HEALTHCARESTUDIES.HU

A Legjobb Alapképzésekről az Amerikai Egyesült Oklahoma az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A főiskolai olyan mértékben, hogy lehet beszerezni után 3-4 évvel a tanulmány. Befejezése diplomát lehet a hallgatókat több karrier lehetőségek és a lehetőséget, hogy több pénzt keresni az élete során.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi az Amerikai Egyesült Oklahoma az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Találat Filter

Bachelor egészség és az emberi teljesítmény

Northeastern State University
Campus Részidős oktatás 4 találd meg a neked való juris doctor képzést Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Tahlequah Muskogee Broken Arrow + 2 további

E program célja, hogy megkönnyítse a folyamatos szakmai fejlődés gyakorló egészségügyi szakemberek és a testnevelő tanárok.

Ápolási alapképzés

McGovern Education Group
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Oklahoma City

A Bachelor of Nursing (BSN) négyéves főiskolai diploma a tudomány és az ápolási elvek. A tanfolyam olyan témákat foglal magába, mint az ápolási tudomány, a kutatás, a vezetés és a hozzá kapcsolódó tudományok, amelyek tájékoztatják az ápolási gyakorlatot.

Egészségügyi adminisztráció alapképzése

McGovern Education Group
Campus Nappali 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Oklahoma City

A Bachelor of Healthcare Administration diplomát négyéves főiskolai diploma célja a diákok szeretnének folytatni pályafutását érintett üzleti tevékenységét egészségügyi intézmények.

Egészségügyi információ menedzsment fokozat

Southwestern Oklahoma State University
Campus Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Weatherford

A HIM szakemberei a számítógépeikben, az orvosi szókincsben, az egészségtudományban, az etikában, a jogi követelményekben, a menedzsmentben és az üzleti szférában szerzett tudást ötvözik olyan rendszerek fejlesztésével, amelyek támogatják a betegellátást, az orvosi kutatásokat, az egészségügyi tervezést, az egészségügyet, az értékelési rendszereket és az egészségügyi intézmény számára nyújtott pénzügyi támogatást.

Ápolási fokozatok

Southwestern Oklahoma State University
Campus Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Weatherford

Üdvözöljük az ápolási iskolában, ahol arra törekszünk, hogy neveljük az ápoló diplomásokat, hogy kielégítsük a szakmai gyakorlat iránti igényt.