős alapot az állatorvosi tudományok. Várható, hogy a diplomások lesz jól ismerik a fundamentumok állatorvosi tudományok és képes lesz megfelelni a szakmai kihívásoknak találkozni fognak egész karrierje során.

Rövid vizsgálati programot

Az öt és fél éves szak áll, összesen 75 kötelező tanfolyamok és választani. A diploma kézhezvétele után minden elhaladó vizsgák. Minden tanév oszlik két félév egy jelentős téli és nyári szünet. Ez a program intenzív, ahol a tanulók mintegy 860 óra osztályok (60 ECTS) évente.

a) Az első évben: a diákok dolgozzon ki egy alapvető ismereteket az élettudományok alátámasztó állatorvosi és megismerjék állatorvosi és orvosi szempontból. A főételek állati anatómia, szövettan és fejlődéstan annak érdekében, hogy segítse a hallgató szerezzen alapos ismerete összetételét az állati szervezetben.

b) A második év: a diákok mélyebben be az élettudományok, különösen az anatómia, élettan és állat-egészségügyi immunológiai. Ebben az évben a diákok kezdenek tanul mikrobiológia és megismerhetik az állattenyésztés és a táplálkozás. A bevezetés állati jólét és etológia segít mastering jövőbeli klinikai tanfolyamok.

c) A harmadik évben: a diákok elsajátították az összes alap tanfolyamok és adja meg a preklinikai tanfolyamok. A diákok ki vannak téve a képalkotó diagnosztika elveit és figyelembe véve a klinikai diagnosztika és a közegészség védelmére.

d) A negyedik évben: a diákok továbbra is gyakorolják a területen, amelynek középpontjában a különböző állatok, halból, kísérő állatorvosi a kérődzők és sertések.

e) az ötödik és hatodik évben: Fertőző és belső betegségek és műtéti technika vált a fő hangsúly a diákok vizsgálja különböző állatbetegségek, és megismerhetik az állatok szülész-nőgyógyász. Kar klinikák és együttműködő gazdaságok is fontos része az idei \ 's tanulmányait.

Követelményei

Annak érdekében, hogy figyelembe kell venni a felvételi a 5,5 éves szak a Kar Állatorvos, a kérelmezőnek kell sikeresen befejezte a következők: a középiskolai bizonyítvány (angolul vagy lengyel), a elhaladó fokozat a biológia és kémia felvételi vizsga, benyújtása az online jelentkezési lapot és befizetett valamennyi díjat határidőre.

Start: október 1

toborzás

  • Korai felvételek: január 1-től május végéig minden év tanév 2017/2018 ez 2016/01/01 - 2016/05/30
  • Késői felvételi: június 1-től a végéig, minden év augusztus tanévre 2016/2017 ez 2017/06/01 - 2017/08/31

Jelentkezési határidő: Miután a kérelmező már elismerte, hogy az egyetem, a regisztrációs díjat kell fizetni azonnal, de legkésőbb augusztus 31 évente. A regisztrációs díj biztosítja a jogosult hallgatói helyet a programban. Mivel korlátozott számú elhelyezkedési lehetőséget kínál minden egyes tanévre, előnyben részesülnek a diákok, akik be a fizetési elején.

Végzettségre épülő felvételi vizsgát (kémia és a biológia, feleletválasztós teszt angol nyelvű) által szervezett FVM és az IMS. Kérjük, lépjen kapcsolatba: ludmila_kot@sggw.pl~~V ha több kérdést. A pályázóknak a Bachelor diploma vagy Master of Science diplomát biológia, Állat tudomány vagy azzal egyenértékű nélkül el lehet fogadni felvételi vizsgát.

Száma a hely áll rendelkezésre: 45-50.

Kérjük, látogasson el honlapunkra:

http://wmw.sggw.pl/en/category/study-offering/

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
11 félév
Nappali
Price
7,600 EUR
tanévenként
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
End Date
feb. 28, 2022
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date
feb. 28, 2022