Read the Official Description

A Master of Applied Science a közösségi alapú egészségügyi alapellátási programok a globális egészségügy egy teljesen online program által kínált a Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, és ideális azok számára, akik jelenleg dolgoznak, vagy tervezi, hogy a fejlődő országokban az egész világ.

A program a hallgatók számára áttekintést nyújt a globális vagy nemzetközi egészség alapvető elemeiről, beleértve az egészségügyi rendszereket, az egészségügyi információkat, az epidemiológiát / betegségellenőrzést, az anyák és a gyermekek egészségét, valamint a társadalmi, kulturális és viselkedési tényezőket.

Ez a diplomás program magában foglalja a tanfolyam értékelés és végrehajtás, felmérési módszerek, tervezés, képzés és a tanulás programokat. A diákok megtanulják a közegészségügyi kutatók, gyakorlati szakemberek és szakemberek sokszínű oktatói és a szakemberek közötti kapcsolatot, akik tapasztalattal rendelkeznek az általános egészségügyi ellátással kapcsolatos kezdeményezések előmozdításában az egész világon.

Program taught in:
Angol
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online

See 9 more programs offered by Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online »

Last updated October 8, 2018
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019