HEALTHCARESTUDIES

Alapképzésekről az Amerikai Egyesült Providence az Amerikai Egyesült Államokban 2021

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Providence található Rhode Island, USA. Mivel a kórházak száma és felsőfokú oktatási intézmények gazdasága Providence már alapú szolgáltatások. A kultúra a város ugyanaz, mint Rhode Island kultúra. "

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Alapképzések Egészségügyi az Amerikai Egyesült Providence az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Találat Filter

Egyetemi hallgatók koncentrációja a közegészségügyben

Brown University School of Public Health
Alapképzés
Angol

A Közegészségügyi Koncentráció a lakosság egészségének és betegségeinek, az egészségpolitikának, az egészség kultúrák közötti és nemzetközi vonatkozásainak, az egészségügyi sz ...

Tovább