HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Milwaukee az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Milwaukee található a dél-nyugati partján Michigan-tó. Milwaukee ismert vitorlázás, szörfözés, kite szörfözés, vízi sportolási lehetőségek mellett a Michigan-tó. Számos magas rangú egyetemek és főiskolák teszi Milwaukee hatodik helyen hallgatói létszám.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzések Egészségügyi az Amerikai Egyesült Milwaukee az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Találat Filter

Bachelor in Nursing

Wisconsin Lutheran College
Campus Nappali 3 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Milwaukee

A Bachelor of Science in Nursing mértékben biztosít a hallgatók egy bölcsészettudományi oktatás párosul egy erős tudományos alapot, értékes kombinációja az egészségügyi ellátás területén. Ápolási szakon tapasztalat a különböző tantermi, laboratóriumi és klinikai tapasztalatok a hangsúlyt a változatos és veszélyeztetett népességcsoportok.