Alkalmazott Egészségtudományi Mester

Általános információk

Program leírás

Többprofesszionális - Kutatásvezérelt - Innovatív

A gyakorlati és kutatói készségek lehetővé teszik a diplomások számára a kiterjesztett tevékenységi területek és feladatok - mint például az egészségügyi szolgáltatások elsődleges ellátó egységekben való megismerése és összehangolása, illetve a kutatási mandátummal rendelkező egészségügyi intézményekben végzett klinikai vizsgálatok koordinálása és feldolgozása.


célcsoport

A célcsoport olyan emberek, akik készek szembenézni az egészségügyi ágazat kihívásaival és változásaival, különös tekintettel az új digitális technológiák alkalmazására és az egészséggel kapcsolatos innovációk integrálására, valamint szakmai gyakorlatuk fejlesztésére.


karrier

Végzettségként különböző egészségügyi intézményekben és ellátásban (elsődleges, másodlagos, tercier ellátás) dolgozhat: tanácsadási vagy irányítási feladatok az intra-murális területen; az önfoglalkoztatást a kórházakkal kapcsolatos tanácsadási vagy irányítási feladatokkal vagy anélkül, vagy a közigazgatásban, valamint a klinikai kutatási tevékenységeket.


Részletek a tanulmányról

Intenzíven részt vesznek az egészségfejlesztésben, a megelőzésben, az egészségügyben, a hosszú távú gondozásban és a rehabilitációban, majd tanácsadást követnek az egészségügyi szolgáltatások kiválasztása és felhasználása érdekében; a multiprofesszionális és interdiszciplináris beavatkozások fejlesztése az egészség megőrzése és növelése érdekében. Megismerik a modern tudásmenedzsmentet a személyre szabott és a bizonyítékokon alapuló terápia fokozott megvalósítása érdekében, és lehetőségük nyílik kutatói feladatok ellátására egészségügyi intézmények kutatási tevékenységeiben való részvételre.


Főbb

Sokszínűség, kultúra, fenntarthatóság és etika - ez a program alapja. A széleskörű és fegyelmezést nem igénylő, de interdiszciplináris oktatásban az egészségügy különböző területein működő operatív és stratégiai feladatokra készül. A "személyre szabott és bizonyítékokon alapuló terápia és annak értékelése a több szakterületen és interdiszciplináris csapatban", "alkalmazott tudomány és kutatás", "innováció és egészség", az innováció fejlesztése és előmozdítása, az egészségügy és az egészségügyi technológia, valamint a távorvoslás és az e-egészségügy területén a központban.


Egy pillantással
 • Időtartam: 2 év / 4 félév
 • Formátum: Szakmunka
 • Előadás Nyelv: német
 • Diploma: Okleveles Egészségügyi Tanulmányok (MSc)
 • A tanulmány kezdete: minden évben szeptemberben
 • Tandíj: 363,36 EUR félévenként az EU / EGT-állampolgárok számára,
  4900 euró a nem EU / EGT állampolgárok számára


További részletekért

 • Követelményeket,
 • Felvételi eljárás,
 • A dátumok és határidők, valamint
 • Online jelentkezés

hivatkozunk honlapunkra: www.fh-krems.ac.at .

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globa ... Tovább

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globally accredited Bachelor and Master degree programmes in business, digitalisation and engineering, health sciences and life sciences. The Universum Talent Research survey underlines the high level of satisfaction among Austrian and international students at IMC Krems: the university regularly secures top spot in the student satisfaction category. Kevesebb