Alkalmazott Egészség Informatika Mester

Általános információk

Program leírás

A posztgraduális program célja, hogy átfogó, magas színvonalú és modern elemzést nyújtson a számítástechnika és a számítástechnika különböző alkalmazási lehetőségeiről az egészségügyi szolgáltatások és a kapacitásépítés terén. A) a leggyakoribb problémák és kihívások megértése, b) paraméterezés és a hatékony és fenntartható megoldások elemzése és c) a javasolt megoldások szintézise a meglévő klinikai környezetekben és a hatások és eredmények egyidejű megfigyelése.

A tudás, a megértés és a készségek fejlesztéséhez fektetünk a posztgraduális program virtuális laboratóriumain (ahi.vlab.ouc.ac.cy) keresztül.

csoportok

Egyetemi végzettséggel rendelkezők az egészségügyi és számítástechnikai tudományokban, szakmai tapasztalattal vagy szakmai orientációval a klinikai környezetben és / vagy az egészségügyi szektorban.

A program felépítése

Távoktatási modulok. 8 16 hetes oktatási modulok (8 x 10 ECTS) és oklevél (1 x 20 ECTS). Összesen 100 ECTS. Minden modul tartalmaz heti előadást, csoportos tanácsadási értekezleteket, átmeneti tanulmányokat, végleges munkát és záróvizsgákat.

Témakörök kódok TS
Információs rendszerek a nemzeti egészségügyi rendszerekben - Kórházi információs rendszerek ECT 512
A szabványok áttekintése és értékelése

Oktató személyzet

Interdiszciplináris akadémiai csoport (orvosok, nővérek, számítógépes tudósok, számítástechnikai mérnökök és szoftvermérnökök, egészségügyi vezetők, szakértők olyan kérdésekben, mint az egészséggazdaságtan és az egészségügyi etika).

diákok

A klinikai környezetben és / vagy az egészségügyi szolgáltatási tervezés / szolgáltatás / értékelési környezetben és / vagy kapcsolódó ipari alkalmazásokban, értékesítésekben stb. Szerzett egészségügyi és / vagy számítástechnikai ismeretek birtokosai a megfelelő szakmai tapasztalattal és / vagy szakmai orientációval rendelkeznek. elméleti képzés e programban való részvételre, valamint a tudás és készségek felhasználásának lehetősége. Az egyéb tudományágak (más tudományok, szakoktatás, közgazdaságtan, közigazgatás, jog stb.) Akadémiai hallgatói nem zárhatók ki, de további erőfeszítéseket kell tenniük a posztgraduális tematikus modulok megértéséhez és megszilárdításához szükséges ismeretek megszerzéséhez programot, amelyhez nem rendelkezhetnek alapvető egyetemi ismeretekkel.

alkalmazások

A pályázatokat csak elektronikus úton lehet benyújtani az egyetemi weboldalon, a következő címen: https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EN#

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

As the second public University, established in 2002, the Open University Cyprus (OUC) aims to fill an important gap in the Cypriot higher education system, offering accredited distance learning degre ... Tovább

As the second public University, established in 2002, the Open University Cyprus (OUC) aims to fill an important gap in the Cypriot higher education system, offering accredited distance learning degrees at all levels (undergraduate, master and doctoral). Building on its origins as the country’s only University dedicated to distance education, OUC is growing quickly in academic stature and overall reputation. Today’s challenging realities have widened OUC’s horizons, helping to bring Cyprus near towards its strategic goal: to be established as a regional educational and research center and hub for international scholars and students alike in the Eastern Mediterranean basin. Kevesebb