Filter
Associate of Applied Science
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Egészségügyi Associate of Applied Science-ek Megtekintése 2019

A társult 's fok lehet kitölteni két éves képzést egy speciális területen. Ez a program fogalmazták meg, hogy megfeleljen az igényeinek bármelyik közép-karrier felnőttek vagy folytató hallgatók egy belépő szintű munkát. A diákok közül választhat a fő vagy opció, amely megegyezik a szakma vagy a szakértelem.

Mi az Associate of Applied Science? Egy AAS mértékű felkészíti a diák munkát utáni érettségi. Associate fok művészet vagy tudomány megalapozza az egyén át hiteleket négyéves egyetemen. Egy AAS elsősorban azok számára, akik nem tervezi, hogy folytassa a magasabb fokú, hanem, inkább a munka megkezdése a lehető leghamarabb. Néhány szakterületek között szerepel az üzleti adminisztráció, a számítástechnika, az ápolási, kulináris művészetek, az egészségügy, a sütés és így tovább.

Sok olyan előnyöket, hogy kereseti AAS.Mivel a program magában foglalja a több laboratóriumi munka és gyakorlati vita helyett az írás papírokat, és hallgat előadásokat, ez különösen hasznos, akik inkább gyakorlati tanulók. Azt is biztosít a hallgatók a készségek és ismeretek szükségesek, hogy megkezdhesse a munkát a lehető leghamarabb a diploma megszerzése után. A tanfolyamok felkészítse a tanulókat a munkahelyeket a speciális területek és mindazok az ismeretek munkahely kompetencia.

A tandíj egy AAS diploma lehet kevesebb, mint a többi fok, mivel ez általában kevesebb, mint két év alatt fejezik be. Ugyanakkor a regisztrációs költségek befolyásolhatják az intézmény tanulmányi és ahol az iskola található.

Ez a diploma nagyobb felé irányul tanulási készségek elvégzéséhez szükséges munkát hatékonyan, hanem a tudományos tanulmányok és kutatások papírokat.Számos munkalehetőség rendelkezésre diplomások, beleértve a büntető igazságszolgáltatási pozíciókat, vagy karrier, mint egy magatartási tanársegéd, auto technikus és így tovább. A program a diákok egy alapos ismerete a speciális érdeklődési területe és megmutatni a munkáltató, hogy komolyan a leendő munkahely és a szükséges képesítéssel.

Sok intézmény kínál tanfolyamokat mind a teljes munkaidős és részmunkaidős, hogy a diákok választhatnak a menetrend. Ha érdekli az AAS, ez ösztönözte, hogy keressen meg alábbi program, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb

Találat

Kalamazoo Valley Community College

A hallgatóknak egyéves középiskolai kémia kell, hogy legyen 2.0-as vagy annál magasabb fokozattal. A diákok, akik nem felelnek meg ezeknek a várakozásoknak, meg kell tenn ... [+]

A hallgatóknak egyéves középiskolai kémia kell, hogy legyen 2.0-as vagy annál magasabb fokozattal. A diákok, akik nem felelnek meg ezeknek a várakozásoknak, meg kell tennie a szükséges kollégiumi kémiai tanfolyamot, és teljesíteni kell a tanfolyamot a minimális minőségű 2.0.

A jelenleg beiratkozott hallgatóknak ellenőrizniük kell a fokozat-készítés ellenőrzését az adott kurzus és programinformációk tekintetében. A hallgatóknak tanácsadót vagy tanácsadót is meg kell kérniük a program specifikus információihoz.

Ápolási előfeltételek Cellular Biology Cellbiológia / Egészségügyi karrier Anatómia és élettan Mikrobiológia Humán ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Kalamazoo
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Trinity College of Nursing & Health Sciences

A betegellátás egyik legfontosabb területe a cardiopulmonalis rendellenességek, amelyek az egészségügyi ellátás élvonalába helyezik a légzőszerveket. A Trinity College of ... [+]

A betegellátás egyik legfontosabb területe a cardiopulmonalis rendellenességek, amelyek az egészségügyi ellátás élvonalába helyezik a légzőszerveket.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Rock Island
Kérj Információt
Angol
Nappali
75 órák
Campus
Bővebben magyarul
Trinity College of Nursing & Health Sciences

... [+]

A radiográfusok folyamatosan arra törekszenek, hogy minőségi betegellátást biztosítsanak, és különösen a betegek, maguk és mások sugárterhelését korlátozzák.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Rock Island
Kérj Információt
Angol
Nappali
77 órák
Campus
Bővebben magyarul
Western Iowa Tech Community College

Ez a szak célja a műtéti technika diploma diplomás, aki azt akarja, hogy továbbra is ő az oktatás és fogadni társult fok. A növekvő változás mértéke és növekvő összetetts ... [+]

Ez a szak célja a műtéti technika diploma diplomás, aki azt akarja, hogy továbbra is ő az oktatás és fogadni társult fok. A növekvő változás mértéke és növekvő összetettsége sebészeti beavatkozás, a társult fok opció biztosítja a hallgató egy átfogóbb oktatási alapot, ami segítségére lehet a szakmai előmenetel. Nemzeti tanúsítási elérhető a diplomások által kínált NBSTSA (National Board for Surgical Műszaki és Sebészeti segítő)

WITCC Sebészeti Technology Board Passage Rate 2011 - 100% 2012 - 100% 2013 - 100% 2014 - 100% 2015 - 100% a műtéti Technológia Program által akkreditált Akkreditációs Bizottság az Allied Health Education Programs (CAAHEP). Felvételi a műtéti technika program előírja a kérelmezők, hogy megfeleljen a program-specifikus kritériumok. További információ a pályázati eljárások és az elfogadás, lépjen kapcsolatba a Felvételi Hivatal WITCC.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Sioux City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Pima Community College

Kapsz átfogó oktatási és gyakorlati tapasztalattal ápolási, és előkészíti, hogy váljon engedéllyel, mint a bejegyzett nővér. A diákok, akik úgy döntenek, hogy elhagyják ... [+]

Kapsz átfogó oktatási és gyakorlati tapasztalattal ápolási, és előkészíti, hogy váljon engedéllyel, mint a bejegyzett nővér. A diákok, akik úgy döntenek, hogy elhagyják a program befejezése előtt a mértéke lehet jogosult egyéb igazolásokat.

Ez a program jóváhagyását az Arizona State Board of Nursing, és az akkreditált Akkreditációs Bizottság Oktatási Nursing, Inc.

Mit tehetek ezzel a diplomával?

Karrier lehetőségek: Vegyük a Nemzeti Tanács engedélyeztetést vizsgálata (NCLEX-RN®), hogy jogosultak legyenek dolgozni, mint a bejegyzett nővér.

Akadémiai lehetőségek: Gyakoroljuk főiskolai diplomát ápolás egyetem.

Program követelmények ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Tucson
Szeptember 2019
Angol
Nappali
5 - 6 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Northwest College

Üdvözöljük a Northwest College Nursing Program. Kínálunk több program iránt érdeklődő diákok ápolási, mint a karrier. ... [+]

Üdvözöljük a Northwest College Nursing Program. Kínálunk több program iránt érdeklődő diákok ápolási, mint a karrier. Ezek a programok a következők:

Allied Health - Associate of Science Ápolási - hiteles ápolási asszisztens - Tanúsítvány Ápolási - engedéllyel gyakorlati nővér - Tanúsítvány Ápolási - Registered Nurse - Associate of Applied Science

Ezek a lehetőségek, hogy megfeleljen a személyes helyzetét és karrier célok, illetve segíteni, hogy a döntést, hogy a legjobb az Ön számára. Attól függően, hogy a tanulmányok szedése, akkor jogosultak ülni egy vizsgára, amely licenchez szükséges a CNA, LPN, vagy RN.

Allied Health ... [-]
Amerikai Egyesült Államok Powell
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Nueta Hidatsa Sahnish College

Ez Associate Degree ápolási tanterv készíti fel a tudás, képességek, és készségek gyakorolni ápolási függetlenül és interdependently alkalmazása révén az ápolási folyamat ... [+]

Cél

Ez Associate Degree ápolási tanterv készíti fel a tudás, képességek, és készségek gyakorolni ápolási függetlenül és interdependently alkalmazása révén az ápolási folyamat, hogy biztonságos szakápolás, hogy az egyének és a családok egész életen át a különböző beállításokat. Pályakezdő program kérheti, hogy a Nemzeti Tanács engedélyeztetést vizsgálata (NCLEX- RN®), amely szükséges a gyakorlat a bejegyzett nővér. A foglalkoztatási lehetőségek közé tartozik az akut ellátás központok, a hosszú távú gondozást biztosító létesítmények, klinikák, ambuláns irodában, az ipar, és a közösségi ügynökségek.

Küldetés ... [-]

Amerikai Egyesült Államok New Town Williston
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
College of du Page

A Dental Hygiene program felkészíti a diplomások, hogy átfogó szóbeli egészségügyi szolgáltatásokat a különböző beállításokat. A sikeres befejezése a program, és halad a ... [+]

A Dental Hygiene program felkészíti a diplomások, hogy átfogó szóbeli egészségügyi szolgáltatásokat a különböző beállításokat. A sikeres befejezése a program, és halad a Nemzeti Dental Hygiene vizsgálata és Regionális Igazgatóság vizsgálata, diplomások pályázhatnak kötelező állami engedélyeztetést.

Az alábbi lista tartalmazza hozzávetőleges díjakat a diákok, akik elfogadták a Dental Hygiene program COD. Ezek a számok változhatnak az árak emelkedése miatt.

Dental Hygiene Instrument Kit (két év): $ 3,000.00 Egyenruha: 255,00 $ PSB-HOAE Dental Hygiene Alkalmassági vizsga: (látogasson el a Testing Center weboldalon az aktuális ár és dátum) tagság: A diákok az American Dental Hygiene Association ($ 65 évente): 130,00 $ Fogászati ​​Loupes (hozzávetőleges): 875,00 $ Tandíj per óra hitel *: Változó tandíj vonatkozik szájhigiénia tanfolyamok. Lab díjak: $ 3,100.00 Dental Hygiene Board véleményét pálya (opcionális): 400,00 $ Nemzeti Dental Hygiene Board vizsga: 425,00 $ Regionális Igazgatóság vizsga (NERB): $ 1000 State engedélyeztetést Alkalmazás: 100,00 $ egészségügyi követelmények (lásd egészségügyi követelmények Packet): változó Kötelező Drogtesztek ($ 32 per év): 64,00 $ műhiba biztosítás: 52,00 $ Tankönyvek ** Minden eszközt, nagyító nagyítók és egyenruhák kell megvásárolni révén akár a COD Könyvesbolt vagy a Dental Hygiene programot.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Glen Ellyn
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
College of du Page

Orvosi asszisztensek egészségügyi szakemberek, hogy végez rendszeres igazgatási és klinikai feladatokat orvosi rendelőkben. Feladataik változhat irodából, de az adminiszt ... [+]

Orvosi asszisztensek egészségügyi szakemberek, hogy végez rendszeres igazgatási és klinikai feladatokat orvosi rendelőkben. Feladataik változhat irodából, de az adminisztratív feladatok rendszerint megválaszolása telefonok, üdvözlő betegeknek, frissítése és bejelentés betegkartonok, kitöltése biztosítási és előzetes jognyilatkozat formái, menetrendi találkozók, és intézkedjen a kórházi felvétel, és kezelési számlázási és elszámolási eljárások .

A klinikai feladatait is változhat, de tartalmaznia figyelembe orvosi történetek, életjelek rögzítése, kifejtve kezelési eljárások a betegek, felkészülés betegek vizsgálatára, és a segítő orvos a vizsgálat során. Orvosi asszisztensek is gyűjthetnek vérminták egyaránt kapilláris vagy vérvételi technika, végre alapvető laboratóriumi vizsgálatok, A szennyezett kellékek, sterilizálja berendezések, utasítsa a betegeket a gyógyszerek és a speciális diéták, elkészítése és beadása gyógyszerek utasítása szerint az orvos, engedélyezze a kábítószer-utánpótlással, telefon előírások a gyógyszertárba, előkészíteni a beteget X-sugarak, és végre EKGs.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Glen Ellyn
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
North Central Missouri College

A társult Applied Science fokozat célja, hogy felkészítse a diák a foglalkoztatás egy adott szakmai ... [+]

A társult Applied Science fokozat célja, hogy felkészítse a diák a foglalkoztatás egy adott szakmai területen. A legtöbb szakon, az AAS nem az a célja, mint a transzfer mértékben. Megállapodások vannak érvényben több főiskola és egyetem átruházásának megkönnyítése néhány AAS fokos négy éves programot. Lépjen kapcsolatba az NCMC Student Services tanácsadója, vagy a kari tanácsadója további információkért. Társult Applied Science fok áll a 15 óra hitel az általános tanfolyamok és legalább 46 (maximum 58) óra hitel kurzusok legmegfelelőbb, hogy foglalkozzon a kívánt eredmény a karrier programot. A diákok kapnak személyre szabott szaktanácsadás illetően természetesen választási legmegfelelőbb az egyéni karrier célok. Az ajánlott cuurriculum szerepel az egyes programok által kínált karrier NCMC KOMMUNIKÁCIÓS 6 órán A. En101 angol I 3 óra B. SP175 Speech Kommunikáció 3 óra 3 óra TÁRSADALOMTUDOMÁNYI A. * HI103 American History a 1877 vagy PL216 Nemzeti Kormány 3 óra 3 óra MATEMATIKA A. osztály követelmény 3 óra HUMÁN ÉS ÁLTALÁNOS választható 3 óra CAREER & TECHNICAL SZAKMAI 46-58 óra Megjegyzés: * Ha a tanfolyamok átvitele egy out-of-state intézmény, PL105 Missouri Alkotmány szükség lehet. Annak érdekében, hogy pénzt keres a másodfokú, a diákoknak ki kell tölteniük legalább 12 óra hitel felsoroltakon kívül szükséges első fokú. Fejlődési Tanulmányok osztályok nem vonatkoznak felé olyan diploma vagy bizonyítvány követelmények minden programot. A minimum utolsó kumulatív fokozatú pont átlaga 2,0 és minimum 60 óra hitel szükséges érettségi. A legfeljebb két óra testnevelés aktivitás hitelt alkalmazni felé diplomát.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Trenton
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
North Iowa Area Community College

A Radiológiai Technology (röntgen) program felkészíti radiográfusokat a röntgenfelvételt valamennyi része az emberi test céljából diagnosztizálására egészségügyi problémá ... [+]

A Radiológiai Technology (röntgen) program felkészíti radiográfusokat a röntgenfelvételt valamennyi része az emberi test céljából diagnosztizálására egészségügyi problémák. Radiográfusokat helyezze a betegek, akik vagy hazugság az asztalon ül, vagy állni, úgy, hogy a megfelelő testrészeket lehet radiográfiai. Emellett radiográfusokat vehet hordozható röntgen területeken a kórház, amely tartalmazza a mentők, műtőben, intenzív osztály, és a betegellátás egység. Radiológiai Technológus dolgozni ionizáló sugárzás és tanulni megfelelő eljárásokat, hogy megvédjék magukat és a betegek felesleges sugárterhelés. A röntgenológus kell használni steril technikát, nyilvántartást vezet, és segítik a különleges eljárásokat, és kezeli kontrasztanyagok keresztül több útvonal, beleértve az intravénás úton. Transzfer és pozicionálása tevékenysége beágyazódik az egész programot. Radiográfusokat megbízhatónak kell lenniük, mechanikus alkalmassági és rendelkeznie kell a jó kommunikációs készség.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Mason City
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Henry Ford College

A HFC Nursing Program célja, hogy felkészítse diplomások, hogy gondoskodó, együttérző ápolók. Programunk olyan koncepció alapú tantervet biztosít, melynek célja az Ön kés ... [+]

Ha olyan karriert keres, ahol a mindennapi munkája különbséget tesz, akkor az ápolás az Ön számára! A HFC Nursing Program célja, hogy felkészítse diplomások, hogy gondoskodó, együttérző ápolók.

Programunk olyan koncepció alapú tantervet biztosít, melynek célja az Ön készségeinek fejlesztése mind a művészetben, mind az ápolási tudományban. Mire befejezte, képes lesz arra, hogy az aktuális tudományos és klinikai bizonyítékokat és technológiákat alkalmazza az egyénre szabott ellátás biztosításához, jól ismerje a kritikus gondolkodási és problémamegoldási készségeket, amelyek szükségesek a betegek igényeinek kielégítésére belépő szintű foglalkoztatás az ápolói szakmában. Ön is jogosult lesz arra, hogy alkalmazza a Nemzeti Tanács Licensure Examination for Regisztrált ápolók (NCLEX-RN).... [-]

Amerikai Egyesült Államok Detroit
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul