HEALTHCARESTUDIES

Alapdiplomák az Amerikai Egyesült Szent felhő az Amerikai Egyesült Államokban 2021

A főiskolai egy négy éves mértéke, amely lehetővé teszi a diákok választhatnak, hogy a koncentráció és tanulmányi. Sok iskola kínál részmunkaidős oktatás lehetőségeit, hogy a diákok, akik szeretnének keresni diplomát megteheti még munka közben vagy gondozó család.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

St. Cloud egy város központi Minnesota, hogy fejlődött a Mississippi folyó alatt a 1800-as években. A város most egy virágzó város, amely otthont ad több egyetem is található egy kis sziget a Mississippi folyón.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi az Amerikai Egyesült Szent felhő az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Találat Filter

Bölcsészettudományi orvoslás

St Cloud State University
Alapképzés
szept. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
4 év
01 júl. 2021
Angol
Campus

Az orvosbiológiai tudományt hallgató hallgatók problémamegoldó látnokok. Megalapozhatja a biológiai, betegségkutatási és műszaki tervezési ismeretek és készségek elsajátítását ...

Tovább