Filter
Alapképzés
Amerikai Egyesült Államok Wisconsin Milwaukee A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzések az Amerikai Egyesült Milwaukee az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Milwaukee található a dél-nyugati partján Michigan-tó. Milwaukee ismert vitorlázás, szörfözés, kite szörfözés, vízi sportolási lehetőségek mellett a Michigan-tó. Számos magas rangú egyetemek és főiskolák teszi Milwaukee hatodik helyen hallgatói létszám.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzések Egészségügyi az Amerikai Egyesült Milwaukee az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
Wisconsin
Milwaukee
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Wisconsin Lutheran College

A Bachelor of Science in Nursing mértékben biztosít a hallgatók egy bölcsészettudományi oktatás párosul egy erős tudományos alapot, értékes kombinációja az egészségügyi e ... [+]

A Bachelor of Science in Nursing mértékben biztosít a hallgatók egy bölcsészettudományi oktatás párosul egy erős tudományos alapot, értékes kombinációja az egészségügyi ellátás területén. Ápolási szakon tapasztalat a különböző tantermi, laboratóriumi és klinikai tapasztalatok a hangsúlyt a változatos és veszélyeztetett népességcsoportok.

Ápolási diákok megtanulják a készségek, tudás és a keresztény értékek szükségesek a szakmai klinikai gyakorlat és vezetői az egészségügyben. A program felkészíti a tanulókat a további oktatási egyetemre.

WLC ápolási szakon működő négy fő területen: a lelki, erkölcsi, szellemi és társadalmi. Vannak különféle tantermi, laboratóriumi és klinikai tapasztalatok a hangsúlyt a változatos és veszélyeztetett népességcsoportok. Diákok gyakorlati tapasztalat WLC ápolási szimulációs laborban. Egyéb témák a program fókuszában a öregedése, gyermekvállalás, gyermekgyógyászat, a mentális egészség, a közösség egészségügyi, és a vezetés. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Milwaukee
Szeptember 2019
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul