HEALTHCARESTUDIES

Egészségügyi Tanulmányok az Amerikai Egyesült Worcester az Amerikai Egyesült Államokban 2021

A főiskolai diplomát egy felsőoktatási program, amely beszerzése mintegy négy év alatt. Sok agglegény programokat kínálnak személyt, valamint az online, hogy még a diákok, akik élnek a távoli területeken, vagy akik nem járnak iskolába teljes munkaidőben tudja előre az oktatás.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Worcester történelmileg főiskolai város Massachusetts. A város ad otthont számos egyetem szakosodott orvostudomány, a pszichológia és a gyógyszerészeti tudományok. Nyelvi akadály nem probléma, mert vannak különböző intézmények nyújtanak nyelvi órákat.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapdiplomák Egészségügyi az Amerikai Egyesült Worcester az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Találat Filter

Bachelor in Health Sciences

Assumption University
Alapképzés
<
Nappali
<
4 év
Angol
Campus

Assumption University Egészségtudományi Programja a hallgatók számára széles körű karrierlehetőségeket kínál fel az egészségügyi ellátás növekvő területén, a klinikai gyakorla ...

Tovább