HEALTHCARESTUDIES

Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Weatherford az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Weatherford egy kisváros kívül a Dallas - Fort Worth területen. A város elsősorban egyetemi városban köré egyetemek ismert, több mint 50 fok lehetőségeket.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi az Amerikai Egyesült Weatherford az Amerikai Egyesült Államokban 2020/2021

Találat Filter

Ápolási fokozatok

Southwestern Oklahoma State University
Alapképzés
Angol
Campus

Üdvözöljük az ápolási iskolában, ahol arra törekszünk, hogy neveljük az ápoló diplomásokat, hogy kielégítsük a szakmai gyakorlat iránti igényt.

Tovább

Egészségügyi információ menedzsment fokozat

Southwestern Oklahoma State University
Alapképzés
Angol
Campus

A HIM szakemberei a számítógépeikben, az orvosi szókincsben, az egészségtudományban, az etikában, a jogi követelményekben, a menedzsmentben és az üzleti szférában szerzett tud ...

Tovább