Filter
Művészeti Munkatárs
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Egészségügyi Associate of Arts-ok Összevetése 2019

Folytató Associate of Arts fokozatot fontos cél, hogy sok diák törekedjen részeként a tudományos karrier. Associate of Arts programok jellemzően elmúlt két évben, mint alternatívát a négyéves alapképzés. Ezek fok kínálnak értékes bevezetés a választott szakon.

Meg lehet tudni, hogy mi társult Művészetek Arts? Ez a program a diákok egy merítés a művészeti területen, ami általában azt jelenti, hogy a környezet lesz, stúdió-alapú. A fő szempontjára művészeti tanulmányok között a festészet és sokszorosított grafika, szobrászat, rajz, és a média. A hallgatók megtanulják az üzleti, hogy egy művész, és hogy ez mit jelent a mai világban. Osztályok és használati rendszerint vezetett tapasztalt művészek.

Számos előnyöket beiratkozott a társult of Arts fokozatot art.Ez a program lehetővé teszi a diákok, hogy dolgozzon ki a művészeti készségek, valamint vegyenek részt a technikákat, amelyek ösztönzik a további fejlődést. A diákok is meg kell adni a lehetőséget, hogy kölcsönhatásba társaik.

Az időtartam társult of Arts program általában csak két év, bár ez változhat attól függően, hogy az intézmény, ahol kínálják. Ugyanez az elv érvényes a költség. Fontos, hogy az egyének, akik érdeklődnek, hogy elérje a hivatal bevezetést.

Alkatrészek társult Művészetek Arts program megnyitja az ajtót, hogy a sokféle karrier lehetőségek a kreatív területeken. A hallgatók megértsék, mi lenne az élet, mint szabadúszó művész, és milyen kihívások és jutalmak jön követő foglalkoztatási pályára. Stúdiózenészei is bérelt dolgozni különböző vállalatok, különösen a vendéglátás grafikai tervezés.

Sok egyetem kínál Associate of Arts program az egész világon.Azoknak a merev menetrend, vannak olyan online osztályok, amelyek lehet hozni a lépést és a rendelkezésre állás. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

 

Tovább Kevesebb

Találat

Santa Fe College

Ez a program biztosítja az Ön számára az alapvető követelményeket át egy főiskola vagy egyetem, mint egy junior befejezni a diplomát. Ön felelős befejezése felvételi köve ... [+]

Program áttekintése

Ez a program biztosítja az Ön számára az alapvető követelményeket át egy főiskola vagy egyetem, mint egy junior befejezni a diplomát. Ön felelős befejezése felvételi követelményeket az egyetem átadása érdekében.

Gyógyszertár egy szakma és az egészségügyi ellátás területén tudományok hogy fel van töltve nyújtásával való biztonságos és hatékony gyógyszerek használata által a nyilvánosság számára. Hagyományosan gyógyszertár és a szerepe a gyógyszerész van tüntetve az összetevői és forgalmazása gyógyszerek, azonban újabban gyógyszerészek egyre nagyobb szerepet játszanak abban, hogy a betegellátás és a szolgáltatások, beleértve a gyógyszerek felülvizsgálata, a klinikai gyakorlatban, és a kábítószer-információkat.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Gainesville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Santa Fe College

Ez a program biztosítja az Ön számára az alapvető követelményeket át egy főiskola vagy egyetem, mint egy junior befejezni a diplomát. Ön felelős befejezése felvételi köve ... [+]

Program áttekintése

Ez a program biztosítja az Ön számára az alapvető követelményeket át egy főiskola vagy egyetem, mint egy junior befejezni a diplomát. Ön felelős befejezése felvételi követelményeket az egyetem átadása érdekében.

A társult fok is tartalmazni fogja a szükséges tanfolyamokat általában a kritikus gondolkodás, vagy más szavakkal, a bölcsész. A bölcsészettudományi közé nyelvtanfolyamok dolgok, mint az angol, a humán és a művészetek, a társadalomtudományok, valamint a tudomány és a matematika.

Az Associate of Arts (AA) fokozat egy kétéves bölcsészettudományi képzési célja a hallgató, aki át kívánja ruházni egy főiskolai szak. Nem keresnek AA egy adott nagyobb; azonban megvan a lehetősége, hogy nyomon felé adott szakos egyetemi választásával összefüggő szaktanácsadás pálya Santa Fe College. Ha nem látja a pályán felé irányul a tervezett átadás nagyobb, akkor dönthet úgy, General Studies és beszélni tudományos tanácsadója.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Gainesville
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Hillsborough Community College

A szonográfia egy orvosi specialitás, amely nagyfrekvenciás hanghullámokat használ az emberi testképek létrehozásához. Ezeket a képeket ezután elemzik, segítve az orvos d ... [+]

Képválasztás diákként Ultrahang

A Diagnosztikai Orvosi Sonográfiai Technológiai Programot a Diagnosztikai Orvosi Sonográfia Közös Képesítési Bizottsága akkreditálja. A programot a Hillsborough Közösségi Főiskola Dale Mabry Campus kínálja. A szonográfia egy orvosi specialitás, amely nagyfrekvenciás hanghullámokat használ az emberi testképek létrehozásához. Ezek a képek ezután analizáljuk, segítve az orvos diagnózisát. A Sonographer egy képzett egészségügyi gondozó, aki képalkotó szolgáltatásokat nyújt az orvos felügyelete alatt, aki felelős az ultrahangos eljárások alkalmazásáért és értelmezéséért.

Cél az Ultrahang Program

"Az illetékes belépő szintű általános szonográfusok készítése a kognitív (tudás), pszichomotor (készségek) és a hatékony (viselkedési) tanulási területek számára."... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tampa
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Hesston College

Ön hogy a karrier az egészségügyi vagy orvosi szakma? A Hesston College, akkor megkapja a személyi ... [+]

Ön hogy a karrier az egészségügyi vagy orvosi szakma? A Hesston College, akkor megkapja a személyes figyelmet és szilárd tudományos felkészülés, hogy elviszi, hová szeretnénk menni.

Hogyan Hesston College készítsen fel a későbbi vizsgálatok során?

Hesston College kínál Associate of Science fokozatot, a szak, amely biztosítja a könnyű átadása a négy éves főiskolai vagy egyetemi egészségügyi program, amelyet választott. Az Associate of Science fokozatot kifejezetten teljesíteni elsődleges sorrendjét tanfolyamok szükséges utólagos felső szinten az egészséggel kapcsolatos tanfolyamokat.

Ezen kívül lesz egy teljes sor bölcsészettudomány tanfolyamok, természetesen a munka, amely egy széles alapokon nyugvó oktatási alapítvány. A bölcsész kurzusok hasonlóak, és megfelel a legtöbb bevezető általános tanfolyamokat négy évre szóló intézmény. Két év után, akkor teljesített legalább 60 egyetemi óra hitel keresni az Associate of Science fokozatot.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Kansas City
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul