Filter
Alapképzés
Amerikai Egyesült Államok New York New York A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Alapképzések in New York az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

A főiskolai egy tudományos fokozat program, amely segít felkészíteni a hallgatókat a jövőbeni karrier, vagy továbbra is az oktatás. Bachelor fok is szerzett körülbelül 3-5 év attól függően, a tanulói teljesítmények, valamint a követelmények az egyes konkrét szak.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

New York északkeleti és 3. legnépesebb állam az Egyesült Államok. Szabadság-szobor, és a Niagara Falls General Shuylers Ház Saratoga National Historic Park az egyik leglátogatottabb hely az egyetemi / főiskolai szinten a diákok. Állami egyetemi rendszer az állam magában foglalja a 68 Közösségek műszaki, egyetemi, orvos megadása főiskolák. Sok magán főiskolák a tartományban is.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel : Egészségügyi Tanulmányok Egészségügyi in New York az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
New York
New York
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Weill Cornell Medical College in Qatar

A Pre-Medical tanterv WCMC-Q két évben. Úgy tervezték, hogy felkészítse a diákokat, hogy megfeleljen az oktatási követelményeket és borzongás a Medical tantervében a haté ... [+]

A hatéves orvosi program felépítése sorozataként két tantervek: 1. Előre Orvosi Curriculum 2. Orvosi Curriculum

Előre Orvosi Curriculum

A Pre-Medical tanterv WCMC-Q két évben. Úgy tervezték, hogy felkészítse a diákokat, hogy megfeleljen az oktatási követelményeket és borzongás a Medical tantervében a hatéves orvosi programot.

A képzés tartalmi összpontosít szempontok a alaptudományokban, amelyek közvetlenül érintik az orvostudomány területén. A kurzusok megegyeznek tanított a Ithaca campus, és egy olyan laboratóriumi ülések, valamint demonstrációs kísérletek során adott előadás időszakokban.

Orvosi tananyag

Befejezése után a Pre-Medical tanterv, a diákok felülvizsgálják a promóció az orvosi tananyag a hatéves orvosi programot. Az orvosi tananyag áll négy év. Diák vesz az alapvető tudományos képzés első két évében az orvosi tanterv, majd megteszi a klinikai alapú tanfolyamok a harmadik és negyedik évben.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York
Szeptember 2019
Angol
Nappali
6 év
Campus
Bővebben magyarul