Az Egészségtudományi Bachelor Program

Általános információk

Program leírás

Baccalaureus Program Egészségtudományokban

Ausztriában először Ausztriában a Karl Landsteiner Egészségtudományi Egyetem interdiszciplináris tanulmányi programot kínál a bolognai modellhez illeszkedő orvostudomány területén: Az Egészségtudományi Bachelor Program a hallgatók számára hozzáférést biztosít az egészségtudományok új, innovatív szakterületéhez, és alapja a Orvos képzés dar.

Az emberi orvostudomány, az orvostudomány és az egészségügyi közgazdaságtan területének integrálásával az egészségügyi szakemberek képzése egy jövőorientált minőségi profilra épül: A szakképzettség strukturált tanításának köszönhetően a diplomások interdiszciplináris kommunikációs és megoldási készségei vannak. Képesek észlelni és orvosolni az egészségügyi tudomány problémáit. A teljes közegészségügyi térségben megtalálják a hálózatba kapcsolt környezetet, képesek megfelelően kommunikálni és problémákat okozni.

A szakképzettség és az interdiszciplináris ismeretek strukturált hálózatba szerveződésének köszönhetően a diplomások interdiszciplináris kommunikációs, cselekvési és megoldási készségekkel rendelkeznek az orvosi, orvosi és egészségügyi technológiák területén. Az Egészségtudományi Bachelor diploma megszerzése az integratív mesterképzés előfeltétele az emberi orvoslásban, azonban nem helyettesíti a humán gyógyászat tanulmányozását.

A program felépítése

Az osztályokat minden félévben modulokban tartják. Ezeket időben és tartalomban strukturálják, hogy megfeleljenek az interdiszciplinaritás követelményeinek. A tanulmányok 1. és 2. évében a tudást és a megértést több szinten közvetítik (alapismeretek, kontextus, készségek és tudományos alapok). A tanulmány harmadik évében az orvosi tartalommal foglalkozó szakirányú év a harmadik év a humán gyógyászat és a klinikai-gyakorlati képzés mesterképzésének bevezetésére. Ez a specializációs év a 4. félévben készül el gyakorlati vizsgaelőkészítéssel és kórházi szakmai gyakorlattal, vagy kiterjesztett foglalkozási terület tanulmányozással.

befejezés

A hallgatók az érettségi diplomát az Egészségügyi Tudományok végzős vizsga és az írás a bachelor tézis. Ez lehet a tanulmányi expozíció és a későbbi szakdolgozat alapja.

A diplomamunka az egészségügyi tudományos munka elméleti és módszertani kompetenciáinak fejlesztését és bizonyítását szolgálja. Bizonyítani kell a tudományos munka módszertanilag helyes és szisztematikus elkészítését, valamint az eredmények tudományosan helyes bemutatását (szóbeli és írásbeli). A szerkezetnek már tudományos munkanak kell lennie.

További információ a felvételi követelményekről és a jelentkezési folyamatról, valamint a dátumokról és határidőkről a www.kl.ac.at honlapon található.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and couns ... Tovább

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and counselling, and neurorehabilitation. Kevesebb